folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Adolf Hitler (D. 20 Nisan 1889 - Ö. 30 Nisan 1945)

Adolf Hitler (D. 20 Nisan 1889 - Ö. 30 Nisan 1945)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=-0G5aYiLfVM   

hitlerin işgal etmek istediği yerler...sayıyor ve sonunda kendide gülüyor.. :))) 

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    Hitler asla kötü biri değildi..
    yaptığı herşeye saygı duyuyorum..
    hayatımda yüksek derecede saygı duyduğum 2 kişiden biridir..biri Atatürk diğeri Adolf Hitler..
    İyi ki doğdun iyi ki bu dünyaya geldin Hitler..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

Filmler herşeyler yahudilerinin elinde.Yahudileri sevmem, almanları sevmem.Aşırı sağcı militanları sevmem.

demişsin fakat unutmamalısınki birkaç yahudi için milyonlarca yahudiyi günahsız insanı hiç yere öldürmek ne zekiliktir nede başka bişey sadece bu sapık bir zihniyettir.Sen böyle şerefsiz bir adama saygı duyuyorsan seninde kafa yapından korkarım arkadaş Allahtan bu ülkede sizin gibi düşünenler çok fazla yok.

işte öyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    DeAd_BoDiEs   peki stalin kötümüdür? yanlıs anlama olmasın sadece gorusunu almak ıstıyorum..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    RhiFaT bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:

Filmler herşeyler yahudilerinin elinde.Yahudileri sevmem, almanları sevmem.Aşırı sağcı militanları sevmem.

demişsin fakat unutmamalısınki birkaç yahudi için milyonlarca yahudiyi günahsız insanı hiç yere öldürmek ne zekiliktir nede başka bişey sadece bu sapık bir zihniyettir.Sen böyle şerefsiz bir adama saygı duyuyorsan seninde kafa yapından korkarım arkadaş Allahtan bu ülkede sizin gibi düşünenler çok fazla yok.

saygı duyarım.Bunun için ne ben yahudu katili olurum nede bu ülkede allahtan senin gibiler yok denilcek birisi olurum.Saygı duymakla sevmeği karıştırıyorsun.

Saygı duyuyorum çünkü büyük adamdı almanya sınırlarını çok genişlertti.Bu saygı duymadır.Sen anneni babası seversin ancak saygı duymayan bir çok kişi var.İkisi bir değildir farklıdır.

Şerefsiz dediğin adam onca katliamı yapsa dahi ben saygı duyuyorum.Bugun sen ermeni katliamı oldu diye (olduysa ki olduğunu düşünüyorum çokta güzel oldu ancak tazminat yüzünden olmadı..) Atatürk e yada başka birisine kfürü mü ediyorsun şerefsiz mi diyorsun ne saçma.

Ermeniler ve bir kısım kürtler Türkiye için thdittir bunları oldurmek bana kalırsa iyidir.Fazlasıyla iyidir.Çünkü bir çocuk Türkiyede 7 yaşında Türkçe öğreniyor ve ana dili kürtçe ise önce eğitim lazım.Eğitim şudur budur bizim politika yetmez.O zamana kadar ülke bölünecektir.

Kısacası snein asıl korkman gereken kimseler ben değilim.Asıl korkman gereken kimseler sömürücüler iş altından iş yürütenlerdir.Yahudiler elinde bütün film şirketleri.Yahudielre karşı olan aktorler oynatılmıyor.Tabi adamlar bir vasat oalrak vericek adolfu

sen bana şunu söyle Türk milletinin yaptığı ne 3-5 pkklı yüzünden kürtleri düşman görmüyor mu maalesef sizin gibilerde Türkiyede oldukça fazla.Bir birinize düşmansınız esas korkmanız gereken kişi bu düşüncedekilerdir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Hayatıma yön veren en önemli üç insandan biridir kendileri. Doğum günün kutlu olsun führer

