Afiş Taslağı İçin Yardım ?
-
Müridler bir projemiz var toplu taşıma sırasında kitap okumayla ilgili. Bir afiş hazırlamak istiyoruz ama açıkçası nereden nasıl başlayacağız bu işe bilmiyoruz. Afişin taslağı sayfaları açık bir kitap olacak. Basitçe görünümü aşağıdaki fotoğrafa benzeyecek ama baskıyı a3'e alacağımız için daha kaliteli bir şeye ihtiyacımız var. Yardımcı olabilecek yol gösterecek var mı ?
-
ben izmirden ödemişe her gün trenle gidip gelirken ( 2 saat tren + 15 dk yürüyüş + 15 dk metro ) x2 (geri dönüş )
vizelere sadece trende çalışırdım. ve hepsinden rahatça geçtim. fakat şöyle bir sorununuz var.
1. Bir çok insanın toplu taşımada midesi bulanıyor.
2. Hareket halinde sabit bir yere bakmak ( gazete kitap gibi ) mide bulanmasını iki katı arttırır ( ufuk çizgisi görülmediği için )
3. Toplu taşımanın fazla sarsıntılı olması durumunda gözleri yorar hatta bozar.
bence özendirilmesi gereken birşey değil yapabilen zaten yapıyor :)
yinede deviantArt size yardımcı olabilir bir çok yüksek çözünürlüklü görsel bulabilirsin.
http://www.deviantart.com/?q=book
http://www.deviantart.com/?q=open+book
PanxeR tarafından 12/Ara/13 22:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Kolay kolay açmam pek arşivimi kitap diyince elimde bunlar var a3'ten daha büğüne basabilirsin :)
http://yadi.sk/d/IKIZn4tdEEPA9
-
PanxeR bunu yazdı
ben izmirden ödemişe her gün trenle gidip gelirken ( 2 saat tren + 15 dk yürüyüş + 15 dk metro ) x2 (geri dönüş )
vizelere sadece trende çalışırdım. ve hepsinden rahatça geçtim. fakat şöyle bir sorununuz var.
2. Hareket halinde sabit bir yere bakmak ( gazete kitap gibi ) mide bulanmasını iki katı arttırır ( ufuk çizgisi görülmediği için )
yinede deviantArt size yardımcı olabilir bir çok yüksek çözünürlüklü görsel bulabilirsin.
teşekkürler, dediğin gibi bu bilgilere ulaştık ancak biz bunu İstanbul'da metroda uygulamayı düşünüyoruz. Bahsettiğin gibi bir sarsıntı yok özellikle metronun dizaynından dolayı birşeyle uğraşmadığın sürece karşındaki adama bakmak zorundasın o daha da sinir bozucu oluyor :)
-
sezeruludag bunu yazdı
Kolay kolay açmam pek arşivimi kitap diyince elimde bunlar var a3'ten daha büğüne basabilirsin :)
http://yadi.sk/d/IKIZn4tdEEPA9
eyvallah hocam çok saol :)
-
mangiare bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
teşekkürler, dediğin gibi bu bilgilere ulaştık ancak biz bunu İstanbul'da metroda uygulamayı düşünüyoruz. Bahsettiğin gibi bir sarsıntı yok özellikle metronun dizaynından dolayı birşeyle uğraşmadığın sürece karşındaki adama bakmak zorundasın o daha da sinir bozucu oluyor :)
Neredeyse hergün Kadıköy - Kartal metrosunda seyahat ediyorum. Bu sebepten birkaç defa "Ne bakıyosun bilader?" tartışması yaşadım. güzel fikir.
-
Burayı bi taramanı tavsiye ederim
Bir de şu var, afişlerde kullanılan vektörel silüetler bankasıdır herşey vardır. Ama xooplate favorimdir:)
-
erick, teşekkürler hoş şeyler var burada, dediğin gibi xooplate açık ara favori olası cinsten :)
mangiare tarafından 12/Ara/13 23:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Mylitta bunu yazdımangiare bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Neredeyse hergün Kadıköy - Kartal metrosunda seyahat ediyorum. Bu sebepten birkaç defa "Ne bakıyosun bilader?" tartışması yaşadım. güzel fikir.
Ya her gün aptalca ikaz reklamlarının olduğu ekranlara bakmak gerekiyo ya karşımızdaki insanlarla ya da camdaki yansımalarımızla dakikalarca göz göze oturmamız lazım. Camdan kendine bakıp beni hiçe sayarak( :D ) defalarca saçıyla başıyla oynayanlarla karşılaştım. Teşekkürler.
-
mangiare bunu yazdı
erick, teşekkürler hoş şeyler var burada, dediğin gibi xooplate açık ara favori olası cinsten :)
İşin görülsün mürid lafı mı olur. Ben çok ekmeğini yedim xooplate in. psd olmaları da cabası.
camdan cama göz kaçırma olaylarını cok yapıyorum malesef nereye baksak insan ne yapacaz bilmiyorum. iyi şeyler bekliyoruz artık:D
erick tarafından 13/Ara/13 00:11 tarihinde düzenlenmiştir -
erick bunu yazdımangiare bunu yazdı
İşin görülsün mürid lafı mı olur. Ben çok ekmeğini yedim xooplate in. psd olmaları da cabası.
camdan cama göz kaçırma olaylarını cok yapıyorum malesef nereye baksak insan ne yapacaz bilmiyorum. iyi şeyler bekliyoruz artık:D
psd'leri görünce zaten istemsiz bi gülümsedim :) ilginç sloganlar çıktı şimdiden arkadaşlardan bakalım. "okuyomuş gibi çek" en çok buna güldüm ya :D