Adolf Hitler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    mataramasuko bunu yazdı:

burda da senin zihniyetin ortaya çıkıyor

adamın aklına o gelmiş söylemiştir ne var bunda Fatih de bizim atalarımızdan deil mi?

haklısın benim zihniyetim "Atatürk'e , ilkelerine, görüşlerine bağlı olmak" olduğundan, hatta fazlasıyla koyu olduğundan aklıma padişah ismi gelmemesi normaldir.Şu an padişahlık sisteminde olsaydık fatih diye kankinizin adını söyler gibi söylediğiniz Fatih Sultan Mehmetin yada bşakasının gelirdi.Fakat son okuduğumda osmanlı anadoluya sıkışmış, her tarafı tahrip olmuş küçük bir padişahlıktı.

Atatürk bu günkü sınırlarına ulaştırmıştır.Bu yüzden benim aklıma yalnız Atatürk gelir.Bu şekilde özgürlüğü verdiği, demokrasiyi getirdiği için, okuma oranını %3 ten bir anda 40 lara çıkarttığı için Atatürk gelir.

Zihniyetimde Atatürk e bağlılıktır.Sanki adam çok Atatürkçü de burda onu yazmadı diye üstüne gittik.Genel yazılarında kime düşman olduğu belli.Allah'a şükür hiç bir yerde de nuri alçonun fotoğrafının altına izindeyizli birşey kullanmadım.Burdanda snein zihniyetini algılamakta zorluk çekmiyorum. 

edit:

ben vahdettin Atatürk 'ü samsuna çıkarttı, ingilizlere falna satmadı vs.. diyenlere, Atatürk saraydaki altın kaşıkları çaldı, kadınları çarşaflarını alıp çırıl çıplak bırakıp sonra mini etekleri yüzlerine atarak bunları giyeceksiniz diyenlere, köy evlerinden fahişelik yayılmıştır diyenlere kılım.Zihniyetim budur.

kusura bakma ökğz altında buzağ arıyosun senin yaptğın tam olarak bu

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek

erkan07 bunu yazdı:
    samaccc bunu yazdı:
    şünün gibi 5 adam daha gelse ya dünyaya
    ama biz 5 hitler yerine 1 fatih i tercih edelim.

Bırakın bu ayakları :| 1 Kür Şad yeter sizin gibilere..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Bir vahdettin han çok bile gelir :| Bu ne ya sidikmi yarıştırıyoruz adamın aklına ilk Fatih sultan mehmed han gelmiş söylemiş sora Atatürk'ü de söylemiş adamı harbiden  vatan haini ettiniz... :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek
    beyler ister inanın ister inanmayın hitlerin müslüman olduğunu söyleyenler ve ciddi rivayetler var..

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

ibo123 bunu yazdı:
    beyler ister inanın ister inanmayın hitlerin müslüman olduğunu söyleyenler ve ciddi rivayetler var..

Yok artık Tayyip'te müslüman diyin bari.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek
    Remus bunu yazdı:

ibo123 bunu yazdı:

Yok artık Tayyip'te müslüman diyin bari.

ben hitler müslümandır demiyorum sadece bunu söyleyen ve güçlü rivayetler gösterenker var diyorum..ewt komik bi şey ama tarih bize öğretilenden ne kadar da farklı bunubilemeyiz..kütüphaneleri yakıp binlerce yıllık tarihi bi gece de kafalarına göre yazanlar yokmu..ve biz bütün hayatımızı bize öğretilen sahte tarihle geçindiriyoruz..

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    welhasılen hitler iyi adamdı  severdim ülkemizede lazım onun gibi insan :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    Bir vahdettin han çok bile gelir :| Bu ne ya sidikmi yarıştırıyoruz adamın aklına ilk Fatih sultan mehmed han gelmiş söylemiş sora Atatürk'ü de söylemiş adamı harbiden  vatan haini ettiniz... :|
    Fatih sultan mehmet i değilde apoyu söylesem hoşlarına giderdi belki:)

birini alt etmenin en kolayı onu vatan haini ilan etmektir.gençlerde öyle yapmaya çalışmış .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

edit.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    Bir vahdettin han çok bile gelir :| Bu ne ya sidikmi yarıştırıyoruz adamın aklına ilk Fatih sultan mehmed han gelmiş söylemiş sora Atatürk'ü de söylemiş adamı harbiden vatan haini ettiniz... :|

Toplku konuşmada sana bi kanım kaynamıştı şlimdi daha bi ısındı bea:|

kız olsam ilk sana verirdim. 

Konumu silenlere inat kürdüm
Toplam Hit: 6143 Toplam Mesaj: 37