Agos Gazetesi (Www.Agos.Com.Tr) Hacklendi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Agos Gazetesine sanal saldırı düzenleyen hackerler Samast'ın fotoğrafını siteye koyarak altına da çeşitli tehditler içeren bir yazı yüklediler.

Agos gazetesinin internet sitesi hacklendi. Siteye, Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast'ın Samsun'daki karakolda çekilen resmi konuldu.

Sayfada "Ogün Samast'a selam olsun" cümlesiyle başlayan tehdit dolu bir mesaj da yer aldı.

"Ya sev ya terk et" ifadesinin yer aldığı mesajda, yeni Ogün Samast'ların yolda olduğu iddia edildi.

Agos gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, 19 Ocak 2007'de gazete binası önünde uğradığı suikast sonucu yaşamını yitirmişti.

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

yeni samastlar yoldaymış demek.  hımm içeri tıkılacak sürüyle pislik var demekki.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

bigpower bunu yazdı:
    -----------------------------

"Ya sev ya terk et" ifadesinin yer aldığı mesajda, yeni Ogün Samast'ların yolda olduğu iddia edildi.

Benim site ile alakası yoktur, kamuoyuna duyurulur :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:

yeni samastlar yoldaymış demek.  hımm içeri tıkılacak sürüyle pislik var demekki.

Bir o kadarda geberecek pislik var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

bigpower bunu yazdı:

Benim site ile alakası yoktur, kamuoyuna duyurulur :D

onu karakolda anlatırsın birinci şüpheli sensin :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Memlekette şerefsizden bol bişey yok ki... Dünyanın en adileri bile arkadan adam vurmuyor, bunlar vuranı savunuyor. Ya sabır...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Ogun samast gibileri etrafimizda  yokmu ? Ben her cuma goruyorum , cunku cuma oncesi KVP denilen , eziklerin ruhlarini dolduran dizi var.

Ama bu hrant dinki savunan zihniyetide anlamiyorum. Adama soyumuza kufur etmis (bi yerde anamiza , kokenimize ) , siz gidip ermeni oldunuz . bazilar demokratik acilim diye kurd oldu. Ab'li olanlarida var . Davosta arap olanlarda var .

Turk olun biraz  ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

tv de izledim nasıl mutlu oldum anlatamam yapan arkadasların ellerine sağlık devamını canı gözülden  destekleyerek bekliyorum

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

rstr617 bunu yazdı:

Memlekette şerefsizden bol bişey yok ki... Dünyanın en adileri bile arkadan adam vurmuyor, bunlar vuranı savunuyor. Ya sabır...

Hacı saçmalamanın doruk noktasındasın, farkındamısın ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

vurulması gereken dindarım diyip şerefsizlik yapan nice insanlar varken gidip uyduruk gazetenin sahibini vurmak ülkeye ne gibi fayda getirdi?

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

türklüğe laf atan bir adamı aydınların içinden sayan zihniyeti anlamıyorum bir anda herkes ermeni oldu o herifin arkasından ağladığınız kadar mehmetcik için ağlayında göz yaşınız mundar olmasın bari....ogün ler ile yasinler ile olacak iş değil bu boşuna kaos ortamı yaratıyorlar

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
Toplam Hit: 6946 Toplam Mesaj: 40