Ai İle Yapılan Vinç Filosu Yönetim
-
merhabalar değerli hocalarım , https://sedef-vinc-saas.vercel.app/demo adresinde bir vinç şirketine yönetim için sistem kurmuştum bunu şimdi çok kiracılı bir hale getirmeye çalışıyorum. web sitesi kısmı için daha çok fazla değişiklikler yapılacak ancak saas için yorumlarınıza ve eleştirilerinize muhtacım. vakti olupta girip değerlendirebilenlere şimdiden bol şükranlarımı sunarım
Headhunterz tarafından 19/Ağu/26 20:23 tarihinde düzenlenmiştir
şuan bu demoda yok ancak mobilizden api alıp araç kmlerini ve saatmetrelerini ve kontak açılış kapanış sürelerinden mesai hesaplarını yaptırdım mevcuttaki firma için ve yakıt girişi , iş emri vs operasyona etki eden herşey için evolution api ile whatsapp grubuna bilgi mesaj attırıyorum. sizce artısıyla eksisiyle satılır mı -
Vinçlerin durumlarını görüntülediğin yere iptal edilen ve arızalı olanlarıda eklemelisin ikiside bütçe hesaplamaları için önemli çalışma sistemine grafik bölümünü detaylandırabilirsin kiralanan vinçlerin ortalama çalışma saatleri çalışan bölge ve aynı zamanda günün hangi saatlerinde çalışıyor bunlar şirket sahibi için önemli veriler aynı zamanda vinçleri kullanan kişilerin bilgileride eklenebilir sorumlu yardımcı yedek gibi iletişim numaraları felan eğer online başvuru alıyorsa başvuru ekranıda eklenebilir genel itibariyle ergonomik duruyor başlık ve detay eklenirse daha kullanışlı olur.
-
lastlord27 bunu yazdı
Vinçlerin durumlarını görüntülediğin yere iptal edilen ve arızalı olanlarıda eklemelisin ikiside bütçe hesaplamaları için önemli çalışma sistemine grafik bölümünü detaylandırabilirsin kiralanan vinçlerin ortalama çalışma saatleri çalışan bölge ve aynı zamanda günün hangi saatlerinde çalışıyor bunlar şirket sahibi için önemli veriler aynı zamanda vinçleri kullanan kişilerin bilgileride eklenebilir sorumlu yardımcı yedek gibi iletişim numaraları felan eğer online başvuru alıyorsa başvuru ekranıda eklenebilir genel itibariyle ergonomik duruyor başlık ve detay eklenirse daha kullanışlı olur.
Değerli yorumunuz ve vakit ayırıp incelediğiniz için çok teşekkürler hocam
-
kral cok hevesini kacirmak istemem ama, yorum elestiri istemissin genel bir yorum yapayim;
crud saas'a benzeyen projelerle ilgili soyle bi dalga gecme sekli var: "excel'e tema yapmissin."
cok detayli incelemedim incelesem de sektorun isterleri nelerdir bilmiyorum tabi de, burada yapipta excelde yapamayacagim ne var? bu soruya eger cevap verebiliyorsan, ikinci soru, bunu alan kisi nereden kâra gececek?
-
iskeltan bunu yazdı
kral cok hevesini kacirmak istemem ama, yorum elestiri istemissin genel bir yorum yapayim;
crud saas'a benzeyen projelerle ilgili soyle bi dalga gecme sekli var: "excel'e tema yapmissin."
cok detayli incelemedim incelesem de sektorun isterleri nelerdir bilmiyorum tabi de, burada yapipta excelde yapamayacagim ne var? bu soruya eger cevap verebiliyorsan, ikinci soru, bunu alan kisi nereden kâra gececek?
