Ailenizin Programcısı Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Symbian Pack 2008

Info:

PowerMP3 1.1.0
    PPT 2.0.0
    ProfiMail 2.40.0
    PuTTY 1.4 Beta 1
    Quickoffice 2.3.6.0
    R.News 1.13.0...

SmartMovie 3.21.0
    Snap 1.1.0
    Torch 1.10.0
    VRadio 1.0.4
    WebCam 1.4.0
    WinRAR 2.50.10
    Wireless IRC 2.0.686
    WmaOGG Plugins 1.1.0
    WorldMate 2.60.40
    animationviewer52
    Zi Loader 1.4.0
    Anti Mosquito.v1.1
    CallControl.v1.00.N6600-XiMpDA
    fivnplayer1437
    mobile_media_player1.02
    mobiletheatre.v1.10_3gp_rm_player
    NINJ.Virtual.Radio.v1.03.S60.SymbianOS.Retail-HeXPDA
    skineditor08

Download

File: SymbianPack4-www.netturko.net.rar
    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/123940486/Sy...ko.net.rar
    File-Size: 9,16 MB
    Uploaded: 21.06.2008, 07:38:20
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

MixMeister Studio v7.0.8 

MixMeister Studio; MP3 dosyalarinizi mix yapma imkani veren bir araçtir. Sadece birkaç tiklamayla kendi müziklerinizi import edebilir, playlist' inizi hazirlayabilirsiniz. Oldukça kullanisli bir program olan MixMeister ile MP3 dosyalarinizda profesyonelce mix yapabilirsiniz. Müzik dosyalarini katolog yaratarak siralama ve CD'ye kayit için dosyalari degistirmek gibi özellikleri var.

MixMeister Studio 7 is the only digital audio application designed exclusively for high-end mix production projects. Studio gives you the ability to make nanosecond tempo adjustments, shift the key of any song, add beat loops and plug-in special effects, and much more. MixMeister’s innovative visual display allows you to zoom in on individual beats and measures, and make precise adjustments until your mix sounds exactly the way you want. With MixMeister Studio, you can create commercial-quality DJ mixes, and burn them to CD or stream them over the Internet.

Download

File: mixmeister-studio-www.netturko.net.rar
    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/123950775/mi...ko.net.rar
    File-Size: 50,97 MB
    Uploaded: 21.06.2008, 09:22:41
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

Natura Sound Therapy v3

Yoğun iş ,günlük stres bunaltır hepimizi bu program kendimizi doğaya bırakmamızı sağlıyor nasıl mı?! içinde 4 adet doğa sesi ve 2 adet mistik müzik barıdırıyor bunlar okyanus dalgaları ,dalga kırılması , gök gürültüsü ve orman efekti bu sesler odaklanan insanı rahatlama süresine sokuyor…donanımı kasmayan güzel bir program tavsiye ederim…

Download

File: Natura_Sound_Therapy_3-www.netturko.net.rar
    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/123947123/Na...ko.net.rar
    File-Size: 48,67 MB
    Uploaded: 21.06.2008, 08:48:31

TuneBite Platinum 5.0.335.30 

Çalan müziği tamamen arkada çalışıp kaydetme mantığı üzerine kurulu bir program bu. Kayıtları .ogg formatında yapıyor. Üreticinin söylediğine göre bu tamamen yasal. Yani arkada çalışıp çalan müziği kaydediyor ve yasal bi sorun ortaya çıkmıyor. Ama yine de "tüm sorumluluk kullanıcıda" yazmayı da unutmamışlar. Şunu da hatırlatmak gerek, bu programı kullanarak yapacağınız yasal kopyaları 3. kişilerle paylaşmanız, değişmeniz ya da ticari takdiminde bulunmanız çok ciddi bir suç teşkil ediyor. Ülkemiz bu konuda yeni yeni yapılanmaya başlasa da dünyada uzun zamandır tartışılan bir konu. Konuyu çok dağıtmadan toparlamak gerekirse, Tunebite lisanslı ürünlerin lisans haklarına zarar vermeden kayıt yapıyor ve bunun yasal olduğunu öne sürüyor.

Download

File: TuneBitePlatinum-www.netturko.net.rar
    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/123944093/Tu...ko.net.rar
    File-Size: 20,37 MB
    Uploaded: 21.06.2008, 08:16:04

NOD32 Antivirus Unlimited Trial Edition 3.0.642 

NOD32 Antivirus Unlimited Trial Edition 3.0.642 [67 yıllık] kurulumu yapın restart atın update yapın 67 yıllık antivirüsünüz oldu...

