folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Afganistan Da Kadın Olmak Şeriatizm

Afganistan Da Kadın Olmak Şeriatizm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Megamo bunu yazdı:-----------------------------

hocam ben burda neolduğunu anlıyamadım cidden neyapıyor o öyle

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

islamda böyle birşey yok zaten o yüzden dert etmiyorum

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

çok hassasım bu konuda o yüzden neyin ne olduğunu iyi bilip yazın tartışın ...

islamda böyle birşey yok. örtülmesi gerekli yerler açıkça bildirilmiştir. Ayrıca tarihtende güzel bir örnek çarşaf için

http://www.youtube.com/watch?v=gj6nQggoQ9M

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    n2n2 bunu yazdı:
    -----------------------------

hani olm kadın falan göremedimki ben:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

şeriat devletleri ni sevmem ben den uzak dursun yeter...

www.tekno50.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

habib_mx_tr bunu yazdı:

Çift kişilik saten nevresim takımları...

puhahahaha abi yazın bunun  içinde napıyorlar yaw. bir de ben küçükken bizim evin önündeki camiden toplu halde çıkmışlardı, bu yaşa geldim hala arada rüyama girer nasıl etkilemişse :D

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

İslam değil bu...ama bizdeki takiyyeciler bunu kabul eder isterler. çünkü menfaatleri din çıkarına dayanan kesimin arzusu böyledir.dini siyasete alet eden köhneleşmiş beyin topluluğu...forumda bile var böyleleri...  kadının karnı aç ama din böyle diyor diye avutup aptallaştırmak isteyenlere inanıp kendi içerisinde sorgulayamayıp teslim olan eğitimsizlere üzülüyorum en çok...

Atatürke ne kadar dua etsek ona minnetkar olsak azdır.

fikri hür vicdanı hür aklı hür genç olarak yaşamayı bize bıraktığı için Atatürke bir kez daha bin kez daha hayranım..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Afganistan'a ve İran'a "şeriat"ı Amerika getirdi. Soğuk Savaş döneminde SSCB'yi çevrelemek için. Türkiye'deki hücre tipi şeriatçı oluşumların hemen hepsinde cia ve alman istihbarat (bnd) ajanları var. Bunlardan bazıları yakalandı. Ayrıca o ülkelerde sadece kapanma olayı yok. Kezzap olayı da çok yaygın.

Photoshop değil insan işi şeriat klasiğidir (Pakistan):

%3ceriat

%3ceriat

%3ceriat

%3ceriat

Tüm resimler ve bu kadınların hikayeleri için tıklayınız.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Günümüzün yobazları Atatürk'e laf edip Hümeynicilik oynuyorlar ya. Üniversiteye giremiyoruz diye bağrınıyorlar. Böyle ninja-robocop karışımı 3. sınıf bir canlı olarak yaşamadıkları için yatıp kalkıp dua etsinler. Bırak üniversiteyi ilkokulu görebilirler miydi acaba?

Hocam yapma Allah aşkına... Böyle mantık mı olur?

Atatürk gelmeseydi, bi ülkenin boyunduruğu altında aç, susuz yaşayacaktık. O zaman şimdi yemek bulduğumuza dua edip, hiçbir haksızlığa sesimizi de çıkarmayalım o zaman?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

NmC bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Günümüzün yobazları Atatürk'e laf edip Hümeynicilik oynuyorlar ya. Üniversiteye giremiyoruz diye bağrınıyorlar. Böyle ninja-robocop karışımı 3. sınıf bir canlı olarak yaşamadıkları için yatıp kalkıp dua etsinler. Bırak üniversiteyi ilkokulu görebilirler miydi acaba?

Hocam yapma Allah aşkına... Böyle mantık mı olur?

Atatürk gelmeseydi, bi ülkenin boyunduruğu altında aç, susuz yaşayacaktık. O zaman şimdi yemek bulduğumuza dua edip, hiçbir haksızlığa sesimizi de çıkarmayalım o zaman?

Demek istediğim gayet açık. Hak arayanlar yanlış kişilerin ve yanlış ideallerin peşinden koşmasınlar o zaman.

λ
Toplam Hit: 8017 Toplam Mesaj: 32