Adsll Kota
-
ßy_c4sh bunu yazdı:
-----------------------------
videoyu izlemekle indirmenin arasında pek fark yok sanırım .
-----------------------------Bakkaldan gider 2 adet ekmek alırsın, unutmadan tanesi 300 liradır. 2 tane olduğundan 600 lira eder.
Eve getirirsin ailecek onu izlersiniz veya yersiniz hiç farketmez sonuçta 600 lira cepten gitmiştir. Ha vidyoyu indirmişsin ha izlemişsin aynı şey.
Buna göre Ali'nin kravatının rengi ne renktir :).
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------ßy_c4sh bunu yazdı:
videoyu izlemekle indirmenin arasında pek fark yok sanırım .
-----------------------------Bakkaldan gider 2 adet ekmek alırsın, unutmadan tanesi 300 liradır. 2 tane olduğundan 600 lira eder.
Eve getirirsin ailecek onu izlersiniz veya yersiniz hiç farketmez sonuçta 600 lira cepten gitmiştir. Ha vidyoyu indirmişsin ha izlemişsin aynı şey.
Buna göre Ali'nin kravatının rengi ne renktir :).
-----------------------------ekmeğin tanesi 300 lire ise o adam 1 tane ekmek alınca aylık maasının yyarışı gitmiş oluyo :|
bu durumda aliinin kravat alaca parası kalmadığı iççin alinin kravatının rengi belli olmuyo :|
-
Tmm
Saolsın
-
hoca kotalıyla uğraşılmaz. sınırsıza geçmelisin bir an önce. 1024 bağlantıyla ayda 110gb indiriyom. ne 4gb tı :D
-
Öle yapacam artık Sınırsızz NE Kadarrrr
-
sınırsızım mutluyum :) kota derdinin olmaması çok iyi ama tek sorun hız
en azından 10 mb olsa bağlantım yeter ama 1024 kb la nereye kadar !!!
-
Yaa ARKDAŞLAR Bidee Diyelim 1 gb geçtim Ne kadar yansıyor faturaya
-
cbekcibasi bunu yazdı:
-----------------------------Yaa ARKDAŞLAR Bidee Diyelim 1 gb geçtim Ne kadar yansıyor faturaya
-----------------------------üaşagı yukarı 10 lira filan olarak yansıyor 1 gb...
-
cbekcibasi bunu yazdı:
-----------------------------Öle yapacam artık Sınırsızz NE Kadarrrr
1024 sınırsız 50ytl -
kapil bunu yazdı:
cbekcibasi bunu yazdı:
-----------------------------Yaa ARKDAŞLAR Bidee Diyelim 1 gb geçtim Ne kadar yansıyor faturaya
-----------------------------üaşagı yukarı 10 lira filan olarak yansıyor 1 gb...
-----------------------------Tmm :S bittim ben osaman=)