Affetmek.. Affeder Miydin?
-
uhp bunu yazdı:
-----------------------------
ZoktriP bunu yazdı:
Affetmek en asil intikam da, affettikten sonra da tekrar baş tacı edecek misin?
Yani bir hatada seni unutup hemen intikam almaya çalışan birisi ne kadar sadıktır ki? ne kadar güvenebilirsin ki ona?
Hiçbirşey eskisi gibi olmaz gibi geliyo...
Affedip yol göstermek en mantıklısı bence...
-----------------------------kusra kalma hocam ama aynı b.kun laciverti işte. ha affetmemişin ha affedip yolvermişin. yanlısmıyım.?
-----------------------------Hocam affetmedim diyip siktiri çekersen... "Ben şansımı denedim, affetmezse affetmesin." düşüncesi ile basar gider..
Ama diğer türlü vicdanı kendini bi nebze olsun kemirecektir... ;)
-
seviyorsan ve onun sıcaklığını onunla yaşadığın duygularını başkasında yaşamayacak kadar özelse senin için affedilir. ama çok sağlam bir duruş ve çeki düzeni kurmak lazım kendi içinde.Ve affettiysende artık affettin birdaha geri dönüp o konuyu açmayacaksın asla.. hee tenine dokunurken rahat olur musun ?? belki bir damla gözyaşı akar gözünden ama bilmiyorum..
-
SeRDaR bunu yazdı:
Asla affetmezdim Böyle Bir şeyin Affı olmaz
Anlayıp dinlemeden hemen tutup seni aldatıyorsa yada sırf aldattım diye intikam amacıyla oda aladatıyorsa o zaman onun benden ne farkı olacak ayrıca onun bu işe ne kadar meilli olduğunu gösterir
her zaman söylemişimdir.. eski sevgiliyi başka erkekle gıcık etmeye çalışan kızdan bi pok olmaz... -
Hacı şimdi öyle bir demişsin ki seni seviyor falan filan. Arada kalıyor insan. Bir yerde okumuştum affetmenin büyüklüğüne dair. Eğer anlattığın gibi bir senaryo varsa affederdim.
-
Affetmezdim.
Çünkü asıl olay bacak arasında değildir. Bacak arasının problem olması aşırı yanlıştır. Asıl problem kızın zihniyetidir ve böyle bir zihniyetteki kız asla affedilmez. nefret edilir.
-
uhp bunu yazdı:
ben affetmezdim. çünkü sevgiyle öfke birbirine tamamen zıt düşmanlardır. öfkesi bana olan sevgisine ağır basmıssa birkere...
-----------------------------sevgiyle nefret birbirlerinin düşmanı değil kardeşidir
-
onun tenine her dokunduğunda bu olay aklına gelip çıldırmazmısın ?
-
bana bunu tartışmak bile saçma geliyor affedilir bi durum yok ama affedenede saygı duyarım ben affetmezdim
-
sevgisinden mi başkasına vermiş geçsin bu ayakları ne affetmesi öldürmek lazım böle hatunları
a.q bide karıya aferim diyin ben affederim diyenler..
-
Tüm hayatımda uyguladığım felsefemi bundada uygulardım. İngilizlerin bi sözü var " Let it be ", yani "Akışına bırak". Affediyim mi affet miyim mi diye düşünmez, akışına bırakırdım. Zaten doğru olan yola sen istemesende girersin eninde sonunda.