Airties Modem Arayüz Şifresi...
-
Müridler bizim yurtta airties modem kullanılıyor. Şerefsizin biri parolayı biliyo ve rapid için arayüze girerek modeme uzaktan reset atıyo. Bizim işler de güme gidiyor tabiki. Bu şifreyi kırmanın yada bulmanın bir yolu var mı? Modeme arkadan reset atsak default ayarlara döner mi? Yada arayüze girebileceğim default bi şifre var mı? Nasıl çözeriz bu sorunu?
-
şifreyi değiştirmişlerse defaultla giremezsin.Modemin arkasındaki küçük deliğe iğne sok resetlenir.. O zaman defaultla giriş yapabilirsin.Airtiesin default şifresi ve kullanıcı adı boştur.. Direk entera basarsın!
şu program da bi bak bakalım
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=60707
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------şifreyi değiştirmişlerse defaultla giremezsin.Modemin arkasındaki küçük deliğe iğne sok resetlenir.. O zaman defaultla giriş yapabilirsin.Airtiesin default şifresi ve kullanıcı adı boştur.. Direk entera basarsın!
şu program da bi bak bakalım
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=60707
-----------------------------Reset işini denedik fakat değişen bişi olmadı. Tekrar deneyelim bakalım. Airties arayüz şifresi harf kombinasyonlarını kabul etmiyor bildiğim kadarıyla. Yani sadece rakam girilebiliyor ve bu 4 haneden oluşuyor. Şifre tahminimce 0000-9999 arasında bişi ama ne?
-
reset olur hoca ya... 20 saniye falan basılı tut o deliğe fabrika ayarlarına geri döner
-
resetler, reset tusunu birakma hemen
isiklarin komple sonup tekrar yanmasini bekle
modemin giris sifresi yok
-
Hocam cain-abel tarzı snifferlerle arp spoof yaparak ağı sniffle, eleman routere şifresini girdiğinde alabilirsin şifreyi.
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam cain-abel tarzı snifferlerle arp spoof yaparak ağı sniffle, eleman routere şifresini girdiğinde alabilirsin şifreyi.
-----------------------------Hocam dediğim programı indirdim. Kullanmayı bilmiyorum ama bakıcaz artık bi çaresine eyw.
-
Reset atınca tüm ayarlar fabrika çıkış ayarlarına döner. Eğer dönmüyorsa modemde sorun vardır. Modemin çağrı merkezi ile irtibata geç, 444 02 39...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Reset atınca tüm ayarlar fabrika çıkış ayarlarına döner. Eğer dönmüyorsa modemde sorun vardır. Modemin çağrı merkezi ile irtibata geç, 444 02 39...
-----------------------------alo emirreis teknik destek danışma ve dayanışma hattı , 7/24 her türlü arıza,şikayet, dedikodu, tatmin arzunlarınıza anında yanıt veren tek numara! Arayın pişman olmazsınız
faturalı hatlarda 5 dk = 5ytl, sudan ucuz hadi arayın :) 444 02 39
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------alo emirreis teknik destek danışma ve dayanışma hattı , 7/24 her türlü arıza,şikayet, dedikodu, tatmin arzunlarınıza anında yanıt veren tek numara! Arayın pişman olmazsınız
faturalı hatlarda 5 dk = 5ytl, sudan ucuz hadi arayın :) 444 02 39
-----------------------------Ertan o değilde "tatmin arzunlarınıza anında yanıt veren tek numara! Arayın pişman olmazsınız" yani bunu sen varken nasıl olurda benim için kullanırsın anlamıyorum.
Hem sen şuan üniversiteyi bıraktında nerelere gittin onu söyle :D
-
hoca meslek senin mesleğin :) ben öğrenciyim ve ek işlere kapalıyım :)
ünivi pek takmıyorum.. türkiye turuna çıktım :D yarın adıyaman menzile gitme durumum var :) beklerim.. seyda hazretlerine senden selam yollarım hoca