folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adsl Sınırsız Tarifeme Geçtiğim Ayda İlk Abartılı Faturam !?:S

Adsl Sınırsız Tarifeme Geçtiğim Ayda İlk Abartılı Faturam !?:S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Hocalar bu konu beni çok rahatsız etti paylaşmak istedim Limitli iken Şubat ayı itibariyle Sınırsız'a geçtim ancak faturamın 47 TL gelmesi gerekirken 60 TL geldi ve 720 mb gibi komik bir rakam aştığımı gösteriyordu arama fırsatım olmadı.. Acaba bir bilginiz varmı ? :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek
    tam olarak fatura tarihini biliyorsan ve haklıysan git itiraz et bir sonraki ay az ödersin fatura farkı kadar

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Aynı şey benim de başıma geldi gittiğinde saçma sapan şeyler söylediler.Yok işte fatura kesim tarihi ile sınırsıza geçtiğiniz tarihler şöyle de böyle de.Ben merkeze gittim konuştum yine bir nane çıkmadı ama sen de dene bi.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Cidden rezillik ya !  Yok böyle bir uygulama , dediğiniz yolları denicem sağolun :)

Bu ayda onlara inat şuana dek mart itibariyle 89 GB Down Yaptım :D Daha da dolmadı ay :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

olay şundan ibaret 

sınırlısın kota yı ne kadar aşıyorsun bilmiyorum ama kota aşma ücretleri 3 ay a bölünüyor çünki sınırlı bir kullanıcı isen

her ay 100gb download da yapsan sana en fazla 49ytl aylik fatura gelir kural böle

durum böyle olundca kalan borcun bir sonraki aya devrediyor

hah şimdi kaç mb oldu fark etmez sınırsıza geçtin de aylik en fazla 49ytl ödeyebileceğinden daha önce biriken başka aylara devreden

borçların o faturaya ekleniyor =)

bukadar 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    banada aynısı oldu ama haklı falan degilsin panxer in açıkladıgı gibi eski faturandan kalan o. bi dahaki aydan itibaren sabit ödemeye devam edersin. hayırlı olsun

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    wireless hacking rulz allah aircrack yazarlarına zaval vermesin :| telekommuş ttnetmiş adam yerine koyup ne fatura öderim nede herhangi bi firmaya fatura öderim bundan böyle..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------
    wireless hacking rulz allah aircrack yazarlarına zaval vermesin :| telekommuş ttnetmiş adam yerine koyup ne fatura öderim nede herhangi bi firmaya fatura öderim bundan böyle..
    -----------------------------

özendirtme şimdi canım çekti bedava interneti  , burda varda biz mi girmiyoruz kardeşim merkez de olsak gene bulamazdım bodrum da yok öyle

=) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Telekom sınırsıza geçiyorsun diye son pandiğini atmıştır :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

faturaya 8 gün içinde itiraz etmeye hakkın var ben itiraz etmiştim hakkımı aldım

ilk adsl yi 2002 yılında açtırmıştım o zamanlar 60 ytl idi ücreti kotayı aşmamama rağmen 75 ytl den aşağı inmiyordu ücret

4 ay boyunca hep 70 ytl ve üstü geliyordu bende tüm faturalarımı aldım o zamanlar genel müdürlüklerde bu işlemleri değerlendiriyorlardı

esenler telekom müdürlüğüne gittim faturalarımı incelediler ve fazla aldıkları tüm ücretleri tıkır tıkır geri ödediler :D

öyle yapıyorlar hocam ya geri ödüyorlar veya bir ay sonraki fatura miktarından düşüyorlar

mutlaka itiraz et değerlendiriyorlar merak etme 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    59,50 lira da bana gelmiş :S

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 3081 Toplam Mesaj: 17