Haklısınız hocam Excel’de yapılamayacak şey çok az; mesele yapılabilir olması değil, operasyon boyunca güvenli ve sürdürülebilir çalışması. Çoklu kullanıcı, rol bazlı yetki, saha girişi, onay akışı, araç-personel çakışması, GPS/Mobiliz, WhatsApp, bakım-yakıt takibi, puantaj ve yapılan işin faturaya dönüşmesi tek veri zincirinde ilerliyor. Boşta kalan veya çakışan araçları azaltırsa, kaçak/yanlış yakıt kaydını yakalarsa, bakımı geciktirmeyip arızalı kalma süresini düşürürse, sahada yapılmış ama faturaya aktarılmamış işleri engellerse, puantaj ve fazla mesai hatalarını azaltırsa ve faturayı daha erken kesip tahsilatı hızlandırırsa kârlılığın oluşabilceğini düşünmekteyim hocam.
Mesela bir iş emri açıldığında hangi araç ve personelin uygun olduğu görülebiliyor, çakışmalar önceden fark edilebiliyor. Sahadaki çalışan kendi ekranından gerekli bilgileri giriyor, yönetici kontrol edip onaylıyor. Yapılan iş; kullanılan araca, personele, yakıta ve bakım giderlerine bağlanıyor. İş tamamlandığında da tarifeye göre faturalanacak işlere, müşteri hesabına ve gerçek maliyet hesabına yansıyor. Yani aynı bilgiyi farklı yerlere tekrar tekrar girmek gerekmiyor. Vakit ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim hocam. -
Benim saas projemle aynı tema olmuş olması haricinde bir sorun göremedim :)
Çok fazla şey var. Sektörün dinamiklerine hakim değilim ama hepsini sorunsuz yönetebiliyorsan güzel vibecoding ürünü çıkmış. iş oluşturma kısmındaki tarihleme bölümününü çalacağım sanırım :D
NoktaliVirgul tarafından 20/Ağu/26 15:53 tarihinde düzenlenmiştir -
NoktaliVirgul bunu yazdı
Çok fazla şey var. Sektörün dinamiklerine hakim değilim ama hepsini sorunsuz yönetebiliyorsan güzel vibecoding ürünü çıkmış. iş oluşturma kısmındaki tarihleme bölümününü çalacağım sanırım :D
Sağol hocam bu Ai lerde özgün tasarım nasıl oluyor pek çözemedim her iş aynı elden cıkıyor gibi duruyor çözümü nedir bilemedim. Ui ux pro max - frontend design - theme factory gibi skiller kullandım tema için
-
Headhunterz bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Sağol hocam bu Ai lerde özgün tasarım nasıl oluyor pek çözemedim her iş aynı elden cıkıyor gibi duruyor çözümü nedir bilemedim. Ui ux pro max - frontend design - theme factory gibi skiller kullandım tema için
ben de ui ux pro max yaptım. ancak yol göstermedim. default halinde aynı yapıyor belli ki
-
Oyunu "incremental games" ve "idle games" kategorisinde ciddi bir uzman olarak yorumluyorum. Uzmanlığım tamamen götten sallama, bir de 200k+ üyeli Reddit sayfasında uzman dedikleri için. Ama çalışırken ADHD sebebiyle mutlaka bir şeylerle ilgilenmem gerekiyor, ikinci monitörde bu gibi oyunlardan 2-3 tane açık oluyor.
Oyun güzel ve ilgi çekici, yapılmamış bir alan olduğu için ilgimi çekti. Fakat öğrenmesi zor geldi. İşin içinde rekabet, millete hava atabileceğim bir chatbox, leaderboard olmadığı için öğrenmesi zor olan oyunları açıp 2 dakika içinde kapatıyorum.
Aşamalı ilerleme çooooooooook daha verimli olur. Örneğin başlarken bir vinç olsun, bu vincin de operatörü biz olalım. Click, click, çalışalım. Sonra "ooo artık operatör alabilirsin" gibi ilerlerse, ki endüstri standardı bu şekilde.
Şimdi reklamlar:
Ortağı olduğum ajans var, niş alanda çalışıyorlar, sadece game story development üzerine, ben yatırımcıyım ama iyi işler çıkarıyorlar iletişim için pm heheheh
-
aliağada mısın la
-
noname bunu yazdı
aliağada mısın la
Karşıyaka hocam, iş yaptığım firma Aliağada