Ahmet Altanın Bir Yazısı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek
    TSK konuyla ilgili açıklama yaptı hala daha bunun gibi kimlere hizmet ettiği belli olan kişileri siz dinlemeye devam edin.Artık toplum öyle bir noktaya geldiki askerini karalamaya kutsal değerlerinin tartışılıp ayaklar altına alınmasına göz yumuyor.Ben zaten bu 1-2 yıl içinde ülkemin insanlarından utanç duyuyorum.Bu kişilerin çıkardığı gazeteleride gördük yaptıkları her türlü TSK karşıtı ve karalayıcı haberlerinin ne kadar boş olduğu ve yalan olduğunu TSK zaten belgelerle açıkladı.O kordinat olayından sonra hala daha bu adamlara güvenip bu adamların gazetesini okuyorsanız size pes.Yeni moda aydın anti-Atatürkçü,anti-TSK'cı,Kürtçü,sürekli atalarına ve kutsal değerlerine laf sokmakla yetişen kendine gazeteci araştırmacı yazar sıfatını takan adamlarla doldu.İsrailci-Amerikancı-Kürtçü-Cemaatçi olmaya devam edin bakalım ilerde sonunuz ne olacak ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Eylül/2005
    Erkek

    1. Altangiller dediğin adam zengin sofralarının zangoçudur.Taraf gazetesinde yazan adamdan hayır gelmez.Murat Belge ve türevleri benim gözümde müstemleke aydını.

    2. Yayımlanan yazıyı okuyan adam stv taifesinden geç.Körler sağırlar birbirini ağırlar.

    3. Devam edin Tsk 'yi yıpratmayı hedef alan her türlü olayı alkışmaya.

    3. Aymazlar da uyanacak bir gün etraflarında kimse kalmadığında.

    4. Sağlıcakla.


    gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2008
    Erkek
    ahmet altanın amına koyayım

    http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    bu yazıyı altan yazdı diye a.q diyenlerin a.q ulan kız evinden anne makarna yap gelip yiyeceğim diye çıkıyor yarım saat sonra anası kızının parçalarını sağdan soldan topluyor bu olaylar yaşandı ve bu olayda başrolü tsk oynadı. siz adını ne koyarsanız koyun tsk yıpratma veya başka birşey. benim lügatımda bunun adı katliyamdır.  ve sırf bunu yazdım diye götü kaşınıp bana saldırmaya teşebbüs etmeye yeltenenlerinde a.q. hayatımda sadece 1 kere taraf okudum ama bu yazıyı hıncal uluç yazsa yine alkışlardım Kalemine ve mürekkebine ALLAH zeval vermesin Ahmet altan her ne kadar bazı bebelerin bir yerlerinde bit etkisi yaratıp kaşıntı yaratsanda...

    ALLAH ceylan kardeşimizin mekanını cennet etsin.

    alın bu videoyu izleyin altyazıyı es geçmeyin yok bunu izledikten sonrada o salt okunur beyinlerde bir gelişme yaşanmazsa eğer siz sağ ben selamet... 

    http://www.youtube.com/watch?v=6PrOeY1RjR0&NR=1


    Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2005
    Erkek

    TSK ya laf atabilecek kadar acilmis bi ülkede olmak ne acı ..hataları vardır ama bok atmanın anlami yok önce kendi pisliginize bakin geçmişinize bakin .. ben yurdumdaki vatanımdaki demokrasiyi hiç bir ülkeyle kiyaslamam ..bizden daha demokrati bizden daha hosgörülüsü varsa ciksin

     

    edit: Ahmet Altanın da geçmişine bak istersen bu ülkeyi bi kadin memesine degişebilecegini söylüyosa ve ardindan bu tür laflar ediyorsa bu bi celiski degilmidir ? bu acilim anca kıcımızı acar baska bisi degil kıcını acmak istiyorsan ac kardesm ben acilimi desteklemiyorum sonuna kadar da karsisindayim.

     edit2: ha belkide bu acilim gösterildigi gibi degildir yani DTP bile karsi ciktigina göre bi pisligin ortada oldugu bariz :S ama gösterilen sekliyle desteklenecek tarafi yok


    Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    Altanlar neden şerefsizdir ?

    Bunu anlamak bilmek için çok uzaklara gitmeye gerek yok.Bu yazıda bahsi geçen çocuk onu,birilerinin gözünde saygdeğer,hümanist,büyük insan sıfatı kazandırıyorsa ona değer verenler ya aptaldır yada kör.Bunca yıldır bu insan müsvettesi sözde hümanist şerefsiz yazılarında bir kere bile şehit ailesini kendi ideolojik görüşü dışında ne gündeme getirmiştir nede bahsini açmıştır.Yıllarca onca çocuk,masum insan terör örgütü tarafından katledilirken neredeydi bu adamlar.Savundukları 2.cumhuriyetci liberal görüşün açılımlarından olan düşman atama sürecinde karşılarına aldıkları TSK'ya doğrudan yahut dolaylı hedef almıyorsa o konu bu adamların biri dahi çıkıp bir yazı yazmamıştır.Onlar kendi menfaat ve görüşlerine hizmet edenlere hümanist,demokrat ve iyiledir.Bunu görmeyenlerde dünyada bir haberdir.

    Konuyu değerlendirecekseniz,bu yüzden altanları bu konudan uzak tutacaksınız.Onların attığı başlık altında ne tartışılırsa tartışılsın subjektif,yanlı ve çıkarcı emellerine hizmet eden kelimelerin arasında hiçbir sonuca varılmaz.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2005
    Erkek
    mevzuda orda ya zaten destekleyen adamda tskya karsiysa gayet normal aslinda..

    Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enxcrazy
    enxcrazy's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek
    ahmet altan gibi şerefsizler varken vatan hainlerini uzakta aramamıza gerek yok

    Her Kışın Sonu Elbet Bahardır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    Ahmet Altana küfür ederken çok ince bir ayrıntıyı atlamıyormusunuz ?

    hiç mi vicdanınız sızlamıyor da biri çıkıp

    - Kim bu küçük kız diye sormuyor, nasıl olmuş bu olay diye sormuyor

    yazık yahu her geçen gün burada oluşan insana deger vermemeyi, sevgisizliği, nefreti gördükçe içim acıyor kendi insanlığımdan utanır duruma geliyorum.

    neden hep size gösterilen resmi görüyorsunuz neden hiç o resmin çercevesine, asıldığı duvara, bulunduğu odaya bakmıyorsunuz.

    nedir bu dar görüş ?

    neden bu kadar nefret?

    Tamam TSK ya kimsenin birşey dediği yok ama onun içinde olan çürük elmalara sırf TSK mensubu diye ses çıkmayacakmı?

    daha askerlik yapmamış çömezleri anlarım da askerliğini yapmış olanlar askerde gördüğünüz psikopatları hiçmi hatırlamazsınız yada burada olan askerliğini yapmışlar hepiniz mi askerliği kantinde veya yemekhanede yaptı?

    TSK ya lafım yok olamazda ama Kenan evren gibi Tak-şak paşa gibi adamlarda TSK dan çıkmıştır hatırlatırım. 


    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2007
    Erkek
    havan menzilinin dışında diye açıklama yapıldı tsk tarafından. bugünde otopsi raporu açıklanacak. ama altan gibiler yinede inanmaz.

    .
Toplam Hit: 2489 Toplam Mesaj: 19