Agos Gazetesi (Www.Agos.Com.Tr) Hacklendi !
-
Agos Gazetesine sanal saldırı düzenleyen hackerler Samast'ın fotoğrafını siteye koyarak altına da çeşitli tehditler içeren bir yazı yüklediler.
Agos gazetesinin internet sitesi hacklendi. Siteye, Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast'ın Samsun'daki karakolda çekilen resmi konuldu.
Sayfada "Ogün Samast'a selam olsun" cümlesiyle başlayan tehdit dolu bir mesaj da yer aldı.
"Ya sev ya terk et" ifadesinin yer aldığı mesajda, yeni Ogün Samast'ların yolda olduğu iddia edildi.
Agos gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, 19 Ocak 2007'de gazete binası önünde uğradığı suikast sonucu yaşamını yitirmişti. -
yeni samastlar yoldaymış demek. hımm içeri tıkılacak sürüyle pislik var demekki.
-
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------
"Ya sev ya terk et" ifadesinin yer aldığı mesajda, yeni Ogün Samast'ların yolda olduğu iddia edildi.
-----------------------------Benim site ile alakası yoktur, kamuoyuna duyurulur :D
-
NovalgiN bunu yazdı:
yeni samastlar yoldaymış demek. hımm içeri tıkılacak sürüyle pislik var demekki.
-----------------------------Bir o kadarda geberecek pislik var
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------Benim site ile alakası yoktur, kamuoyuna duyurulur :D
onu karakolda anlatırsın birinci şüpheli sensin :D -
Memlekette şerefsizden bol bişey yok ki... Dünyanın en adileri bile arkadan adam vurmuyor, bunlar vuranı savunuyor. Ya sabır...
-
Ogun samast gibileri etrafimizda yokmu ? Ben her cuma goruyorum , cunku cuma oncesi KVP denilen , eziklerin ruhlarini dolduran dizi var.
Ama bu hrant dinki savunan zihniyetide anlamiyorum. Adama soyumuza kufur etmis (bi yerde anamiza , kokenimize ) , siz gidip ermeni oldunuz . bazilar demokratik acilim diye kurd oldu. Ab'li olanlarida var . Davosta arap olanlarda var .
Turk olun biraz ;)
-
tv de izledim nasıl mutlu oldum anlatamam yapan arkadasların ellerine sağlık devamını canı gözülden destekleyerek bekliyorum
-
rstr617 bunu yazdı:
Memlekette şerefsizden bol bişey yok ki... Dünyanın en adileri bile arkadan adam vurmuyor, bunlar vuranı savunuyor. Ya sabır...
-----------------------------Hacı saçmalamanın doruk noktasındasın, farkındamısın ?
-
vurulması gereken dindarım diyip şerefsizlik yapan nice insanlar varken gidip uyduruk gazetenin sahibini vurmak ülkeye ne gibi fayda getirdi?
-
türklüğe laf atan bir adamı aydınların içinden sayan zihniyeti anlamıyorum bir anda herkes ermeni oldu o herifin arkasından ağladığınız kadar mehmetcik için ağlayında göz yaşınız mundar olmasın bari....ogün ler ile yasinler ile olacak iş değil bu boşuna kaos ortamı yaratıyorlar