Aids Testi Nerede Yapılıyor?
-
Arkadaşlar bu aids denen meretin belirtilerinin başlama zamanı nedir? yani bir hafta bir yıl,, ne zaman belirtileri başlar bunun? Bir de başlıkta da belirttiğim gibi hangi hastanelerde hangi bölümlerinde bu elisa denen testi yaparız?
-
tam teşekküllü ssklarda biyokimya bölümünde..vaktinde olmuştum ama ssk doktorları çok geveze oluyor.bir sürü soru soruyorlar.benim hatırlladığım şöyle bir dialog geçmişti aramızda
-ben aids testi olmak istiyorum
-neden
-şüphelerim var
-neden
-rus biriyle yattım
-neden
-.......
belirtisi bünyeye göre değişir kimine 1 yılda kimine 30 yılda ortaya çıkar belirtilerini bilmiyorum.tek yapman gereken hastaneye giderken bol bol dua etmek.yoksa gte geldiğinin resmidir.adamı ölmeden mezara götürür şerefsizim.belirti çıkmasa bile işe girerken,evlenirken,ilişkiye girerken engel olur
ha unutmadan gideceksen hafta başı yada sonunda akşam 3'den sonra git.hem tenha oluyor hemde sonucunu 2 gün sonra felan veriyorlar.birde sadece aids yaptırma hepatit a,b,c,d,e,f,g.... bütün hepsini aynı testte yaptır yapmışken hepsi aradan çıksın.hoşş test sayısı ne kadar fazla olursa depresyona da o kadar hazırlıklı olmalısın.ihtimaller artıyor muhaha(bu muhaha da iyice alışkanlık oldu ak erol taş gibi hissediyom kendimi)
-
yaw akşam akşam benim pç arkadaş ısrar etti gidelim gezmeye diye.aldık arabayı gittik a.q. herşeyi ayarlamış.bi baktım karıda kondom yok. e kalkan skin imanı da yok:| şimdi de merak ha merak..
-
hacı anlamadığım olay karıda kondom ne arasın.neyse aman diyorum hani arkadaş ortamında seks başka şeyler ifade eder.ama hayat bugünle sınırlı değil.değil arkadaşın getirdiği karı angelina jolie gel düz beni dese kondomsuz yapmayın.angelina sizi bir kere verip keyfine bakar.ama siz yıllar sonra gtünüzdeki kıllar ağarınca semeresini çekersiniz o illetin.neyse yamuk bir örnek oldu angelina jolie'ye canım feda.öl desin ölem.
-
aklıma ünv de bu test yüzünden kandırdıgım bi sınıf arkadaşım geldi anlıyorum yusuf yusuf durumunu :F
bu arada yusuf demişken, nbr yusuf nerelerdesin sen yaw (:
-
tyler'ım argo deyimlerde olmasa hatırlanacağımız yok yani.napalım resti çektim işten ayrıldım şimdi armut armut dolaşıyorum.sende durumlar nasıl.(başlığı az buçuk babamızın çiftliği,köyümüzün kıraathanesi moduna döndürcez ama sağlık olsun)
-
Delegado_Zero
Sana tavsiyem , eğer şüphen varsa kesinlikle test mest yaptrma derim ben.
Bende %70 aidsliyim diye düşünüyorum . Gidip test mest yaptırmadım .Öğrendikten sonra onunla yaşamaktansa , haberim olmadan ölürüm daha iyi...
-
ii diyelim ii olsun be emmi, msn e felanda girdigin yok yada bize öle geliyo (:
konuya dönecek olursak önce tedbir derim, sende benim gibi yap her an cepte bulundur en azından bi tane faydasını görürsün, soradan böle düşünmezsin testti bilmem neydi diye...
-
ßy_c4sh bunu yazdı:
-----------------------------Delegado_Zero
Bende %70 aidsliyim diye düşünüyorum . Gidip test mest yaptırmadım .Öğrendikten sonra onunla yaşamaktansa , haberim olmadan ölürüm daha iyi...
metafiziğe göre sen zaten potansiyel olarak aidslisin.böyle düşünme olumlu düşünmeye başla.sonra git hastaneye testini ol..ayrıca bilmeyerek başkalarınında hayatını riske atıyorsun.+ yarın öbür gün bir kız bulup tam evlenmenin eşiğine geldiğinde armut gibi ortada kalmak daha iyi değildir heralde.
----------------------------- -
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
ßy_c4sh bunu yazdı:
-----------------------------metafiziğe göre sen zaten potansiyel olarak aidslisin.böyle düşünme olumlu düşünmeye başla.sonra git hastaneye testini ol..ayrıca bilmeyerek başkalarınında hayatını riske atıyorsun.+ yarın öbür gün bir kız bulup tam evlenmenin eşiğine geldiğinde armut gibi ortada kalmak daha iyi değildir heralde.
-----------------------------kız bulup evlenmek hee :D:D:D
-
ßy_c4sh bunu yazdı:
-----------------------------İlginç :)