Adsense Tamamlatacak Varmı? Ücretiyle
-
nakit ihtiyacımdan dolayı tüm siteleri sattım,adsensede 165 TL var 200 e tamamlatmak istiyorum kazancı iyi olan bir arkadaş sitesine kodları koyabilirmi benim? tamamlanan miktarı garantiden nakit ödeyeceğim.
-
tamamlanan kısım artı ücret vermen gerekir bence :) diğer türlü ikna edici olmaz.
-
kuytul bunu yazdı
tamamlanan kısım artı ücret vermen gerekir bence :) diğer türlü ikna edici olmaz.
5-10 fazlasını fişeklerim hocam ay sonundan önce tamamlanırsa iyi olcak 32 tl gibi bir miktar gerek tam olarak, 35-40 tl civarı atarım.
-
insidae bunu yazdı
nakit ihtiyacımdan dolayı tüm siteleri sattım,adsensede 165 TL var 200 e tamamlatmak istiyorum kazancı iyi olan bir arkadaş sitesine kodları koyabilirmi benim? tamamlanan miktarı garantiden nakit ödeyeceğim.
Tamamlatmana gerek yok. Hesabı kapatırsan var olan paranı 3 ay içinde hesabına yatırıyorlar. Eskilerden kalma 50$ lık bir hesabım vardı (2005 den kalma) hiç ödeme almamıştım. Bu sene şubat ayında hesabı kapattım ve paramı nisan ayında yatırmışlardı.
-
DrKill bunu yazdıinsidae bunu yazdı
Tamamlatmana gerek yok. Hesabı kapatırsan var olan paranı 3 ay içinde hesabına yatırıyorlar. Eskilerden kalma 50$ lık bir hesabım vardı (2005 den kalma) hiç ödeme almamıştım. Bu sene şubat ayında hesabı kapattım ve paramı nisan ayında yatırmışlardı.
Benimde 150 lira vardı alayım o zaman.
-
DrKill bunu yazdıinsidae bunu yazdı
hesap acık kalması lazım,4-5 ay sonra 1-2 sektörde kullanıcam o yüzden arıyorum.
-
güncel arkadaşlar
-
1500-2000 tl basarım hesaba %50 çalışıyorum
-
Hocalar hesabı kapattım 9 ağustos da. 11 inde yani bugün ödeme yapıldı diye mesaj geldi ama hesapta para yok. Adsense sayfasına girip bakıyorum alacak 0 tl gözüküyor. Mail geleli 7 saat oldu. Ödeme geç mi gözükür yoksa benim olayda mı bir sıkıntı var.
-
herlocksholmes bunu yazdı
Hocalar hesabı kapattım 9 ağustos da. 11 inde yani bugün ödeme yapıldı diye mesaj geldi ama hesapta para yok. Adsense sayfasına girip bakıyorum alacak 0 tl gözüküyor. Mail geleli 7 saat oldu. Ödeme geç mi gözükür yoksa benim olayda mı bir sıkıntı var.
eft yapıldığı için ertesi gün yani bugün alırsın. bugün hesabını kontrol et.
kuytul tarafından 12/Ağu/14 09:59 tarihinde düzenlenmiştir -
kuytul bunu yazdıherlocksholmes bunu yazdı
eft yapıldığı için ertesi gün yani bugün alırsın. bugün hesabını kontrol et.
aynen hocam bugün geldi. teşekkürler.