Ağır Ceza Mahkemesinde Şahitlik
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
eskişehirde yakaladım hocam.Stad var onun o taraflarda bilen varsa :) minibüs duraklarının devamı.
Helal olsun harbiden. sonuna kadar devam et.tıktır şunları içeriye. işin peşini bırakma .bişey yapamazlar korkma. vatandaşlık görevini yaptın madem sonunu getir .
-----------------------------herniyatinde insadir. egitimle duzelebilir. iceri tikmak kisa bir zaman icin korku salabilir ama onemli olan bireyleri egitebilmekte...(uff cok sosyalist oldu herhalde:D)
-
sikiim vatandşlık görevini siki tutmazsın inş.. 2 yıldır psikolojim bozuldu siktiri boktan bi davada şahittim..şimdi en olmadık zamanda mahkeme olur kim bilir kaç yıl sürer işin aksar canın sıkılır..çingeneler bi de çok canını sıkarlar demedi deme .. ben bile götten bi davaya 15 kişi ile gittim zor kurtuldum.. hakim'in karşısında suçsuzda olsan bacakların titriyo adam bide robocop gibi bakıo sana ..çöküosn o an .. bi daha beni sikseler girmem böle şelere kimseye tavsiye etmem şahitlik mahitlik..çok klişe olcak ama '' ülkeyi sen mi kurtarıcaksın '' sözünü hatırlatmayı borç bilirim hepinize bu gibi konularda ..
-
Lemuria bunu yazdı:
sikiim vatandşlık görevini siki tutmazsın inş.. 2 yıldır psikolojim bozuldu siktiri boktan bi davada şahittim..şimdi en olmadık zamanda mahkeme olur kim bilir kaç yıl sürer işin aksar canın sıkılır..çingeneler bi de çok canını sıkarlar demedi deme .. ben bile götten bi davaya 15 kişi ile gittim zor kurtuldum.. hakim'in karşısında suçsuzda olsan bacakların titriyo adam bide robocop gibi bakıo sana ..çöküosn o an .. bi daha beni sikseler girmem böle şelere kimseye tavsiye etmem şahitlik mahitlik..çok klişe olcak ama '' ülkeyi sen mi kurtarıcaksın '' sözünü hatırlatmayı borç bilirim hepinize bu gibi konularda ..
-----------------------------evet ben kurtaricam
-
jerry bunu yazdı:
zigana bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
eskişehirde yakaladım hocam.Stad var onun o taraflarda bilen varsa :) minibüs duraklarının devamı.
Helal olsun harbiden. sonuna kadar devam et.tıktır şunları içeriye. işin peşini bırakma .bişey yapamazlar korkma. vatandaşlık görevini yaptın madem sonunu getir .
-----------------------------herniyatinde insadir. egitimle duzelebilir. iceri tikmak kisa bir zaman icin korku salabilir ama onemli olan bireyleri egitebilmekte...(uff cok sosyalist oldu herhalde:D)
insan olsa o haltı yemez. ayrıca bunlar affedildimi temelli azarlar.ceza verilirse caydırıcı olur ve bir dahada teşebbüs etmezler. insan oğluna neyin yaradığını hepimiz iyi biliyoruz. cezasız kalması acizliktir. -
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------Lemuria bunu yazdı:
belli nick'inden -
Lemuria bunu yazdı:
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------Lemuria bunu yazdı:
belli nick'inden
:| xF -
zumsuküm kendine dikkat et, polise bi yere kadar güven. Daha sonra onları sokakta görünce nasıl davranacaksan, mahkeme günü de öyle davran. çok ekşın bi deneyim : ) tebrik ederim.
-
dayı bunlar örgüt yaw ne eğitiminden bahsediyonuz adamlar sabah bir gecekonduda toplanıyolar 25 kişi dilenciler,kapkaççılar,yankesiciler adamlar servisle dağıtıolar herkes kendi bölgesinde akşamda aynı servisle geri geliolar
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------zumzuk olum bu sefer ...rakları yan bastın çingeneler kesin bitirir işini ..:D
-
Okulu çingenlerin arasında olan biri olarak konuşuyorum.Örgüt gibiler aq bi uşaa vuracaktım siki tutuyoduk neler geldi başıma birden doluştular etrafıma allhtan arkadaş kurtardı :D. Nese bak hoca eğer gitcem diosan tehcizatlı git içlerinde çou yusuftur fakat grup geldikleri için birbirlerinden göt alırlar.Sen en önden geleni (başları oluyo)döversen hepsi kaçar.Çok boktan bi durum gütsen bşka gitmesen bşka git ama yanına arkadaşını filan al.Sakın kendin gitme içerde bişi olmaz ama dışarda çükerler:D