After Effects Çalışmam 5

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

eveet müritler sınav haftası artı can sıkıntısı birleşince after effects kasaym dedim :) ortaya böyle bişe çıktı bakalım beğenecek misiniz?

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1303673264466&ref=mf

http://www.vimeo.com/8730593

bu da önceki çalışmam;

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1189330365965&ref=mf

http://www.youtube.com/watch?v=u7L8RQq_mv4

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Hocam bunlar güzelde bir de ders tarzında bir anlatım yapabilirsen after effect öğrenmeye çalışanlar için bir kaynak daha olmuş olur. Daha önce after effect dersleri diyerek açılan birtane konu var ancak neden daha geniş anlatımlı birtane daha olmasın değil mi:)

Tekrardan ellerine sağlık. Ders olarak anlatırsanda süper olur

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

hoş olmuş tebrik ederim ama şu ekranın kararma olayıda olmasaydı daha güzel olurmuş sanrım

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

en son yaptığın çalışma ne kadar zamanını aldı ?

eskilerden kim kaldı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

1 hafta evvel pm atarak keylight plug-in istemiştim (sen yollamayınca nette bulup download ettim) ae için kardeş maalesef bana kendi pc 'mde değilim eve gidince yollarım demene rağmen yollamadın bu konuda biraz üzüldüm arasıra birbirimizin daha iyi oldugu dallarda birbirimize yardımcı olmamız daha yerinde olur. neyse çalışmaya gelince diğerleri gibi güzel olmuş ellerine sağlık başarılar.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Gayet guzel olmus dostum tebrikler ;)

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

müzikle uyumu enteresan bi çalışma olmuş harbiden. ben de şunun gibi bişeler yapma isterim doğrusu : \

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

oha süper lan =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

güzel olmuş ortasınıf amerikan filmleri gibi giriş olmuş, beyendim şahsen, bu arada en sonda arkadaş silahı arkasına koyuyorya orada işte silah ısınıp ta arkadaşın arka kısmını yakmasın :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:
    -----------------------------

1 hafta evvel pm atarak keylight plug-in istemiştim (sen yollamayınca nette bulup download ettim) ae için kardeş maalesef bana kendi pc 'mde değilim eve gidince yollarım demene rağmen yollamadın bu konuda biraz üzüldüm arasıra birbirimizin daha iyi oldugu dallarda birbirimize yardımcı olmamız daha yerinde olur. neyse çalışmaya gelince diğerleri gibi güzel olmuş ellerine sağlık başarılar.

-----------------------------

dostum iyi de hatırlatmadın ki bana. sınav haftası zaten kafam bir milyon aklıma gelmedi... kusura bakma

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

o havadakki ne ya öyle.. şaşırmadım değil görünce :)

fake ufo vidyoları gibi olmus :D senn sayende bende baya özendim bu after effects e.

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
Toplam Hit: 3488 Toplam Mesaj: 21