ADSL Hat Değerlerim Nasıl?
-
Selamlar, 1 hafta kadar oldu Fiberoptik kabloyu ethernet ile dağıttıklarını söyleyip etherneti telefon kablosuna çevirip VDSL modeme bağladıkları internetime giriyorum, TTnet hipernet pakedi. Modemle problem yaşadığımı düşünüp aynısını değiştirttim, bir kısmı çözüldü bir kısmı çözülmedi.
Hız testinde 2,2 mb/sn'ye kadar çıkabiliyorum, değişik serverlar ile denemelerimde ping problemi de çıkmıyor. ( speedtest ) amainternet saylafarında bi yavaşlık var , download yaparken de misal 100mblık dosyanın ilk 10-20 mb'ı boyunca (1-2 dk) hız 1 kb dan başlıyor önce birer birer sonre üçer beşer onar onbeşer yirmişer ellişer.... artarak 1 ile 1,5 mb arasına yükseliyor..
Neyse , asıl somut değerler aşağıda. Nasıl?
(ZTE ZXHN H168N diye moktan bi modem) ( Airties 5452 kullanamaz mıyım bunun yerine ? farklı bi bağlantı tarzı mı var nedir, destekliyor sanırım ama denediğimde olmadı )
Bağlantı Durumu Bağlı Oran (Yukarı/Aşağı) 1372/24576 kbps Gürültü Sınırı (Yukarı/Aşağı) 31.8/23.4 dB Modülasyon Tipi VDSL2 Hat Zayıflaması (Yukarı/Aşağı) 3.4/8.3 dB Çıkış Gücü (Yukarı/Aşağı) 6.1/13.1 dBm Veri Yolu (Yukarı/Aşağı) Interleaved/Interleaved Max Oran (Yukarı/Aşağı) 11358/76652 kbps -
çok güzel
-
birde speedtest teki test sonucunu koysaydın.
-
10 numara 5 yıldız gürültü değeri 33 ün altındaysa zaten mükemmel denir senin 31 daha ne olsun baksana zaten max değer 76k vay anasını
Nobel tarafından 20/Şub/13 23:39 tarihinde düzenlenmiştir -
birden mutlu oldum benim gürültü değeri 18, ulaşılabilir hız 17480 kbps
hız 3 mbit :)))
-

-
canım sıkıldı bir ölçüm yapam dedim.

-

where is the adalet ?
-
noname bunu yazdı

Hacı ne kullanıyorsun sen? :D
-
AKK Yakalandık :)

-
Kullandıgın paket bu mu hocam? Bu pakette o hız alınıyorsa gayet ıyı :)