Agdan İnternetin Hepsini Cekme
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar şu arpspoof hakkında biras bilgi verebilecek olan varmı internetten aynen arpspoof diye arattım fakat bişey bulamadım nasıl çekilio bu :D:D
WinArpSpoof diye arat sanırım ağı koklamak için kullanılıyo bu böyle bi özelliğinin olduğunu bilmiyodum
-
MaTRiXe bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
arkadaşlar şu arpspoof hakkında biras bilgi verebilecek olan varmı internetten aynen arpspoof diye arattım fakat bişey bulamadım nasıl çekilio bu :D:D
WinArpSpoof diye arat sanırım ağı koklamak için kullanılıyo bu böyle bi özelliğinin olduğunu bilmiyodum
-----------------------------tamam kardeşim saol şimdi bu programa bi bakayım ben saol tekrar :)
-
hoş ben bu arpspoof u ındırdım am ne yapmam gerek anlamadım ağdakı butun pc lerı buldu ama hepsını tick ledı start dıyorum hata werıyo
-
Dau lu arkadasım sen rapıd e bağlanabılıyomusun ???
-
Hazır yurt-internet polemiği açılmışken sorayım. Aynı problem bizde de var. Fakat yönetim bende gibi bişi. Benim sorum ise şu. Mac adreslerini gördüğümüz pclerin isimlerini nasıl görebiliriz. Alayını banlamak istemiyorum. Bikaç tane hayvanoğlu hayvan downloadın dibine vuruyor. Bende onların dibine vuracam mac koyup.
-
degree bunu yazdı:
Dau lu arkadasım sen rapıd e bağlanabılıyomusun ???
kanka rapid e nasıl baglanmıyo suremı verıyo hep agdan baskası kullanıyo olmasın -
oluyoda kesin cozum olmuyo:) ağda bazı makinaların engelliyosun o da bi işe yaramıyo. bence winarpspoff'u kur kim cok paket topluyo ona bak sonra git o arkadasına sole download'ı kessin en iisi bu:D
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------MaTRiXe bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------tamam kardeşim saol şimdi bu programa bi bakayım ben saol tekrar :)
-----------------------------kardeş sonuç nasıl
-
eger swich yonetilebilen bir swich ise ordan kendi dublex ayarlarini yukselterek yapabilirsin ama swich in hem yonetilebilir olmasi gerek hemde sana gelen kablonun portunu bilmen gerek.
BRK35;
rx3 gibi programlarla bulabilirsin veya lanwiev tarzi programlarda isini gorur
-
yok ya rapıd e bağlanmıyo sayfa goruntulenemıyo :D ama wınarpspoof bunu ındırdım nasıl kullanıldıgını bılmıyorum taratıyorum ama baslat dıyınce hata werıyo yıne