folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adsl Sınırsıza Geçiş

Adsl Sınırsıza Geçiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    ben de sımdı geçiş yaptırdım..sonra  teknik desteğe baglanıp şu soruyu sordum.. bu ay benim internetim limitsiz mi yoksa önümüzdeki aydan itibaren mi limitsiz oluyor? adam dedi ki bugün 13ü.. 1 inden 13 üne kadar kotalı hesap 13 den 30una kadar kotasız hesap..? ne demek istedi anlamadım :D tam olarak faturalandırma nasıl oluyor bilen var mı ? kaç para gelicek yani bu ay bana onu merak ediyorum.. detaylı ve anlasılır bı sekılde anlatan olursa cok sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

49 ytl...13üne kadar kotayı aşmamışsan sorun yok

edit:tekrar aryıp sormanda fayda var

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireOfHeaven
    FireOfHeaven's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla sınırsız 45 oldu

bazen inanmak en büyük kumardır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    yanlış hatırlamıyorsam hocam arayıp söylediğin gün gece saat 12 itibari ile yeni tarifye geçmiş bulunuyorsun ve o tarihe kadar kota aşımın yoksa sorun yok demektir o tarihten sonra sınırsız kullana bilirsin

AMD Rulezzz =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aynısını 3 ay önce ben yaşadım geçdiğin günden itibaren sınırsız kullanabiliyosun(ama sen genede asılma) bana fatura 60 lira gelmişti neymiş sınırsıza geçmeden önce kotayı aşmışın ayın 7 sinde kotamı aşılır lan

DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    arkadaşlar yani daha önce ay ortasında sınırsıza geçiş yaptırmıs kısılerden cevap bekliyorum daha cok.. faturalandırmayı bizzat gördükleri için sorum onlara.. teknik destek hattındakiler olayı tam olarak anlatamıyorlar.. herkesin tüm detayları bildiğini sanıyorlar.. yüzeysel bir açıklama yapıyorlar. o yuzden ayın ortalarında geçiş yaptırmıs olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

JohnD bunu yazdı:
    -----------------------------
    aynısını 3 ay önce ben yaşadım geçdiğin günden itibaren sınırsız kullanabiliyosun(ama sen genede asılma) bana fatura 60 lira gelmişti neymiş sınırsıza geçmeden önce kotayı aşmışın ayın 7 sinde kotamı aşılır lan

ayın 7 sinde kotayı aşmamışmıydın :S eminmisin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    49 ytl..olmadı 10 lira fazla ödersin 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    49 ytl..olmadı 10 lira fazla ödersin 

yani ben bu ay sınırsız olarak kullanayım mı yoksa sınırlı gibi 4 gb yi aşmamaya mı bakayım?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    ben sınırsıza geçiş yaptıgımda 49 lira geldi...şimdi sende sınırsıza geçtigine göre artık tarifen sınırsız...sınırsız tarifeyede sınırlı işlemi yapılmayacagından yola çıkarsak artık sınırsız olarak kullanabilirsin

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RootB bunu yazdı:

JohnD bunu yazdı:

ayın 7 sinde kotayı aşmamışmıydın :S eminmisin

yok hoca yaw ben 15 inden önce aşmam :D prensibim deil :D geçmeden öncede bakmıştım 2 gb yakın bi rakam vardı elimde faturayla kaldım işte öle :)))

DOM..
Toplam Hit: 2560 Toplam Mesaj: 35