Ahmet Türk ' E Saldırı
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
AsilKan bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
Geç bile kaldınız beyler 2 grup açıldı bile;
ahmet kürde YUMRUK ATAN TÜRK
AHMET TÜRK ŞEREFSİZİNE YUMRUK ATAN BABA YİĞİT İSMAİL Ç. HAYRANLARI
-----------------------------Başkan biz tutuklanma kararını protesto edelim diye açma niyetindeyiz. Varsa açan haber etsin.
Abi tutuklamayıp ne yapacaklardı ellerine sağlık kardeş bırakacak değillerya;
TCK ne der?
Kasten yaralama
MADDE 86. - (1) Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
-----------------------------Başkan onlar şerefsizin hapishane koşullarıydı , doğum günüydü diye ortalığı yakıp yıkıyorlar.. Biz bu ülkenin sahipleriysek bizim de bazı şeylere sesimiz çıkmalı diye düşünüyorum..
-
Antikky bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Başkan biz tutuklanma kararını protesto edelim diye açma niyetindeyiz. Varsa açan haber etsin.
TCK ne der?
Kasten yaralama
MADDE 86. - (1) Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Peki başkan bu yumruğu atan kşi neden Terörle mücadelede sorguya alındı. ? neresi terör bunun ? Terörü asıl estiren yumruğu yiyen değilmi ? Bu ahmet şerefsizi yolunu bile bilmez terörle mücadelenn ama İsmail Ç. adlı samsunlu vatandaş yumruk attı diye Sorguya alındığı yere bak ? -
Antikky bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
TCK ne der?
Kasten yaralama
-----------------------------abi yasayı her şekle uyduruyolar ya, dağdan inen adam da pişmanlıktan serbest kalabiliyor ama o dağdaki adam askerimize kurşun sıktı kimse dinlemiyor, silahsız eylemlere katıldım pişmanım diyor tamam.
kanımca max 1 ay falan yatar çıkar.
-
ahhaha üstüme gelmeyin beyler ben neyse onu yazdım,ayrıca bu adamın köpekleri daha fazla havlamasın diye ve vekiller bu kadar kolay yumruklanmasın diye emin olun bence en yüksek cezayı alacaktır.
-
Antikky bunu yazdı:
ahhaha üstüme gelmeyin beyler ben neyse onu yazdım:)
-----------------------------Estafirullah başkanım :D
Ekleme : Başkanım o sığır vekil değil :D
-
Antikky bunu yazdı:
ahhaha üstüme gelmeyin beyler ben neyse onu yazdım,ayrıca bu adamın köpekleri daha fazla havlamasın diye ve vekiller bu kadar kolay yumruklanmasın diye emin olun bence en yüksek cezayı alacaktır.
-----------------------------hocam eğer öyle olursa, milletin yargıya güveni azalır.
-
Antikky bunu yazdı:
Sanki sen yapmşında yüklenmşiz sana gbi olmuş utandım walla :) -
yapanın ellerine sağlıkta. kafama bişy takıldı. g.tveren .bneler hakkaride ortalıgı birbirine katmıs bugun. biz niye sehit cenazesi oldugunda veya bi haksızlıga ugradıgımızda diye sokaklara dokulemiyoruz. sessiz kalıyoruz
-
mrphs bunu yazdı:
yapanın ellerine sağlıkta. kafama bişy takıldı. g.tveren .bneler hakkaride ortalıgı birbirine katmıs bugun. biz niye sehit cenazesi oldugunda veya bi haksızlıga ugradıgımızda diye sokaklara dokulemiyoruz. sessiz kalıyoruz
-----------------------------Ve başabakanımız da yaygara diyor çıktığımız zamanda..
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------mrphs bunu yazdı:
-----------------------------Ve başabakanımız da yaygara diyor çıktığımız zamanda..
-----------------------------aynen. bide haksızlıga ugradıklarından hakları için caba verdiklerinden bahsederler. bizim haklarımız ne olucak