Ah Eskiler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    gecelerisarankorku's avatar
    Erkek

Arkadaslar ben cok yaslı bırı degilim ama eskiden oyunana oyunları özlüyorum

örnek:misket,ilik,sporcu kagıtları vs.....

sizin bildiginiz veya özlediginiz oyunlar varmı?

Karayollarında degil senin kollarında ölmeyi tercih ederim!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    Erkek

hiçmi cocuklugunu özleyen yok yaglı kemer,siiiiimit,celik comak hala oynuyormusuz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    Yokuştan aşağı oyuncak araba kaydırırdık,gazoz kapağı ütmece oynardık, bilyeli araba yapar kayardık 

Fak yu!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

of yaa simit oynuyoduk biz heryerim çürüyodu hep dayak yiyodum sonrada kavga çıkıyodu :D

ama en güzeli taso muhabbetiydi, annem babam öğretmen olduğundan çocuklardan tasoları topluyolardı sonra bende bizimkilerden toplayım oynuyordum, 200den fazla tasoyu bi sümüklü kıza yutulmuştum o günden beri hiç kumar oynamadım :D  Of ulen Charizart tasosunu adam atmıştı yakalıycam diye az kalsın arabanın altında kalıyordum :D Bi keresindede çocuğun tasoları yere düşmüştü tüm okul pirhana sürüsü gibi dalmıştı tasolara, çocuk birtane bile kurtaramamıştı acayip ağlamıştı ama, ben pufly'i alabilmiştim :D:D:D

Ne günlerdi yavvvvv 

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Ben en çok toz toprak içinde oynamayı ve Susam Sokağı'nı özledim :)

Bir de ezan vaktinde evde olma zorunluluğu vardı ama başımızı oyundan kaldıramazdık :) Eve gidince de bir sürü azar işitirdik bu yüzden :)

allcolorsarebeautiful.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    bende büyük deelim ama eski evimizde (mahallemizde) saat 9 oldumu yazın bütün çocuklar emrahgilin einin önünde toplanırdık en az 15 kişi her gece körebe başta olmak üzere ışık altında can, saklambaç oynardık ulan beni küstürürlerdi a.q çocukları ağlaya ağlaya eve giderdim arkamdan mızıkçı die bağırırlardı ama noldu biz taşındık o gecelerde son buldu bendim eğlenceleri ha ha ne güsel konu saol adem abi :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    Erkek
    eray bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende büyük deelim ama eski evimizde (mahallemizde) saat 9 oldumu yazın bütün çocuklar emrahgilin einin önünde toplanırdık en az 15 kişi her gece körebe başta olmak üzere ışık altında can, saklambaç oynardık ulan beni küstürürlerdi a.q çocukları ağlaya ağlaya eve giderdim arkamdan mızıkçı die bağırırlardı ama noldu biz taşındık o gecelerde son buldu bendim eğlenceleri ha ha ne güsel konu saol adem abi :)
    ne nedemek erey eskiden mahalleler dolu idi şimdiki bebeler hadi la int cıkalım.Biz bayram haşlıklarını alınca(şimdi kimse vermiyo ama)oyuncakcıya gıdergik.simdikilerde int cafeye gidiyorlar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Çamurdan oyuncak yapardık kendimize acayip zevkli olurdu bir gün önceden ne oynayacağımıza karar verirdik yaptıklarımızı kurutup ertesi gün oynardık evcilik oynayacaksak çamurdan pasta börek tabak falan yapardık bazende telsiz yapar ajan olurduk

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abi teknolojiyi dogru kullanmazsan ,insani oldurur,boyle giderse insanligin sonunu teknoloji getirecek.Sen 6 yasindaki cocugu internet cafeye sokarsan,sokak kulturunu vermezsen o cocuk buyuyunce ikili iliskilerde sicar.Sokak hayata hazirliktir,arkadaslar arasindaki iliski,oyun kurallar vs hepsi hayatin portatif bir ozetidir...Biz sokak kulturunu alan son nesiliz ,yeniler teknolojinin yanlis kullanilmasinin kurbani olacaklar,iliskilerde gucluk cekecekler...

3korner 1 penalti ha :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

taso misket sporcu kağıtları gazoz kapağı

mermer taşlarıyla oyun oynardık herkesin elinde bitane vurmaya calısırdık birbirimizin tasını fln

ben su 5 litrelik sıvı yağ tenekerli vardır yha onu agzıyla bir doldurmustum

bizim okulun bayırı wardı okula inen ordan aşşaya bi döktüm misketleri xD millet birbirini yumrukluyodu alabilmek için :D bende bayırın ucunda oturup götümle gülerdim onlara :D

sonra taso oynardık üttükten sonra üttügüm cocuga parayla taso satardım :D parasıyla gider boncuklu tabanca alıp fare fln kovalardm :D

sonra fişek yapardık elektrik borularıyla atardık hatta prof olmustuk mahalle savaşı bile yapardık :D bende ibnelik olsun die ucuna iğne takar milletin ensesine atardm :D cocuk acıdan oyunu bırakırdı :D vurdugum kişi hehe hep kazanırdık :D

hey gidi günler heyy

bide şey yapardık :D kundura ayakkabılar olur yha :D onların bazenaltıdelinirdi giymeyip atardık hani misket oynucamız zmn özellikle onu giyerdim :D yerdeki misketin üzerine basardımo delige getirip :D ayakkabının içine sokardım misketi :D sonra alırdım ordan:D eheaheahea

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

Abi teknolojiyi dogru kullanmazsan ,insani oldurur,boyle giderse insanligin sonunu teknoloji getirecek.Sen 6 yasindaki cocugu internet cafeye sokarsan,sokak kulturunu vermezsen o cocuk buyuyunce ikili iliskilerde sicar.Sokak hayata hazirliktir,arkadaslar arasindaki iliski,oyun kurallar vs hepsi hayatin portatif bir ozetidir...Biz sokak kulturunu alan son nesiliz ,yeniler teknolojinin yanlis kullanilmasinin kurbani olacaklar,iliskilerde gucluk cekecekler...

3korner 1 penalti ha :)

5 yaşında bi yeğenim var hiç sokağa çıkıp oynama alışkanlığı yok oyuncak bile oynamıyor hiç ama gta san andreas başta olmak üzere her oyunun kurdu şifreleri bile öğrenio yawaş yawaş..katılıyorum

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
Toplam Hit: 1596 Toplam Mesaj: 12