folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Adsense Tamamlatacak Varmı? Ücretiyle

Adsense Tamamlatacak Varmı? Ücretiyle

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

nakit ihtiyacımdan dolayı tüm siteleri sattım,adsensede 165 TL var 200 e tamamlatmak istiyorum kazancı iyi olan bir arkadaş sitesine kodları koyabilirmi benim? tamamlanan miktarı garantiden nakit ödeyeceğim.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

tamamlanan kısım artı ücret vermen gerekir bence :) diğer türlü ikna edici olmaz.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

tamamlanan kısım artı ücret vermen gerekir bence :) diğer türlü ikna edici olmaz.

5-10 fazlasını fişeklerim hocam ay sonundan önce tamamlanırsa iyi olcak 32 tl gibi bir miktar gerek tam olarak, 35-40 tl civarı atarım.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı

nakit ihtiyacımdan dolayı tüm siteleri sattım,adsensede 165 TL var 200 e tamamlatmak istiyorum kazancı iyi olan bir arkadaş sitesine kodları koyabilirmi benim? tamamlanan miktarı garantiden nakit ödeyeceğim.

Tamamlatmana gerek yok. Hesabı kapatırsan var olan paranı 3 ay içinde hesabına yatırıyorlar. Eskilerden kalma 50$ lık bir hesabım vardı (2005 den kalma) hiç ödeme almamıştım. Bu sene şubat ayında hesabı kapattım ve paramı nisan ayında yatırmışlardı.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    insidae bunu yazdı

Tamamlatmana gerek yok. Hesabı kapatırsan var olan paranı 3 ay içinde hesabına yatırıyorlar. Eskilerden kalma 50$ lık bir hesabım vardı (2005 den kalma) hiç ödeme almamıştım. Bu sene şubat ayında hesabı kapattım ve paramı nisan ayında yatırmışlardı.

Benimde 150 lira vardı alayım o zaman.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    insidae bunu yazdı

hesap acık kalması lazım,4-5 ay sonra 1-2 sektörde kullanıcam o yüzden arıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

güncel arkadaşlar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

1500-2000 tl basarım hesaba %50 çalışıyorum

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

Hocalar hesabı kapattım 9 ağustos da. 11 inde yani bugün ödeme yapıldı diye mesaj geldi ama hesapta para yok. Adsense sayfasına girip bakıyorum alacak 0 tl gözüküyor. Mail geleli 7 saat oldu. Ödeme geç mi gözükür yoksa benim olayda mı bir sıkıntı var.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    herlocksholmes bunu yazdı

Hocalar hesabı kapattım 9 ağustos da. 11 inde yani bugün ödeme yapıldı diye mesaj geldi ama hesapta para yok. Adsense sayfasına girip bakıyorum alacak 0 tl gözüküyor. Mail geleli 7 saat oldu. Ödeme geç mi gözükür yoksa benim olayda mı bir sıkıntı var.

eft yapıldığı için ertesi gün yani bugün alırsın. bugün hesabını kontrol et.

kuytul tarafından 12/Ağu/14 09:59 tarihinde düzenlenmiştir

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı
    herlocksholmes bunu yazdı

eft yapıldığı için ertesi gün yani bugün alırsın. bugün hesabını kontrol et.

aynen hocam bugün geldi. teşekkürler.

Toplam Hit: 1565 Toplam Mesaj: 12