Adsense Hakkında Tecrübeli Müridler
-
şimdi arkadaşlar ben 3 gündür reklam koydum kendim bir iki defa farklı ip den denedim para gelıor 1,30 dolar olmuş :)
neyse günde 1 tık 2 tık en fazla şu an reklamlarımı yerleştirmemde sıkıntı var acaba yoksa anca bu kadar mı olur günlük 300 kişi gelıor ortalama 400 oluyor bazı sayfa görüntüleme sayım 800 lerde varmı bir tavsiyeniz acaba reklamları ayarlama konusunda.
birde sizin tekil ziyaretçileriniz ve reklamlara tıklama sayınızı öğrenebilirmiyim kıyaslama açısından teşekkür ederim.
Buda face sayfamız :) anladınız siz onu
https://www.facebook.com/Matyardimcom
-
şayet ben adsenseyi illagel kullandığım için sana tavsiye vermeyeyim =)
reklamın renklerini felan ayarla öyle dursun işte 3-5 ayda bi 100 dolar gelebilir
-
Cahilliğime verin cidden merak ettiğim bir soru var.
Bir site açıyorum blog tarzı buraya ziyaretçiyi de facebook üzerinden çekiyorum. Diyelim 750k sayfam var paylaşımın sonuna devamı burda deyip siteme çekiyorum yüzlerce insan giriyor sizce bunun getirisi kısa ve uzun vadede nedir ?
Bunun için facede reklam verip beğeni kastırsam bir şey elde edebilir miyim ?
Örnek veriyorum işsizler diye bir sayfa var facede adam her şeyi sitesinde paylaşıyor her yer reklam zaten. Bu adamın 572k takipçisi var kazancı ne durumdaki buna devam ediyor. Eğer iyiyse bir miktar parayı sayfama yatırıp siteme böyle kullanıcı çekmeyi düşünüyorum.
Hocam kusura bakma konunda sordum ama :)
zeybekustasi tarafından 25/Eyl/13 00:31 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam öncelikle 750k demişsin o 750.000 demek orada bi yanlışlık var her neyse 750 olarak kabul edersek çok dokunaklı bi kazancı olmaz
-
snnyk bunu yazdı
şayet ben adsenseyi illagel kullandığım için sana tavsiye vermeyeyim =)
reklamın renklerini felan ayarla öyle dursun işte 3-5 ayda bi 100 dolar gelebilir
hocam konuyu gizliye aliymmi :))
merak ettim karmaşık bir sistemmi
HeYeT tarafından 25/Eyl/13 00:39 tarihinde düzenlenmiştir -
bizim sitenin hiti 150 bin tekil. 500 kişi anca tıklıyor sen düşün :)
-
3.5k tekil 80 civarı tıklama var günlük hocam
-
insidae bunu yazdı
Hocam seninkş iyiymiö siteni yollarmısın reklam yerleşimin bakacağmda bana herhangi bir tavsiyen varmı
-
HeYeT bunu yazdıinsidae bunu yazdı
Hocam seninkş iyiymiö siteni yollarmısın reklam yerleşimin bakacağmda bana herhangi bir tavsiyen varmı
pmledim hocam hocam anasayfadakini text/resim olarak seç mavi çerçeveli mavi yazılı bgsi siyah olan adsense olarak ayarla
içine yatay 728*90 ve konu üstüne yan yana 2 adet (video varsa üstünde boşluk olsun) 336*280 boyut var kare ondan eklet sadece resimli olsun.
birde konu içine bağlantı birimleri eklet uygun bir yere mesela yazının tam altına .
adsenseden spam siteleri filtrele google'da arat spam siteler çıkar güncel liste varsa filtrelet tbm artar.Tabii tbm sitede kalma oranıyla alakalı adam ne kadar uzun süre kalıp ondan sonra tıklarsa tbm o derece artar.Bu dediklerim işine yarar.Aklıma gelirse daha yazarım.Siteyide pmledim. :)
not : bir de adsense panelini aç reklamlara izin ver reklamları engelle sekmesine gel reklam inceleme merkezi sekmesinede tıkla.Bi pencere olcak sitenizi reklam inceleme merkezine göndermeniz için bir bağlantı çıkacak ona tıklayıp gönder uygun reklamları filtreler ve çıkarır tbm artar.
insidae tarafından 25/Eyl/13 02:01 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bu adsense para hesaplama sistemide değişmiş sanırım ben eskide kalmışım baya 100 tık 1 dolar olayında.
ilginç hesaplıyor biraz daha araştırmam lazım rpm ctr olayları falan
-
hOCAM bu yukardaki renklediğim bölümü açıklayabilirmisiniz.