After Effects Meteor
-
Kaynak resim;

Video :
http://www.youtube.com/watch?v=fK3UVBeGdIc
RAM yetmezliğinden dolayı detaylara giremedim o yüzden biraz kötü oldu -
Düşünce güzel, sorunun olmasa dahada iyi olabilirsin, ışık var -:|
-
Xir bunu yazdı:
-----------------------------
Düşünce güzel, sorunun olmasa dahada iyi olabilirsin, ışık var -:|
Pc çok kasıyo , çoğu şeyi şansa yerleştiriyorum anca kayıttan sonra görebiliyorum nasıl olduğunu -
o sorun bendede var en düşük ayarlarda olmasına karsın çok kasıyor
-
ReDsEa bunu yazdı:
Andrew Kramer'deki sistem bizde olsa... -
bigpower bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
Andrew Kramer'deki sistem bizde olsa...
-----------------------------offf offf kafamda çok pis şeyler var lakin hem ÖSS hemde iyi bir sistemimin olmaması engelliyor beni :) program ramın %97 sini kullanıyor :))
ve en düşük ayarda tam oturtamıyorum efektleri :)) lakin yazın iyi bir sistem düzüp çok pis seyler yapcam
-
Meteor niye sol taraftan geliyor bence direk karsidan gelmesi lazim bir anda pat diye dusuyor
-
kramer usta'daki sistem sizde olsa ne olacak o adam gibi ae'yi kullanabilen tek insan evladı tanımıyorum (:
çalışmaya gelince elinde ki imkanları göz önünde bulundurursak güzel olmuş.
o yukarıdaki bulut hareketlerini nasıl olmuşturdun elinde hazır yer alan bir video mu vardı? veya var olan bir videodan o kısmı mask kullanarak resme'mi ekledin kardeş?
-
Asosyal bunu yazdı:
kramer usta'daki sistem sizde olsa ne olacak o adam gibi ae'yi kullanabilen tek insan evladı tanımıyorum (:
çalışmaya gelince elinde ki imkanları göz önünde bulundurursak güzel olmuş.
o yukarıdaki bulut hareketlerini nasıl olmuşturdun elinde hazır yer alan bir video mu vardı? veya var olan bir videodan o kısmı mask kullanarak resme'mi ekledin kardeş?
-----------------------------after effects 5 ten itibaren adam yutmus programı mantıgını tamamen çözmüş andrew ve sistemide iyi imkanlarıda var ve işide o :)))
ben şu kıçı kırık sistemimle bi çok ünlü dizi yada ünlü filmlerden daha iyi çatışma sahnesi efektleri yapar sihir efektleri veririm :))
iş tamamen hayal gücüne kalmış bişi
-
çok beğendim... biri gelirde bana hiç zaman ayırıp uğraşamadığım ancak çok öğrenmek istediğim program hangisi die sorarsa adobe after effect derim ona :F
-
buda fena denk geldım
http://www.youtube.com/watch?v=bie_Pj0AbAY&NR=1