Ağ Tabancası
-
parktaki ayağına ip dolanmış güvercini yakalama yolları ararken denk geldi
adamlar 3d çizimini de paylaşmış
belki yapmak isteyen mürid falan olur
https://www.kinetictr.com/a-tabancas/urunler/ozel-urunler/a-tabancas/a-tabancas
yarın whatsappten fiyatını sorucam adamlara. fiyatı öğrenince söylerim.
2.5x2.5 ağ atıyomuş, ihtiyaca göre kız falan da yakalayabilirsiniz. benim bildiğim kadarıyla hiç bir kız ağ tabancasına hayır diyemiyor ;)
-
yolbulucu bunu yazdı
parktaki ayağına ip dolanmış güvercini yakalama yolları ararken denk geldi
adamlar 3d çizimini de paylaşmış
belki yapmak isteyen mürid falan olur
https://www.kinetictr.com/a-tabancas/urunler/ozel-urunler/a-tabancas/a-tabancas
yarın whatsappten fiyatını sorucam adamlara. fiyatı öğrenince söylerim.
2.5x2.5 ağ atıyomuş, ihtiyaca göre kız falan da yakalayabilirsiniz. benim bildiğim kadarıyla hiç bir kız ağ tabancasına hayır diyemiyor ;)
Yakala o guvercini TUZAK ile
Kangrenden gidecek ayağı düşecek yavrunun
-
Aklıma bişey geliyor ama neyse xd
-
C10H15N bunu yazdı
hacı sen tornacı mıydın ya ? bana şundan yapsana :D
-
yolbulucu bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
hacı sen tornacı mıydın ya ? bana şundan yapsana :D
Yapay AM demeye getiriyor
-
900 dolarına iddiaya girerim bununla kız düşürmesin amk!!!!!
-
@zalimadam gibi herkes iddialasmaya baslamis 900 dolar veririm ki soyle boyle der iddiaya kapisir..iddiayi kaybetse dotunde don yok 900 dolar yok aynen zalimadam gibi.
Bu kari kapma agi nasil bir ag teknolojik mi yoksa balik tutma yakalama agimi sacma sapan olmus dusuncelerin..he ya kolaymi aq sen balik agini karinin uzerine atacan kari avaziyla bagirmayacakmi eli yokmu sana tokat atmayacakmi..
Bu ag ethernet agimi lan agimi lan ulan agimi nedir sorun anlamadim..zamparalikmi bu ag.
-
Toolbrowser bunu yazdı
@zalimadam gibi herkes iddialasmaya baslamis 900 dolar veririm ki soyle boyle der iddiaya kapisir..iddiayi kaybetse dotunde don yok 900 dolar yok aynen zalimadam gibi.
Bu kari kapma agi nasil bir ag teknolojik mi yoksa balik tutma yakalama agimi sacma sapan olmus dusuncelerin..he ya kolaymi aq sen balik agini karinin uzerine atacan kari avaziyla bagirmayacakmi eli yokmu sana tokat atmayacakmi..
Bu ag ethernet agimi lan agimi lan ulan agimi nedir sorun anlamadim..zamparalikmi bu ag.
ahahahah abi sen AI misin yoksa histeri krizi mi geciriyorsun
-
Toolbrowser bunu yazdı
koyunca hopluyor mu ?
Shockman ı çok severdim. ama seni bir türlü sevemedim. Böyle bi itici. Bi değişik geliyorsun gözüme.
-
-
ayd bunu yazdı
900 dolarına iddiaya girerim bununla kız düşürmesin amk!!!!!
muz kabuğu ile düşürdüğüm oldu