Ah Bu Öğrencilik Hayatı
-
Bu normal bende yapıyorum tostu güzel oluyor.
Montaj gibi geldi
İyi Fikir
Fakirliğin gözü kör olsun
Sobada mangal
Üniversite okumuyorlar adamlar boşuna
Adama baksana birde marifetmiş gibi el işareti yapıyor diğeride kokuyor numarasına yatmış. -
ne iğrenç yaa.
son resim internet cafe gibi olmuş
-
-
MuratDnz bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bunu sevdim mangal gibi telin üstünde sucuk / süper gözüküyo :D bende denicem bi ara
-----------------------------Güzel oluyor ama yağı falan damladığı için kokusu çıkıyor. Sobayı her açtığında oda sucuk kokar :)
-
kimse üni de beklemsin de lüks yaşıcam diye herkes görüyo ebesininki:)
-
MuratDnz bunu yazdı:
Hocam bunu sevdim mangal gibi telin üstünde sucuk / süper gözüküyo :D bende denicem bi ara
-----------------------------kestane olmasn o ?
-
Alın bu da benden olsun
Öğrenci olmak bütün parayı alkole yatırıp aç gezmektir. Absinth'i reçel kavanozuyla içmektir.
-
ellife bunu yazdı:
butun ornekler erkek ogrenci evi :D kizlarda ayni durum soz konusu diil erkekler pis :|
-----------------------------doğrudur ama temiz bir erkek olmanın kötü tarafları da var; ben bilgideki halimi hatırlıyorum da ayrı evdeydim ve neden arkadaş almıyorsun diye sorana bayan ev arkadaşı alınca homo diyorlar, erkek ev arkadaşı alınca evin kadını muamelesi görüyorum derdim; harbiden de öyleydi, bekir adında bir arkadaşa üç gün katlanmıştım arkadaşı tekme yumruk evden attıktan sonra evi iki gün temizlemiştim :| şu da var, erkekler kadar bayanların da pis olanı var çok afedersin çekmeceden kirli çorapla birlikte pad topladığım oldu, ev sağlamı paran olacak tek başına kalacaksın, kimsenin pisliği çekilmiyor temizlemediğinde de domuz ahırında yaşıyormuş hissine kapılıyorsun.
-
Öğrencilere acil kızılay'dan yardım gerek :D
-
Çoğu zaman kız evi erkek evinden daha pis olur.