Akbank`Ta Gişe İşlemi İçin Sıra Beklemeye Son (İlk 3 Kişi İçin)
-
eline gecerse bi tane atarsan sevinirim hoca..
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar Güvensizlik nedeniyle paylasımdan vazgectim. sadece 1 kişiye verdim. oda yarın test eder buraya yazar. bende sahtekar damgası yemem... saygılarımla
Genelde hesabı kabarık olanlar ve şirket hesabı olanlar faydalanıyor bundan.bizimde özyurt a.ş de çalışırken şöfürden almıştık. Baya işe yarıyor sıra beklemek istemeyenler için ama o kadarda önemlı birşey diil yanii.
+++
Pendık garantı bankasında bir çok kez şaiit oldum ellerinde cocuk fılan olan kadınlar ve yaslılar danısmandan alıyodular şirket hesabı ıle sıra nolarını bende olması lazım bulursam paylaşırım sızlerle :]
-
LNAU bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
Arkadaslar Güvensizlik nedeniyle paylasımdan vazgectim. sadece 1 kişiye verdim. oda yarın test eder buraya yazar. bende sahtekar damgası yemem... saygılarımla
Genelde hesabı kabarık olanlar ve şirket hesabı olanlar faydalanıyor bundan.bizimde özyurt a.ş de çalışırken şöfürden almıştık. Baya işe yarıyor sıra beklemek istemeyenler için ama o kadarda önemlı birşey diil yanii.
+++
Pendık garantı bankasında bir çok kez şaiit oldum ellerinde cocuk fılan olan kadınlar ve yaslılar danısmandan alıyodular şirket hesabı ıle sıra nolarını bende olması lazım bulursam paylaşırım sızlerle :]
BENİM vereceğim kod çok önemli bi kişiye ait ondan çalışanlar şaşıracak diyorum... yarın test edecekler görecekler ve çok şaşıracaklar... :) -
Kesin recep tayip erdogandir:D:D
-
Biz geç kaldık anlaşılan :/
-
bireysel mi kurumsal mı sıra numarası
-
kardelen442 bunu yazdı:
bireysel mi kurumsal mı sıra numarası
Bireysel... -
peki hocam adamın müşteri numarasıyla sıra alıyon tabiki gişe yetkilisi şaşırır.kurumsal sıra alanlar zaten en fazla 5 dak bekler.Birde o müşteri numarasıyla isterse
gişe yetkilisi
işlem yapmaz çünkü farklı bir kişi farklı bi işlem .
-
kardelen442 bunu yazdı:
peki hocam adamın müşteri numarasıyla sıra alıyon tabiki gişe yetkilisi şaşırır.kurumsal sıra alanlar zaten en fazla 5 dak bekler.Birde o müşteri numarasıyla isterse
gişe yetkilisi
işlem yapmaz çünkü farklı bir kişi farklı bi işlem .
1 aydır işlem yapıyorum ve bana verenler 1 yıldır işlem yapıyor onlara verenler kaç yıldır yaptırıyodur acaba :) ama şaşırılacak şey o değil yarın kullananlar yazar :) -
ReDsEa bunu yazdı:
1 numranın ne oldugunu içinizden bilenler vardır heralde :))
-----------------------------hocam ergenekon şeysi olmasın : /
ayrıca bizim akbankta normalde de fişe bile bakmıyolar . elimde olsa da pek şaşırcaklarını sanmıyorum .