Adsl İn Çoklu Kullanımı..(Soru)
-
Arkadaşlar adsl in çoklu kullanılması yasakmı yoksa sakıncalı olduğu içinmi uyarılar falan var..? Geçenlerde Giresun merkezde herifin biri amcamın dükkanda kablo arıyomuş..:) Tabi bulamamışlar.. Aslı nedir bunun..?
-
bireysel kullanıcılar için tek bir bilgisayar için gecerli fakat ben ilk zamanlar apartmandan apartmana 100 mt kablo cekmiştim:D
-
adsl i istediğin kadar kişi kullanabilirsin yani fiyatta indirim ve ucuz olsun diye bizim arkadaşlar 4mb ı 4kişi kullanıyorlar ayrı evler
öle olsa cafe vs vs yerlerde her pc ye özel almak zorunda kalırsın adsl alırken sana pc olarak deil hız satıyorlar ne kadar pc o kadar bölünür hız yani
istediğin kadar yayabilirsin sorun yok istersen wiless kur bedava dağıt =)
-
Bireysel hesabı birden fazla kişinin kullanması yasak diye biliyorum. Hatta arkadaşın apartman aynı bağlantıyı kullanıyolardı bu yüzden ayırdılar herkes kendi bağlantısını aldı.
-
Arkadaşlar herkes böyle çelişkide acaba ttnet ile bağlantısı olan varmı öğrene bilicek.. Apartmanda falan kullansak birşeyderlermi.?
-
ark. dediği gibi bireysellerde yasak ama herkes cektirio şahsen biz bizim ilçedeki telekom gorevlilerinden bile kablolu cekioduk kendileri sitiodu bizde yapıoduk naparsın ekmek parası :D:D:D:
-
kullana bidin kadar kullan derim
paramız yok napalım
-
ya hakketen.. zaten çok zengin olsak neyse de ,ucuzlatsınlar kardeşim ozmn.. oda olmadı amcama dicem wiless alsınlar ..Teşekkürler cevaplar için
-
Birader, Japonya İsceç gibi olsa ucuz ve çok hızlı kimse kasmaz. Mecburen yapıyoz ama yasak napalım?
-
cezası falan varmı?
-
kralsam bunu yazdı:
-----------------------------
cezası falan varmı?
-----------------------------yüklü bi cezası var diye biliyorum. kapı deliginden baktıgın zaman böle anlarsan yetkili olduklarını cek kabloları sakla. internetim yok vs. de :D