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Adolf Hitler Dünyayı Siyonizm ve büyük yahudi tehlikesi altından kurtarmak için ömrünü heba eden bana göre dünyaya gelen en azimli,en çalışkan ,en zeki liderlerden birisidir,şu anda onu Faşist ve kişiliksiz bir insan olarak gören arkadaşlarda Yahudi ve Amerikan propogandalarından nasibini almış kişilerdir,Nazilerin bir gecede 5000 sivili öldürmesi çok klasikleşmiş suçlamalardan birisidir asılsızmı diyiceksiniz hayır asılsız değil doğrudur , amerika bu olaydan dolayı film ve kitap gibi araçları kullanarak Hitler'i bi canavar ilan etti fakat bir gecede öldürdüğü 100.000 küsür alman sivilden hanginizin haberi var ? hanginiz yahudilerin yakılması için inşa edilen kırematoryumların ve gaz oldalarının inşaalarının tam olarak savaştan sonra biterek istenildiği gibi kullanılamadığını biliyor , şu anda hepimiz amerika,ingiltere,ve yahudilerin her türlü propoganda araçlarının oynatıcısı olduğunu biliyoruz, ama yinede onların dediği her şeye araştırmadan etmeden inanıyoruz,bende bir çok kişinin aksine Hitler hastası bir Türk'üm onun şu anda bile yapılması imkansız olan uçaklarına,Gravitasyon teknolojisi ile çalışan diğer savaş araçlarına , panzer tanklarına , Wolkswogenlere , uzaktan kumanda ile yönlendirilen V serisi füzelerine,haunebulara baktıkça içimi çekiyor ve helal olsun sana diyorum..

İyiki doğdun Adolf Hitler ; SİEG HEİL.!!!!

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Deca hem yolda gördüğün kara çarşaflıya küfredip hem de ırkçılık kötü bişeydir demen biraz ironik değil mi hocam :) Ben o hareketi doğru ya da yanlış olarak nitelendirmedim ama neticede bu da ırkçılığa benzer bir durum.

Zimbabwe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    Adolf Hitler Dünyayı Siyonizm ve büyük yahudi tehlikesi altından kurtarmak için ömrünü heba eden bana göre dünyaya gelen en azimli,en çalışkan ,en zeki liderlerden birisidir,şu anda onu Faşist ve kişiliksiz bir insan olarak gören arkadaşlarda Yahudi ve Amerikan propogandalarından nasibini almış kişilerdir,Nazilerin bir gecede 5000 sivili öldürmesi çok klasikleşmiş suçlamalardan birisidir asılsızmı diyiceksiniz hayır asılsız değil doğrudur , amerika bu olaydan dolayı film ve kitap gibi araçları kullanarak Hitler'i bi canavar ilan etti fakat bir gecede öldürdüğü 100.000 küsür alman sivilden hanginizin haberi var ? hanginiz yahudilerin yakılması için inşa edilen kırematoryumların ve gaz oldalarının inşaalarının tam olarak savaştan sonra biterek istenildiği gibi kullanılamadığını biliyor , şu anda hepimiz amerika,ingiltere,ve yahudilerin her türlü propoganda araçlarının oynatıcısı olduğunu biliyoruz, ama yinede onların dediği her şeye araştırmadan etmeden inanıyoruz,bende bir çok kişinin aksine Hitler hastası bir Türk'üm onun şu anda bile yapılması imkansız olan uçaklarına,Gravitasyon teknolojisi ile çalışan diğer savaş araçlarına , panzer tanklarına , Wolkswogenlere , uzaktan kumanda ile yönlendirilen V serisi füzelerine,haunebulara baktıkça içimi çekiyor ve helal olsun sana diyorum..

İyiki doğdun Adolf Hitler ; SİEG HEİL.!!!!
    güzel yazmışsın birşey sorucam imzan doğrumu yani gerçekten böyle bir sözü varmı ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

hitler yahudileri bitiremedide  ne oldu....

yahudiler  dünyanın  basına bela olmadımı.... o  gun  kökleri kurusa...  şimdi  neler olurdu... dunya nasıl olurdu.... think again.

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 4068 Toplam Mesaj: 23