folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ak Parti Ye Kapatma Davası Açılırmı?

Ak Parti Ye Kapatma Davası Açılırmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Evet Arkadaslar Sizce Ak Parti ye Kapatma Davası Acılırmı Yorumlariniz:))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

kendilerini ezik olarak göstermek için açarlar millete söverler ama yinede kendilerini ezilen taraf olarak görürler köycülük draması yapıp oy toplarlar halkı garibanlaştırıp yardıma muhtaç ederler sonra yardıma muhtaç ettigi kişiye senden benden çaldıgı ile yardım yapar ve yine oy toplar.

allah rızası için bi daha akp die konu falan açmayın böyle giderse cennete giremeyeceim bunların yüzüne.

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Ana yasa mahkemesi suçlu buldu ve kapatmadı nasıl iş?

Açık açık amerikan bayrağı dikseler...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

Adamlar acikladi zaten tekrar kapatma davasi acilirsa direk secimlere gidecegiz diye. bir taha sayfalarca savunma hazirlamayiz diye..

Parlayan bizi paylar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

milletin getirdiğini millet indirir.akpartiye kapatma davası açmak isteyen açsın.hatta partiyi kapatsın.yeni parti kurulur, millet yine oyunu kime vereceğini gayet iyi bilir.kıyamette kopsa bu ülkede chp, mhp gibi neyi destekledikleri belli olmayan partiler tek başına iktidar olamaz.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Adamların körü körüne istediği şey AKP'nin yok olması.

Bu dava açılırsa ne olur?

Dava uzadıkça uzar; netice olarak geçen sefer ki gibi dava rededilir.

Peki bu süre zarfı içinde ne olur?

Diğer ülkeler Türkiye'den uzaklaşır; iş adamları yatırım yapmak istemez; kredi almak ya da kredi vermek hayal olur.

Netice olarak ekonomi paramparça olur. AKP karşıtları zafer elde ettiklerini sanar; ekonomiyi batırdı akp der oysa millet işin farkındadır.

Seçim olursa ne olur?

Ertesi seçim AKP daha fazla taraf toplar ve %50'yi aşan bir oy ile yine tek başına iktidar olur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Peki bu süre zarfı içinde ne olur?

Diğer ülkeler Türkiye'den uzaklaşır; iş adamları yatırım yapmak istemez; kredi almak ya da kredi vermek hayal olur.

Netice olarak ekonomi paramparça olur. AKP karşıtları zafer elde ettiklerini sanar; ekonomiyi batırdı akp der oysa millet işin farkındadır.

Hangi ülke senin yanında ? krediyi almaya alıyorsunda kime hangi ülkeye kredi verebildin bugüne kadar ? ülke içi kredi alıp vermeyi diyorsan kimse kimseye kredi vermiyor zaten. bilmem farkındamısın ama bayramdan bu yana kimsenin cebinde 3 kuruş para yok.

Ekomi zaten paramparça olmuş. Beğenmediğiniz Evecit zamanı bile bundan daha iyiydi. Gelen gideni aratır diye bir söz varya hah işte aynen öyle. Benim çevremdeki insanların anaları ağlıyor sen eğer parti kapatılırsa ekonomi paramparça olur diyorsun. Ha senin cebinde gani gani para vardır bu durumda ya sen akp yardakçılığından para alıyorsun yada anan baban alıyor bukadar basit.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Stifler bunu yazdı:

Hangi ülke senin yanında ? krediyi almaya alıyorsunda kime hangi ülkeye kredi verebildin bugüne kadar ? ülke içi kredi alıp vermeyi diyorsan kimse kimseye kredi vermiyor zaten. bilmem farkındamısın ama bayramdan bu yana kimsenin cebinde 3 kuruş para yok.

Sen gözünü kapa. Dünya adına karar alan 20 ülke:

Şimdi diyeceksin ki tayyip bunlara ülkeyi satıyor :) Yahu ezberledim sizi ha onu açıklayınca da şeriat geliyor diyeceksin. Ondan sonrada uza uza uza :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Bülent Ecevit 'de zamanında G20 zirvesine katılmaktaydı. Bu demek olmuyor ki bu 20 ülke bize tapıyor. Ne yazikki dünya adına karar alan ülkeler içinde olmamıza rağmen ırak işgalinde aktif bir rol oynadık :) (konu dışı) Almanya bizimle içli dışlı değil mi ? Ben gözümü kapamışım sen açmışsın da ne olmuş ? tek kutup yaşayıp yalakalık ile işini halledip devam edeceksin. ve hala bu fotoğraftakiler ile dost olduğu düşünüp herşeyin güllük gülistanlık olduğunu söyleyip duracaksın. hadi sana selametle.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Stifler bunu yazdı:

Bülent Ecevit 'de zamanında G20 zirvesine katılmaktaydı. Bu demek olmuyor ki bu 20 ülke bize tapıyor. Ne yazikki dünya adına karar alan ülkeler içinde olmamıza rağmen ırak işgalinde aktif bir rol oynadık :) (konu dışı) Almanya bizimle içli dışlı değil mi ? Ben gözümü kapamışım sen açmışsın da ne olmuş ? tek kutup yaşayıp yalakalık ile işini halledip devam edeceksin. ve hala bu fotoğraftakiler ile dost olduğu düşünüp herşeyin güllük gülistanlık olduğunu söyleyip duracaksın. hadi sana selametle.

Olsun. Konu bu ülkenin diğer ülkelerle ilişki içerisinde olabilmesidir.

Hangi ülke senin yanında dedin yukarıda. Bu önyargıyı kaldır. Bir çok ülke benim yanımda. Özellikle 2002'den sonra. Artık bu oluşumlara ev sahipliği yapıyor Türkiye...

IMF 2002'den önce bu açıklamaları yapamıyordu mesela:

IMF’ye göre Türkiye, Gelişmiş 20 ülke içinde genel kamu dengesi açısından en iyi olanlar arasında.

TÜRKİYE ile görüşmelere ara veren ve bazı şartlar süren IMF, Türk ekonomisini öve öve bitiremiyor. IMF’ye göre, Türkiye, G20 ülkeleri arasında, genel kamu dengesi açısından en iyi konumda bulunan ülkeler arasında yer alıyor. IMF tarafından, G20 için hazırlanan bilgi notuna göre, Türkiye, Avustralya ve Brezilya genel kamu dengesi 2009’da da en az değişecek ülkeler arasında yer alacak. IMF’ye göre Türkiye’de, 2009 yılı enflasyonu yüzde 7.9 ve 2010 yılı enflasyonu da yüzde 6.9 oranında gerçekleşecek. Yine IMF’nin bilgi notuna göre, Türkiye ekonomisi bu yıl, geçen yıla göre yüzde 1.5 oranında küçülme gösterecek. 2010 yılında ise tekrar büyüme dönemine girerek yüzde 3.5 büyüme oranı yakalanacak. IMF’ye göre G20 ülkeleri bu yıl, Gayri Safi Yurtiçi Hasılaları’nın yüzde 1.5’i, gelecek yıl ise yüzde 1.25’i oranında mali teşvik önlemleri uygulamaya sokacak. Fon’un bilgi notuna göre, Türkiye, Brezilya, Çin ve Meksika ile birlikte krize, para politikasıyla en çok tepki veren ülkeler arasında yer alıyor. AA

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

açılır

Toplam Hit: 2672 Toplam Mesaj: 23