Ağız Kokusu Nasıl Engellenebilir ?
-
EnT_X bunu yazdı:
-----------------------------
O Kokuyla Siz Cennetin Kapılarını Açıcaksınız Bırakın Bu Popüleristik Saçmalıkları Nur Kokusu Nur
-----------------------------müslümanları pek bi küçümser gördüm seni.. hayırdır?
ayrıca karanfil emince karnın doyuyor mu arkadaşım? açlığını bastırıyor mu?
-
basit olan şey nasıl derin konu oluyo!
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------EnT_X bunu yazdı:
O Kokuyla Siz Cennetin Kapılarını Açıcaksınız Bırakın Bu Popüleristik Saçmalıkları Nur Kokusu Nur
-----------------------------müslümanları pek bi küçümser gördüm seni.. hayırdır?
-----------------------------sen bilmiyon mu amele abi bu aralar herkez oyunculuk komedi peşinde
ama bilmezlerki rollerini yanlış yapıolar
bilmezlerki espri değilde günah işleiklerini
bilmezlerki dalga geçtiği şeyin bir dini kelam olduğunu
zaten bunları bilmeyenlerin kendini ve çevresinide bilmediklerini
biz bilmiyormuyuz sanki amele abi?
-
şeftalinin ağız kokusunu geçirici özelliği vardır,başka bi yol varmı bilmiyorum
-
amele_2 bunu yazdı:
Hacı şeker de emmek bozmaz ozaman naneli şeker? ;)
Ben şunu bilir şunu söylerim vücud dan çıkan herşey abdesti bozargiren herşey orucu bozar bu karanfilin aroması olsa bile..
-
Abi keskin bir koku bile orucu bozuyorken nasıl karanfil orucu bozmaz dersiniz..
Bozar tabii hemde en kral şekilde bozar saçma sapan konuşmayın bilmiyorsanız.. -
DJ_Alper bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------şeker emince açlık duygun yatışır. bkz şekeri düşünce acıkıp kesme şeker kullanan insanlar.
aynı şey değildir karanfil ile.
ayrıca çamsakızı gibi çiğnebilen ancak yutmadıkça karnını doyturması mümkün olmayan şeyler oruç bozmaz.
keskin kokuyu da bilinçli olarak içine çekmedikçe (tencerenin kapağını kaldırıp derin bir nefesle yemeğin kokusunu içine çekmek gibi) oruç bozulmaz.
-
amele_2 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------şeker emince açlık duygun yatışır. bkz şekeri düşünce acıkıp kesme şeker kullanan insanlar.
aynı şey değildir karanfil ile.
ayrıca çamsakızı gibi çiğnebilen ancak yutmadıkça karnını doyturması mümkün olmayan şeyler oruç bozmaz.
keskin kokuyu da bilinçli olarak içine çekmedikçe (tencerenin kapağını kaldırıp derin bir nefesle yemeğin kokusunu içine çekmek gibi) oruç bozulmaz.
Hacı aromasını alıyorsun :) sonuç olarak aroması giriyor vücuda istersen diyanete mail at sor :) -
ya hacım oruç tutuyosan alma ağzına o zaman bişey.
ben öğrendiğimi söylüyom. kim ne emmiş, ağzı kokmuş umrumda mı?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ya hacım oruç tutuyosan alma ağzına o zaman bişey.
ben öğrendiğimi söylüyom. kim ne emmiş, ağzı kokmuş umrumda mı?
tartışıyoz benimde umrumda değil ona bakıyosan ama tartışmak iyidir :)