Download

File: Unlimited_Edition_3-0-642_www.netturko.net.rar
    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/123942660/Un...ko.net.rar
    File-Size: 18,61 MB
    Uploaded: 21.06.2008, 08:01:09

Wi-Fi Defense- 1.0.21.0

Wireless Agınızdaki davetsiz misafirleri kontrol icin birebir.
    Uzman kullanıcılar için tavsiye edilir.

Download

File: Wi-Fi_Defense_1-0-21-www.netturko.net.rar
    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/123941505/Wi...ko.net.rar
    File-Size: 6,30 MB
    Uploaded: 21.06.2008, 07:48:28

Software Remove Master 5.0.1.2 

Program ekle kaldır menüsüne alternatif bir program. Bu program sayesinde programların kalıntıları kalmaz.

Download

File: Software-Remove-Master-v5-www.netturko.net.rar
    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/123940817/So...ko.net.rar
    File-Size: 2,85 MB
    Uploaded: 21.06.2008, 07:41:50

Optimize Expert 4.1 

Okoker, uzmanın, pencere sistemini hızlandıran profesyonel bir kayıt en iyi şekilde kullanıcısı olduğu, ve senin bilgisayarının performansını arttırdığını en iyi şekilde kullanır. Yazılım, planların 6 türünü sağlar. Emniyetle en iyi şekilde kullanmak için kolaydır, temizler, ve optimization planıyla kaydı onarır. En iyi şekilde kullanmak için kolay ve emindir, temizler, ve optimization planıyla kaydı onarır. Onun, kendisiyle senin, çalışmayı beğenecek olduğun güzel ve basit bir arayüzü var.
    Senin pencerelerini hızlandır!
    Onun, kendisiyle senin, çalışmayı beğenecek olduğun güzel ve kolay basit bir arayüzü olduğu •'in, emniyetle en iyi şekilde kullanması için planların 6 türünü sağladığı, temizlediği ve kaydı•a onardığı senin bilgisayarının performansını arttıracaksın.

Download

File: OptimizeExpert4-www.netturko.net.rar
    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/123941054/Op...ko.net.rar
    File-Size: 3,64 MB
    Uploaded: 21.06.2008, 07:44:15

Önce taramayı yapar hataları bulur ve düzeltir.İsterseniz düzeltmelerini geri alabilir.Tarama bölümlerini seçme olanağınız vardır.Diyelim ki tarama ve onarım sonucu kötü bir durum olustu o gunu seçer restore tuşuna basarız ve onarma tarama öncesi duruma dönülür.

Download

File: ErKil_www.netturko.net.rar
    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/123940653/Er...ko.net.rar
    File-Size: 2,32 MB
    Uploaded: 21.06.2008, 07:39:53

Bugünlük bu kadar. 1024 internetle anca bu kadar luyo :( ahh telekom ahhh ne diyim ben sana. 70 milyon saten yapacağını yaptı sana...

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    telekomun ne suçu var anlayamadım :S

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------
    telekomun ne suçu var anlayamadım :S

analtayım güzel kardeşim

1024/256 kpbs internetin var. 25 KB sn ile upload ediyosun 120 kpbs en fazla download ediyosun. paylaşım yapıcaksın ama bu hızlarda 90 Mb bir dosya 1 saatte upload oluyor. 1 saatte tabi intenet upload a kasılınca sayfa gösterimi şekli şu şekilde oluyor 30 sn 1 dk filan sayfa açılıyor yavaş yavaş kafasına göre. 

telekomun şu suçu var 1024 bağlantıynan utanmadan gazetelere demeç verip avrupanın en hızlı interneti deyip kullanıcıları bu duruma düşüren bi kurum ? ne deseydim süper iş yapıonuzmu? 

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    1024 hemde en pahali fatura odeyen devletlerden biriyiz . diger devletlerde 5-10 ytl aylik kullanim ucreti hemde sinir filanda yok bildigime gore ..

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    hocam bu yukarıdaki programlar nokia 5610 için geçerlimi? resmi var ama desteklemiyor die biliyorum. ben kullanıyorum bu tlf destekliyorsa hemen indirelim

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    emegine saglık hocam...1-2 tanesini çekiyorum şimdi.Umarım Full'dür :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

başlığı görünce 3 seferdir giriyom bu neydi lan diye

sonrasında haa bunlarmıydı :/ 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek
    eyvallah hocam arada benim işime yarayan bi şeler de var saolasın.

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hellfever01 bunu yazdı:
    hocam bu yukarıdaki programlar nokia 5610 için geçerlimi? resmi var ama desteklemiyor die biliyorum. ben kullanıyorum bu tlf destekliyorsa hemen indirelim

hocam vallahi bilmiyorum bende u 600 var denemedim yani...dnememde saten imkansız.

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    hocam telefon fotolarının olduğu program ne ne programı anlamadım n95 için

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Saol hocam isime yarar.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
Toplam Hit: 2043 Toplam Mesaj: 14