Adult Scripti Arıyorum(Ücretli/Ücretsiz)
-
selamlar
webden para kazanmak için bi kaç bişeye giriştim
asıl amacım elimdeki xrumer i değerlendirmek (590 dolar verdim amnk)
bu bağlamda kullanabileceğim webloader tarzı scriptler arıyorum, sağdan soldan videoları çekicek vs vs
yardımcı olucak yol göstericek hatta script satıcak arkadaşlar varsa bekliyorum
-
istersen up ederim konu burda
-
bi sitede botlar görmüştüm. bende adult ile ilgileniyorum. :) görüşelim mi ?
-
murdery bunu yazdı
kurabilen oldu mu bunu ?
-
bişey sormak istiyorum bu xrummer gerçekten işe yarıyormu dostum yaa etkili bir biçimde kullanabiliyormusun o programı..
-
Kreyzi bunu yazdımurdery bunu yazdı
kurabilen oldu mu bunu ?
hocam yukardaki konuda kuran olmuş.fakat ben hiç denememiştim .attım arşive duruyo..
-
Bu script hala benim arşivimde de duruyor. İçinde bot olmadığından işe yaramaz. Mahirix serisi varken, warez olmayan webloader varken kim siker AVS'yi amk
DanLev tarafından 10/Eyl/12 15:20 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam script ler çalışmıyor diğer konu da dahil elinde olan varmı görüşelim ?
not : yanlış anlaşılmasın linkler çalışmıyor indiremedim bnakmak için :)
mYMusti tarafından 10/Eyl/12 16:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam xrumer e para verdiğini görünce , içim gitti valla. :D 590$ ne demek be :D
EDİT: bi forumda okudum adam, scriptlerin güvenlik kodları değiştirildiği için , xrumer yakında biter diyor.Ama güzel program öyle ya da böyle elinde patlamaz , bence bu işi yapmalısın parana yazık olmasın.
Roark tarafından 10/Eyl/12 16:18 tarihinde düzenlenmiştir -
http://turbobit.net/e07bg01hkhu4.html
beyler bu scripti upladım..
daha önce hiç kullandım,kurmadım,içini dahi açmadım.arşivde duruyordu.
kullanacaklar iyice kurcalasın..önceki konuda shell iddası gelmişti gündeme.. sonra sorumluluk kabul etmem :D
-
script dedıgın olay wordpress bile olabilir avs mahirix çok farkı yok bunların önemli olan bot mahirix de var da iş yapanlar standart botla çalışmazlar birde tek siteylede iş olmaz 50 tane düzgün site olacak vs vs backlinkler filan kasman lazım