Adsense Hakkında.
-
Merhaba arkadaşlar,
Az önce r10 üzerinden bir arkadaş ekledi hesabımı almak istedi cepbank ile parayı gönderdi para geldi fakat bilirsiniz ki numarayı vermedi numarayı hesabın şifresini verince vericem dedi eyw dedik.Şifreyi verdim 30dk inceledi bu arada hesap bilgilerinden ödeme yöntemini kaldırdım yani kendi hesabımı , hesap kalkıncada hesabı askıda aldı askıya almasının sebebi ödemeyi göndericekleri hesabın bulunmaması neyse , arkadaş hesap askıda yazısını gördü 1000 takla attı işte midem bulandı vs falan , işte çok uğraştın özür dilerim istersen harçlık yollayım vs.
Bilgileri komple değiştim acaba bir şey yapmışmıdır ?
-
Hiç bişicik olmaz.
-
schwarz bot zombi robot islerine benzemez adsense isleri , biranda ucuverir gider
-
hojucuk bunu yazdı
schwarz bot zombi robot islerine benzemez adsense isleri , biranda ucuverir gider
şuan yerinde bir sıkıntı yokda bakalım hayırlısı :D
-
hayirlisi.
adsense gibi gercekten kazanc saglayabilecek bir nimeti yuz goz etmeye gerek yok, dursun bi kosede elbet onunda vakti gelir.
-
hojucuk bunu yazdı
hayirlisi.
adsense gibi gercekten kazanc saglayabilecek bir nimeti yuz goz etmeye gerek yok, dursun bi kosede elbet onunda vakti gelir.
hocam paraya ihtiyacım olmasa satmam zaten , bir projem var tekrardan açıp bi hesap yine tam gaz devam ederiz :)
-
henuz satmadiysan, ne kadar istiyorsun ?
-
hojucuk bunu yazdı
henuz satmadiysan, ne kadar istiyorsun ?
200tl hocam 200tl bırakırım
-
uygun fiyat. elimdeki ucarsa sendeniz bir dahaki sefere..
-
hojucuk bunu yazdı
uygun fiyat. elimdeki ucarsa sendeniz bir dahaki sefere..
sen alana kadar kapacaklar hesabı :D
-
bu hesap mundar olmustur, yenisini acacan ya ona talip oluruz.