folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ADSL Abonelerine Müjdeli Karar

ADSL Abonelerine Müjdeli Karar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

TÜRK Telekom (TTNet A.Ş.)'nin internet kullananlara sağladığı ve mahkemeye yansıyan farklı ADSL abonelik ücreti, tüketici lehine sonuçlandı.

TTNet A.Ş.'nin ADSL abonelik ücretlerini iki senelik sözleşme yaparak 29.00 YTL.den almakta iken, yeni abonelere ücreti 14.99 YTL.ye indirmişti.Yüksek ücret ödememek için eski aboneliklerini iptal ettirmek isteyen kişilerden, imzalanan sözleşmeye dayanarak iki seneden arta kalan ayların ücretini de yüksek tarifeden alması üzerine Hukukun Egemenliği Derneği Akyüz, Türk Telekom aleyhine açtığı davada, Hakem Heyeti'nin ‘Eski abonelerin ileriye yönelik olarak hiç bir ödeme yapmaksızın, aboneliklerini iptal edebilecekleri’ yolunda karar verdiğini ifade etti.

Bu durumda eski aboneler, ileriye yönelik olarak hiç bir ödeme yapmaksızın aboneliklerini iptal edebilecek ve yeni tarife üzerinden düşük ücretle yeniden abone olabileceklerdir.

TTNET ' te kafam girsin demiyorum.az gelir bütün vücudum girsin a.q

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    rEfLeX müjdeli haber   veril di :D

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    bizim kafa sokmalarımız lafta kalıyor. her geçen ay g*tümüze giren çıkan kafanın hesabı kalmadı. giren çıkan gene bizde :S

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

annamadım şimdi yani bu üyeli iptal ettirip yeni üyelik alırsak 14.90 mı ödicez?

o zmn p.tesi günü telekomdayım ben

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    Pazartesi boşa gitme :D şuan için kampanya yok kaldırıldı belki yakınlarda tekrar çıkar :) ücret konusuna gelince telekom zaten ileri yönelik ücret almıyordu ki geçmiş aylardan borcu varsa bağlantı ücretinin taksitleri ve modem parasını alıyodu.O nedenle bu mahkeme filan fasa fiso ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    telekom en büyük düşmanımızdır. görüldüğü yerde ezilmelidir....

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    tüh bee..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

arkadaşlar sabah gittim hemen haberlerde duydum bunu telekoma ttnete.. kadın böyle bişey yok diyor.. delirdim sinirden .. ya dedim ben iptal ettircem dedim ne demek bilgi gelmiyor dedim size... kadın yok diyo .. nuh diyo peygamber demiyo iptal ettirirsemde modemin parası artı 2 ay boyunca bedava kullandığım kotların parasını ödeyerek iptal ettirebiliyormuşum.. bunu söyleyen uşak ttnette bi kadıın adresinide veriyorum bakın burdan...

bende kafaya koydum hem ttneti hem çalışan kadını dava edeceğim bu konuda emin olsunlar adları gibi.. bizle bu kadar dalga geçildiği yeter artık...

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

öyle bi uygulama olsa bile gidip sıra beklemekten bıkıp vazgeçersiniz. sınırlıda kaç milyon tane kullanıcısı var gene de indirim yapmıyor.

millet ev telefonunu iptal ettiriyor. bak nasıl reklam yaptırıyorlar. evde ev telefonu diye. herkez adsl yi iptal etirse onu da 5 ytlye kadar indirirler. ama herkesin vazgeçilmezi internet. hiç rakipleri yok ki adamların. herkesi tutsak etmişler işte :S deyip telekoma kafam girsin diyerek nokta koyuyorum.

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YGT45
    YGT45's avatar
    Erkek
    rEFLEX demişsin kafam bile az vücudum girsin diye.Hacı bunlara tarafımdan itinayla yağlanmış budaklı meşe odunu soksam azdır.Vücuduna yazık etme ...

Sonunda Kader bana da güldü AMA G*tüyle!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Abi çok doğru diyonuz, adamlarda rekabet etçek kurum yok şeytan diyo aç KAFKAFTELEKOMU ol türkiyenin tekeli :D herkese bağlat bedava adsl'yi, oynat reklamlarda Özkan'ı Ata'yı.... Aq bide "hızlı internet" diolar, zaten elin gavuruna peşkeş çekildikten sonra bombalamak geldi içimden, telekoma budaklı 1000ladin girsin.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
Toplam Hit: 1250 Toplam Mesaj: 11