After Effects, TBT Uzayda
-
Döküman olarak ne yazabilirim derken Böyle bir sonu ortaya çıktı döküman olarak veremicem ama Proje dosyalarını vericem.
-----------------------------------------
TBT Uzayda Mov formatında izlemek için tıklayınız.
Google Video'da izlemek için tılayınız.
Youtube'da izlemek İçin Tıklayınız.
---------------------------------------
projede kullanılan plugin paketini daha once verdim.
-
güzel olmuş :) daha iyisini bekliyoruz böyle karşı sitelerle savaş falan :) bizimde bi uzay filmimiz olsun dimi :)
-
dünyayı kurtaran adam ' in başlangıcı gibim olmuş aşağlamıorum yalnış anlama örnek verdiğim filmi milyonlar seyretti...
-
yok yaf bunu yapana kadar delirdim 4-5 katman ust uste atinca pc yalan oluyor bnm 512 ram var :D
-
iSo bunu yazdı:
-----------------------------
dünyayı kurtaran adam ' in başlangıcı gibim olmuş aşağlamıorum yalnış anlama örnek verdiğim filmi milyonlar seyretti...
-----------------------------yok hoca ne yalnış anlicam valla bilmiyom neye benzemiş ama döküman yazasim geldi düşünüp duruodum başlıyım bisiler çıkar elbet dedim onu veririm döküman olarak sonra bi baktım böle bisi cikti anlatması zor olcaktı direk proje dosyaları ile koydum :D
-
Gzx bunu yazdı:
yok yaf bunu yapana kadar delirdim 4-5 katman ust uste atinca pc yalan oluyor bnm 512 ram var :D
-----------------------------512 ramle büyük başarı hocaaa :)
-
güzel olmuş valla daha iylerinide yaparsın sen
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------Gzx bunu yazdı:
-----------------------------512 ramle büyük başarı hocaaa :)
sorma gitsin ya allahtan diğer özelliklerden biraz kurtariorm :D -
işlemcin ram in iyi olucak kullanıcan bu programı video bi an başlayınca şimdi "mehmetali birand la tarikatı çözmek" konulu bi program başladı da introsu geliyo dedim :P güzel olmuş..
-
bigwave bunu yazdı:
işlemcin ram in iyi olucak kullanıcan bu programı video bi an başlayınca şimdi "mehmetali birand la tarikatı çözmek" konulu bi program başladı da introsu geliyo dedim :P güzel olmuş..
-----------------------------"mehmetali birand la tarikatı çözmek" haha :D
"işlemcin ram in iyi olucak kullanıcan bu programı" 17 saniyelik videonun render olması 2 saat bekledm :| deli ediyor beni ae :D
-
Çok Güzel Olmuş Hocam Ellerine Sağlık Çok Beğendim :|