Air 4452 Harika Modem
-
Harika bi modeme benziyor, çok hoşuma gitti. Akıllı bişi. Misal USB girişine yazıcımızı takınca tüm ağda paylaşıyormuş, veyahut external hddyi takınca falan paylaşabiliyormuş. USB diskler vs. Birsürü güzelliği özelliği var. Ne dersiniz? Ev kullanımı için alsam mı?
Bu tarz güzellikleri olan daha ucuz modem var mı?
-
Al güzeldir.Bizde de bu var.
-
bende 5452 var çok memnunum sorunsuz çalışıyor
-
bendede koçnetin verdiği buna çok benzeyen air 6271 diye bi modem vardı gayet memnundum.
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------bendede koçnetin verdiği buna çok benzeyen air 6271 diye bi modem vardı gayet memnundum.
-----------------------------6271KN hocam bendede var aynısı voipli falan :)
acaba bunada usb harddisk falan bağlayabiliyormuyuz ? :D -
Güzel kullanışlı modem geçerlidir !
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------bendede koçnetin verdiği buna çok benzeyen air 6271 diye bi modem vardı gayet memnundum.
-----------------------------6271KN hocam bendede var aynısı voipli falan :)
acaba bunada usb harddisk falan bağlayabiliyormuyuz ? :D
-----------------------------yoktu galiba hocam hatırlamıyorum :) sadece dış görünüşü benziyor galiba
-
vatandan almiştik arkadaşa güzel modem de fiyat çok pahali vatanda 188 TL kampanyalı
http://www.vatanbilgisayar.com/airties-air-4452-air-4452-300mbps-300mbps-dual-bant-kablosuz-4-port-router/productdetails.aspx?I_ID=55859
-
airties candır canandır, hiç şikayet edenini görmedim. fiyatına bakma al gitsin kaliteli mal.
ismine markasına güvenip linksys almıştım zamanında, lanet ettim hala da ediyorum.
denk gelip de burayı okuyan olursa, linksys'in son dönemlerde yaygınlaşan yassı şekilli modemlerinden routerlarından ne pahasına olursa olsun uzak durun.
-
10 numara modemdir ama bu serideydi sanirim adaptor sorunu var
asiri isinmadan mi, voltajdan mi bilinmez adaptorleri calismamaya basliyor.
oyle bir sorun oldugu zaman adaptor degistirme firsatin yoksa cihazi defalarca kapatip acinca elektrigi geliyor
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------10 numara modemdir ama bu serideydi sanirim adaptor sorunu var
asiri isinmadan mi, voltajdan mi bilinmez adaptorleri calismamaya basliyor.
oyle bir sorun oldugu zaman adaptor degistirme firsatin yoksa cihazi defalarca kapatip acinca elektrigi geliyor
-----------------------------
kaclik adaptor kullaniyor? Garanti kapsamndadir adptor..