Adsl Hack Etmeyle İligili
-
Arkadaşlar bir adsl şifresi hack ettim.Bunu kullnarak internete giriyom bana bir zararı dokunur mu?yani mesela bu adsl benim hattıma kayıtlı değil ya bana extradan bir bağlantı parası gelir mi yoksa sorun çıkarmaz mı?
Merak ediyom arkadaşalar -
bence sana etki etmez ama adam şikayet ederse b.ku yersin bence yani ama ben mantığımla cevap verdimm kesin bi bilgi diil!!!
-
ya bir biligisi olan yok mu? ya yardımcı olsun!
-
ben dail up döneminde ixir şifresi çalıp kullandım sonra şikayet etmişlerdi hakkımda hukuki işlem başlatacaklardı konuşarak halletmiştik...Eğer karşı kullanıcı telekom a şikayet ederse zıçarsın
-
ben kendi şifremi unutalı iki ay oldu onu bunun şifresini kullanarak gidiyoz bakalım walla ihşalah şikayete uğramayızda kendime yeni şifre alırım.tırsıttınız adamı ...
-
Ya Millet Bu Doğru mu ya!Millet birbirinin şifresi ile girince bişiy olmuo demek!
-
Senin şifresini yazdığın kişi sen girdiğin sırada nete giremez...
eğer o kişi ararsa ttneti panelden senin telefon numaran bu kullanıcı adı şifreyi kullanıyor olarak gözükür...
Bu durumda
ya telefon ederler ttnetten kendi şifrenizi kullanın die
ya o şifreyi değiştirirler ve sahibine verirlerki adam nete girsin die.
yada şifre sahibine senin telini verirlerki ara kullanmasın senin şifreyi die...
artık hangisi denk gelirse... :)
-
hiç bişiy olmaz adamı somurursun :D
belesten nete girersin :D
-
6aydır sömürüyom henüz bi poq çıkmadı
-
Kreston bunu yazdı:
6aydır sömürüyom henüz bi poq çıkmadı
+1905
-
Dialup zamanında ekolaydan paket araklamıştım sınırsızdı bi kaç kişiyede verdim bunlardan biride jerusalemdi benim kullanmadığım dönemlerde bu bi kaç kişi farklı zamanlarda nete girmiş abi böle şey olmaz ekolay hepsini tektek arıyo üyeliğin sahibini soruyo benim bi akraba yusuflarda ben nete bağlanmıyorum yok öle biri burda adamlarda sadece üyeliğin sahibi ile görüşmek istiyoruz demişler jeruya ne demişler bilmiyomda bişi olmadı yani ülen ne geyikti ya