Adsl Hack Etmeyle İligili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PheniX
    PheniX's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir adsl şifresi hack ettim.Bunu kullnarak internete giriyom bana bir zararı dokunur mu?yani mesela bu adsl benim hattıma kayıtlı değil ya bana extradan bir bağlantı parası gelir mi yoksa sorun çıkarmaz mı?
    Merak ediyom arkadaşalar

Ne Hasta Bekler Sabahı, <br> Ne taze ölüyü mezar, <br> Ne de Şeytan bir günahı, <br> Seni Beklediğim Kadar.... <br> <br>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    bence sana etki etmez ama adam şikayet ederse b.ku yersin bence yani ama ben mantığımla cevap verdimm kesin bi bilgi diil!!!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PheniX
    PheniX's avatar
    Erkek
    ya bir biligisi olan yok mu? ya yardımcı olsun!

Ne Hasta Bekler Sabahı, <br> Ne taze ölüyü mezar, <br> Ne de Şeytan bir günahı, <br> Seni Beklediğim Kadar.... <br> <br>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben dail up döneminde ixir şifresi çalıp kullandım sonra şikayet etmişlerdi hakkımda hukuki işlem başlatacaklardı konuşarak halletmiştik...Eğer karşı kullanıcı telekom a şikayet ederse zıçarsın

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek
    ben kendi şifremi unutalı iki ay oldu onu bunun şifresini kullanarak gidiyoz bakalım walla ihşalah şikayete uğramayızda kendime yeni şifre alırım.tırsıttınız adamı ...

Sizce bu bir vedamıydı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PheniX
    PheniX's avatar
    Erkek

Ya Millet Bu Doğru mu ya!Millet birbirinin şifresi ile girince bişiy olmuo demek!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Senin şifresini yazdığın kişi sen girdiğin sırada nete giremez...

eğer o kişi ararsa ttneti panelden senin telefon numaran bu kullanıcı adı şifreyi kullanıyor olarak gözükür...

Bu durumda

ya telefon ederler ttnetten kendi şifrenizi kullanın die

ya o şifreyi değiştirirler ve sahibine verirlerki adam nete girsin die.

yada şifre sahibine senin telini verirlerki ara kullanmasın senin şifreyi die...

artık hangisi denk gelirse... :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

hiç bişiy olmaz adamı somurursun :D

belesten nete girersin :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    6aydır sömürüyom henüz bi poq çıkmadı

Zimbabwe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek

Kreston bunu yazdı:

6aydır sömürüyom henüz bi poq çıkmadı

+1905

-
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek

Dialup zamanında ekolaydan paket araklamıştım sınırsızdı bi kaç kişiyede verdim bunlardan biride jerusalemdi benim kullanmadığım dönemlerde bu bi kaç kişi farklı zamanlarda nete girmiş abi böle şey olmaz ekolay hepsini tektek arıyo üyeliğin sahibini soruyo benim bi akraba yusuflarda ben nete bağlanmıyorum yok öle biri burda adamlarda sadece üyeliğin sahibi ile görüşmek istiyoruz demişler jeruya ne demişler bilmiyomda bişi olmadı yani ülen ne geyikti ya

Toplam Hit: 4106 Toplam Mesaj: 15