Adsense'den Uyarı Aldım 72 Saatim Var
-
İlgili sayfayı kaldırdım ama sanırım banlamayı kafaya koymuşar.Son zamanda çok hit kaybı oldu tabi gelir de az o yüzden böyle oldu diye düşünmüyor değilim.Sonuç olarak yumurta göte girmeden neler yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
Sayın Kullanıcımız,
Bu bir uyarı e-postasıdır. AdSense hesabınızı AdSense program politikalarımızla uyumlu·hale·getirmeniz·gerekmektedir. Aşağıda, yapmanız gereken işlemlerle birlikte, ek bilgiler sunduk.
Sorun kimlik numarası:
Bu durumdan etkilenen web sitesi:windows8li.com
İhlalin meydana geldiği örnek sayfa:http://www.windows8li.com/2011/09/windows-8-full-hd-sexsi-tema-tavsiye.html
Gerekli işlem: Lütfen 72 saat içinde sitenizde değişiklik yapın.
Mevcut hesap durumu: Etkin
İhlalle ilgili açıklama
Google reklamları, yetişkinlere veya erişkinlere uygun içerik barındıran sayfalara yerleştirilemez. Aşağıdakileri içeren resim veya videoların yer aldığı sayfalar bu kapsamdadır:
- Stratejik olarak örtülmüş çıplaklık
- Şeffaf veya transparan giysiler
- Ahlaka aykırı veya tahrik edici pozlar
- Yakın plan çekilmiş göğüs, kalça veya kasık bölgesi görüntüleri
İçeriğinizi aile için güvenli durumda tutmaya ilişkin daha fazla bilgi edinmek amacıyla, lütfen program yönergelerimizi ve politika ekibinin sunduğu bu ipuçlarını inceleyin.
-
hea sex geçiyo işte başlıkta.
bende mastürbasyon yazdım diye banlamıştı zamanında.
Konuyu tamamen sil, siteni pignlet, wm araçlarından konuyu sildikten sonraki site haritanı tekrar gçnder, inceleme maili gönder.
iLLuMiNaTi tarafından 02/May/13 00:21 tarihinde düzenlenmiştir -
ErotikPanda bunu yazdı
Konuyu tamamen sil, siteni pignlet, wm araçlarından konuyu sildikten sonraki site haritanı tekrar gçnder, inceleme maili gönder.
10 dan fazla alakalı konu sildim.. pinglet derken ? Ayrıca en çok merak ettiğim tekrar inceleme gibi bir geri dönüşte bulunmak zorunamıyım ? Nerden yapacam.Bulunmazsam banlanacam mı ?
-
CyberAngel bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
10 dan fazla alakalı konu sildim.. pinglet derken ? Ayrıca en çok merak ettiğim tekrar inceleme gibi bir geri dönüşte bulunmak zorunamıyım ? Nerden yapacam.Bulunmazsam banlanacam mı ?
Konuyu sildikten sonra pinglet ki örümcekler gelip siteni indxlesin böylece silinen konu site haritanda görünmeyecektir. Sİlinme işleminin doğrulanmasında kısa ir yöntem sadece.
Geri dönüşte bulunman iyi olacaktır. Bilgilendirme önemlidir. SOnra vıy ben bilmedim vıy ben duymadım deme :D
-
-
ErotikPanda bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Konuyu sildikten sonra pinglet ki örümcekler gelip siteni indxlesin böylece silinen konu site haritanda görünmeyecektir. Sİlinme işleminin doğrulanmasında kısa ir yöntem sadece.
Geri dönüşte bulunman iyi olacaktır. Bilgilendirme önemlidir. SOnra vıy ben bilmedim vıy ben duymadım deme :D
Seksi yakışıklı pandam benim :) Nereden geri bildirimde bulunacam bi yardımcı ol.Ayrıca nereden pinkletmemi tavsiye edersin.
-
PR 2 Güzelmiş siten hocam tebrikler.
-
CyberAngel bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Seksi yakışıklı pandam benim :) Nereden geri bildirimde bulunacam bi yardımcı ol.Ayrıca nereden pinkletmemi tavsiye edersin.
U beybi :D
Daha önce hiç kullanmadım, bana bu mail geldikten sonra birde banlamazsan şerefsizsin amk diye konu başlığı açmıştım 2 güne banlandım :D
Bulayım gönderirim ben sana.
Pingomatic felan hepsi olur bulduğuna pinglet gitsin.
edit : http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=tr&answer=35843 ---> burada en altta linki var wm tools dan yapıyorsun.
iLLuMiNaTi tarafından 02/May/13 00:30 tarihinde düzenlenmiştir -
XmV bunu yazdı
İlk 3 tanesini zaten silmişim.Diğerleri alakalı değil zaten.
-
Aman yarrabbi reklamlar geri geldi.Ne yapim geri dönüşte bulunim mi ? Bu arada site yöneticisinden kaldırdığım url'lerin bir de google!'dan silinmesini sağlıyorum.Panikledim sakin olim.
-
CyberAngel bunu yazdı
Aman yarrabbi reklamlar geri geldi.Ne yapim geri dönüşte bulunim mi ? Bu arada site yöneticisinden kaldırdığım url'lerin bir de google!'dan silinmesini sağlıyorum.Panikledim sakin olim.
Sen yinede geri bildirim gönder..