folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ağın Netini İstediğin Zaman Kes

Ağın Netini İstediğin Zaman Kes

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gizli-kod
    gizli-kod's avatar
    Erkek

arkdaşlar bu programla tek tuşa basarak bütün ağın interneti kesebilirisniz.ve tekrar engellemeyi kaldırabilirsiniz ben proyla çok eğlendim :D

http://rapidshare.com/files/257740283/mimsc_a__351_ama4_.rar.html

no sex no hayat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    ben de netcut isimli programı kullanarak wireless ağına bağlı olanların internetini kesebiliyordum. Sanırm Arp deki bir açık sayesinde bu oluyor...

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben de netcut isimli programı kullanarak wireless ağına bağlı olanların internetini kesebiliyordum. Sanırm Arp deki bir açık sayesinde bu oluyor...

gondersene su bahsetigin programi 

bu arada gizli kod hocam su verdigin programi calismiyor bi kontrol etsene .. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    ağ yöneticisi olmamız mı gerekiyor bunu apmak için ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

geniuss bunu yazdı:

gondersene su bahsetigin programi 

bu arada gizli kod hocam su verdigin programi calismiyor bi kontrol etsene .. 

http://rapidshare.com/files/95019293/netcut-smforum.net_www.area51warez.info_BY_MALIKhaijanab.rar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

yönetici olmanız diye bir kural yok.. Ben 4 tane wireless ağda denedim bazıları şifreli bazıları şifresiz ağdı. Hepsinde de çalıştım. Router olan yerde de deneme şansım oldu. Üniversitede ethernete bağlı olan bilgisayarların internetini kestim.. Yanılmıyorsam aynısını wireless içinde yaptım.. Hatta ağı sniffleyerek msn konuşmalarını v.s. de aldım.. Tabii bu bahsetiklerimin daha iyisini linux da da yapabilirsiniz.. backtrack i araştırsın..bir çok araç mevcut..

arkdaşın verdiği linkteki çalışmazsa ben upload ederim size

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    peki istediğimiz bilgisayarı kesebiliyo muyuz yoksa kesince komple hepsi mi gidiyo ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:

yönetici olmanız diye bir kural yok.. Ben 4 tane wireless ağda denedim bazıları şifreli bazıları şifresiz ağdı. Hepsinde de çalıştım. Router olan yerde de deneme şansım oldu. Üniversitede ethernete bağlı olan bilgisayarların internetini kestim.. Yanılmıyorsam aynısını wireless içinde yaptım.. Hatta ağı sniffleyerek msn konuşmalarını v.s. de aldım.. Tabii bu bahsetiklerimin daha iyisini linux da da yapabilirsiniz.. backtrack i araştırsın..bir çok araç mevcut..

arkdaşın verdiği linkteki çalışmazsa ben upload ederim size

benm komşuda beni izlio galiba hocam ona ne yapabiliriz :D adam her seferinde pis pis sırıtıyo :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Zamanım olursa döküman yazabilirm bu konuyla ilgili, ancak uğraştığım trojan programı ve özel sektör programı var.. Neyse sorunlarına gelince..

öncelikle o programda bilgisayar adı, ip, mac adresi gibi isimler olan bir liste var.Modeme olan uzaklığınız bu ağa bağlı olanların hepsini almanıza yardımcı olur.Eğer modeme uzak bir yerden bağlıysanız o ağa bağlı olan herkesi göremeyebilirsiniz. Dikkat edilmesi gerek şey, ana bilgisayarın bağlantısını kesmeyeceksiniz. Kapatmak istediğiniz bilgisayarları seçerken kendi bilgisayarınızı ve ana bilgisayarı (10.0.0.1 yada 192.168.1.1 gibi ipsi olan) seçip bağlantısını kesmeyeceksiniz. programda yanılmıyorsam protect my computer gibi bir seçenek var.yukarıda dediğimi yaparsanız yani kendi bilgisayarınız + ana bilgisayar hariç diğerlerini seçerseniz bu seçeneği işaretlemenize gerek yoktur. Yine de işaretlenmesinde bir sakınca yok. Eğer tüm listeyi cut off yaparsanız o zaman modem reset atıyor ve tüm bağlantılar düşüyor.Dolayısıyla modem tekrar aktif olana kadar kimse internete giremiyor. Modem hazır olduğunda herkes girebilir.O yüzden ana bilgiayar ve kendi bilgisayarınızı kapatmayın..

@xpertvision

bunun olmasının sebebi ağdaki verilerin şifrelenmemesidir. Bunu wpa,wpa2 gibi şifreyle karıştırma. Ağdaki paketlerin şifrelenmesi için modemde ayrı bir seçenek olmalı bu seçeneği işaretlersen kimse seni izleyemez.. Alternatif olarak giden paketleri şifreleyen programlar kullanabilirsin, böyle birşey var mı bilgim yok. Ama o şifrelediğin paketleri gönderdiğin yer de çözebilmeli, böyle bir sorun var.Ama modemden şifreleyebiliniyorsa olabilir,bilmiyorum tam olarak, deneme fırsatım olmadı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    vay be tahribattaki eski günlerimi hatırladım :) eskiden de böyle açklayıcı yazılar yazardım.. Bu hesap aslında benim değil, arkadaştan bazen yazıyorum..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    bu programın bir benzerini ben yazmıştım delphide geliştiricektim güya eğlence amaçlıydı bulursam upload edem bi

http://yigitdemirag.com
Toplam Hit: 4155 Toplam Mesaj: 27