A.İ.Ö 2.Üniversitesi
-
uluslar arası ilişkiler yazmayı düşünüyorum ben de. hayırlısı bakalım.
-
upppp
-
la bende işletme düşüyorum , ama kararsızım
anadolu ünisi? - istanbul ünisi ?
piradomim tarafından 01/Eki/13 20:55 tarihinde düzenlenmiştir -
En iyisi işletme hocalar bende bilg. prog. bitirdim pazartesi işletmeye yazılacam.
-
hocam o başlıktaki İ ne oluyor ?
-
ben de anlamadım. AÖF olsa neyse de aiö ne la. Google'a yazınca "Açık İlköğretim" çıkıyor ama alakasız. :D
-
mahzal bunu yazdı
ben de anlamadım. AÖF olsa neyse de aiö ne la. Google'a yazınca "Açık İlköğretim" çıkıyor ama alakasız. :D
bende anlamaıdm şimdi :D yanlış olmuş çaktırmayın :D
-
erngnctrk bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıerngnctrk bunu yazdı
Konu açılmışlrn bende danışayim.
şimdi bilgisayar müh. Okuyorum açıktan işletmemi yoksa işletme yönetimimi okuyayım.
Veya sizin önereceğiniz bana ileride lazım olacak bir bölüm varmı?
Bir bilgisayar Müh öğrencisi olarak aöf hayaline kapıldım
2 gece dışarda yattım aöf sırasında kitaplar kayıtlar derken ilk dönem tümünü geçtiysemde 2. dönem finaline girmedim.
Çünkü acayip kültür dolu kitaplar olmasına ve sınavların kolay sorulmasına rağmen çalışAmadım.
Cidden zor oluyor hocam bir yük gibi oluyor. Eğer gerçekten günü gününe çalışmayacaksan her gün aklına gelir rahatsız eder.
Bunun yerine java felan öğren :D
Hocam 4. Sınıfız askerlikte uzasın diye başvuracam.
bitiremezsekte hayorlısı. Hiçyoktan bikaç birleye aşina oluruz.
@destination tmm bi araştırırım
Hocam 4 senelik üniversite bitirdikten sonra açık öğretim okumak askerliği uzatmaya yaramıyor. 2 yıl tecil haricinde sadece yüksek lisans yaparsan askerliği erteleyebiliyorsun.
-
uppp :D
-
askerlik başıma gelmesin diye formaliteden bu sene işletmeye kaydımı yaptırdım malum okulu 3. sınıfda bırakınca askerler kapıya dayanmasın diye :|