Ak Rock Girişimcilik
-
Hocalar ülkenin hali malum, artık para yandaşlar da. Senelerce okuduk ettik, tonla girişim de bulunduk ama belli bir seviyenin üzerine çıkamıyoruz bu memlekette. Her nereye el atsak illa bir yandaş gelip bizim önümüze geçiyor.
Diyorum ki bir rock grubu kurayım, adı da "Ak Rock" olsun.
Koca reis'e şarkılar falan yapayım, ilahi coverları çalıp söyleyeyim, partiye müzikler falan yapayım.
Sizce bu işten parayı kırabilir miyim ? Uzun adam, koca reis bizleri de görür mü ?
-
Sonun Osmanlı Ocaklarına dönmesin ama dikkat et.
Ayrıca bir TBT liye yakışmaz.
-
Off sen ne diyorsun be hocamm :))
burası türkiye kim kimin parmağını yalarsa o işi gotuigötürüyor. :)
eğitim sistemi olmayan ülkede torpil ve para sistemi vardır
-
ısırırım YALARIM BİLEEE
https://www.youtube.com/watch?v=G6z6-U2_KmE
DevilKingtr tarafından 12/Ara/15 07:24 tarihinde düzenlenmiştir -
isyan le bu :) ak rock'tan reise yar rock :D iyi dinlemeler
-
-
karabuyucu bunu yazdı
Hocalar ülkenin hali malum, artık para yandaşlar da. Senelerce okuduk ettik, tonla girişim de bulunduk ama belli bir seviyenin üzerine çıkamıyoruz bu memlekette. Her nereye el atsak illa bir yandaş gelip bizim önümüze geçiyor.
Koca reis'e şarkılar falan yapayım, ilahi coverları çalıp söyleyeyim, partiye müzikler falan yapayım.
Sizce bu işten parayı kırabilir miyim ? Uzun adam, koca reis bizleri de görür mü ?
İlahileri rock'n roll mu yapacaksın ? Merak ettimasdasdgfas
-
NaZi_ bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdı
İlahileri rock'n roll mu yapacaksın ? Merak ettimasdasdgfas
sordum sarı çiçeğeeee ooo yeaaaaa anan bacın varmıdırrr hell yeaaaa...
-
rock müzik doğası gereği asilik, baş kaldırı, isyanı temsil ederken sen yalakalıkta mı kullanacaksın. Pes doğrusu :)
-
Tövbe de hacım. Ecnebi müziklerle reisimizi mi kandiracaksin.
-
Tutma ihtimali epey yüksek alınlarına adını yazıp konserlerinde çılgınlarca eğlenecek Türbalılar ve sakallılar mevcut
Hatta kısa süreliğine de olsa Milletvekili olma şansın bile yüksek hocam
bknz. Uğur Işılak
düşündümde çok ilginç olur sanırırm
sordum sarı çiçeyeaaaaaaauuuu :)@srcn: sence hitap edeceği topluluk bunu anlayacak kapasitede mi
SeRDaR tarafından 12/Ara/15 10:59 tarihinde düzenlenmiştir
sami yusuf konserleri böyle meselaaa
kısa yoldan köşeyi dönme uğraş uğraş nereye kadar akrock girişim a.ş.