AI İle Yaptığım Müzikler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar bir süredir ai ile müzik yapmaya çalışıyorum güzel olduğunu düşündüğüm bir kaç şarkıyı youtube'da yayınladım. sizinle de paylaşmak istedim :) biliyorum bu aralar insanların midesi bulanacak neredeyse ai müzikten ama farklı şeyler denemye çalışıyorum genelde.

Belki sevdiğiniz bir müzik olur aralarında

------------------------------------------------

Edit: müzikleri spotify Apple music ve diğer digital platformlara da yükledim

2 single, 1 EP yayınladım şimdilik yakın zamanda kalanları da albüm veya ep olarak yayınlayacağım.

https://open.spotify.com/artist/5eqtqZCz62oKvKtUT6qkcL?si=3B5luEH3Q5G37q3pQtMzpw

https://music.apple.com/tr/artist/casfort/1860531109?l=tr

- - - - - —--------

tek tek müzikleri paylaşmayayım dedim bir playlist yapıp oraya ekledim, iyi dinlemeler şimdiden 

https://www.youtube.com/watch?v=mg2NsxNQfxw&list=PL5pZss8xl2oQ59InZXfzrMr3otXsDqLPY

https://www.youtube.com/watch?v=mg2NsxNQfxw&list=PL5pZss8xl2oQ59InZXfzrMr3otXsDqLPY

--------------------------------------

csfrt tarafından 16/Ara/25 00:21 tarihinde düzenlenmiştir

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hangi uygulamayı kullanıyorsun hocam?

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hangi uygulamayı kullanıyorsun hocam?

Suno pro versiyon kullanıyorum hocam 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

bazılarını çok beğendim. bence bu işten yürü.  "chronos cynematic orchestral dubstep"  içerisinde skrillex - first of the year 'dan esintiler var sanki :D 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

herzaman ayni ses ve tarzda devam ediyor mu sarkilar 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

bazılarını çok beğendim. bence bu işten yürü.  "chronos cynematic orchestral dubstep"  içerisinde skrillex - first of the year 'dan esintiler var sanki :D 

Dubstep Dubstepe benzermiş 😂😂

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

Hocam istenirse o şekilde yapılabilir audio ekleme var oradan eklenen sese benzer bir yapı oluşturuyor veya oluşturduğun şarkılardan bir persona oluşturup onu kullanabiliyorsun ama benim yaptıklarım bağımsız hepsi farklı farklı tarzlarda denemeler yapıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

tebrikler. güzel işler çıkmış.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

Hocam istenirse o şekilde yapılabilir audio ekleme var oradan eklenen sese benzer bir yapı oluşturuyor veya oluşturduğun şarkılardan bir persona oluşturup onu kullanabiliyorsun ama benim yaptıklarım bağımsız hepsi farklı farklı tarzlarda denemeler yapıyorum

Mesela ben bir persona oluştursam, tüm şarkılarda onu kullanabiliyor muyum? Yada kendi sesimi eğitip verebiliyor muyum.

ikinci sorum da şu: müziği ve sözleri ben yazsam, eğittiğim yada oluşturduğum personaya bu müziği okutabiliyor muyum?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

Mesela ben bir persona oluştursam, tüm şarkılarda onu kullanabiliyor muyum? Yada kendi sesimi eğitip verebiliyor muyum.

ikinci sorum da şu: müziği ve sözleri ben yazsam, eğittiğim yada oluşturduğum personaya bu müziği okutabiliyor muyum?

Hocam ben tam olarak bu kısımları denemedim ama araştırdığım kadarıyla Persona oluşturup istediğiniz şarkıda kullanabiliyorsunuz, bu sayede sanatçı oluşturup aynı sesle müzikler yapabiliyorsunuz. Ya da kendi sesinizi kaydedip onu yükleyip sözleri yazarsanız istediğiniz türde şarkılar çıkarabilirsiniz. Kendiniz çalıp söylerseniz onu da farklı şekiller de şarkıya dönüştğrebiliyorsunuz sanırım ama dediğim gibi denemedim ben henüz bu kısımları.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

tebrikler. güzel işler çıkmış.

Teşekkürler hocam

Toplam Hit: 2188 Toplam Mesaj: 24
müzik ai youtube şarkı youtube