Adsense Düşük Kazanç Problemi
-
Arkadaşlar 2 gündür bloga bişeyler oldu kazançlar 0.02 - 0.08 falan oluyor. tık başına 0.01 falan verioyr bazen hiç vermiyor.
Sorunu biraz araştırınca webmaster sitelerinde çöp reklmalardan kaynaklandığı yazıyordu. Çöp sitelerin listesini ele geçirdim ve adsense sayfmdan bu siteleri engelledim.
Fakat bugun baktığımda hala aynı sorun devam ettiğini gördüm. Öncelikle bu sorunu nasıl giderebilirim?
Bu adsense konusunda tecrübeli birisi var mı? Birkaç konu hakkında birşeyler danışmak istiyorum.
Site: windows8toolz
-
up yapalım 1 kere
-
Hocam günlük hitin nedir ?
-
çıkan ve tıklanan reklamlarla alakalı bir durum. tık başına ücret olayı. bi adam reklamını yayınlatırken tık başına 0.50 $ ödüyordur diğeri 0.1 ödüyordur diğeri 0.05 ödüyordur.
onun haricinde eğer tıklandığı halde hiç para gelmiyorsa saldırı alıyor olabilirsin.googleda fazladna tıklamalar sayılır ama para gözükmez. buda banlanma sebebidir. sayısı fazlaysa boşa tıklamaların bildirimde bulun google a :|
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------çıkan ve tıklanan reklamlarla alakalı bir durum. tık başına ücret olayı. bi adam reklamını yayınlatırken tık başına 0.50 $ ödüyordur diğeri 0.1 ödüyordur diğeri 0.05 ödüyordur.
onun haricinde eğer tıklandığı halde hiç para gelmiyorsa saldırı alıyor olabilirsin.googleda fazladna tıklamalar sayılır ama para gözükmez. buda banlanma sebebidir. sayısı fazlaysa boşa tıklamaların bildirimde bulun google a :|
-----------------------------aynen kimi tık 0,46 veriyoken kimisi 0,2 veriyo. hem 3 5 günlük analiz yapamdan direk şöyle böyle oldu diye gaza gelme :)
-
Ben o zaman 1 hafta bekliyim böyle devam edecek mi diye bakalım. Sonra tekrar bilgilendirme yaparım size.
@CyperAngel
8 Mar, Per51
9 Mar, Cum59
10 Mar, Cts60
11 Mar, Paz237
12 Mar, Pts100
Son 5 günün hitleri hocam. hemen hepsi organik. google yeni yeni ziyaretçi göndermeye başladı siteye. windows 8 kelimesinde 9. sıraya çıktım.
-
hacı o değilde sen 2000 yılında bu siteyi nasıl açtın :S
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------hacı o değilde sen 2000 yılında bu siteyi nasıl açtın :S
-----------------------------2012 de açılmış blogspot tabanlı site hocam. Sen yanlış siteye baktın herhalde.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------u235 bunu yazdı:
-----------------------------hacı o değilde sen 2000 yılında bu siteyi nasıl açtın :S
-----------------------------2012 de açılmış blogspot tabanlı site hocam. Sen yanlış siteye baktın herhalde.
-----------------------------ha pardon benim aramada taramada blogspotun kendi tarihi çıkmış :D
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------coLin bunu yazdı:
-----------------------------u235 bunu yazdı:
-----------------------------ha pardon benim aramada taramada blogspotun kendi tarihi çıkmış :D
-----------------------------
Tarık kızmada çok ıyıydi lan bu ahahah bütün iş stresi filan gitti şuan :D -
matr0x bunu yazdı:
-----------------------------Ben o zaman 1 hafta bekliyim böyle devam edecek mi diye bakalım. Sonra tekrar bilgilendirme yaparım size.
@CyperAngel
8 Mar, Per51
9 Mar, Cum59
10 Mar, Cts60
11 Mar, Paz237
12 Mar, Pts100
Son 5 günün hitleri hocam. hemen hepsi organik. google yeni yeni ziyaretçi göndermeye başladı siteye. windows 8 kelimesinde 9. sıraya çıktım.
-----------------------------Hocam bunun için sordum işte..Bu tabloya göre gelirin 0.02 gelmesi çok normal bence.Bazen fazla gelir bazen az..Arkadaşın dediği gibi reklam ile alakılı..Sayfada durma oranı falan bir ton cart curt var bu işte.. 0.01 geldiği zaman ki güne bakarsan en fazla 1 tıklamadır..