folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akbil Dolum Makinası

Akbil Dolum Makinası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

svs bunu yazdı:
    -----------------------------

bu siteyi seviyom yauu  ne güzel herkes  piskopat

cennet cennet :D:D

Bu Site site Değil Ev yahu Öyle Desene Rahatız Burada, Eh eh eh :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    yokmu bu zımbırtıyı çözenn:D

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

svs bunu yazdı:

bu siteyi seviyom yauu  ne güzel herkes  piskopat

cennet cennet :D:D

Bu Site site Değil Ev yahu Öyle Desene Rahatız Burada, Eh eh eh :)

Shockman sen olayı derin ve engin bilgilerin ve tecrübenle çözmüş olman lazım yardımcı olsana gençlere abim:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    Shockman hacı faydalanalım engin bilgilerinden yaw  :)

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

akbil ile ilgili pek bir bilgim yok araştırmak lazım ama düşündüğüm kadarı ile bu geçiş kontrol sistemlerinde ki en son nokta...daha eli elime değmedi eğer burada öle bir sistem olsadı biraz uğraşırdım...ben bu sıralar RFID kartlar ile ilgilenmeyi düşünüyorum öğrenci pasolarını kopyalarsam albayrakların otobüsleri batar kanısındayım...

akbil mevzuunda yorum yapmak la yetineceğim...

arkadaşlar bakın eğer adamlar bu tarz bir sistem yapmışlrar ise bunun illaha bir kod koruma mantığı vardır...okuyamadığımız ve okuyamacağımız illaha bir kısmı vardır...çipli telefon kartlarını düşünün eepromlarında bir kod koruma özelliği vardı ve 25c serisi eepromlar kullanılıyordu...neyse

akbil de data transferini manyetik dalgalar ile yapıyor galiba eğer öyle ise büyük ihtimall ile seri iletişim yapmaktadır...fakat şöyle birşey daha var mesela araç kumandalarının kopyalanmaması için adamlar her seferinde farklı veri gönderen ve alıcı üniteninde bu herseferinde gönderilen değişik bilgiyi almaya programlanmıştır...o yüzden eğer bu şekilde ise hayalleriniz suya düştü demektir..

çalışma mantığına gelince bencce şu şekilde dir:

aklbili ana üniteye yaklaştırınca ilk önce ana ünite bir sinyal gönderir akbil bu sinyali alınca uyanır ve o da kendini uyandırana bir kod gönderir bu kod seri numarası olmasının mantığı yüksek daha sonra da kontör bilgisini gönderir...ben bu şekilde tahmin ediyorum...

bunların yanı sıra eğer ana ünite her akbilin seri numarasını ve köntör bilgilerini kayıt altına alıyorsa o iş sakat olmaktadır...bilesiniz eğer olurda bu akbiller kırılırsa iş çığırından da çıkarsa bilgiler bir havuzda toplanır ve çükerler :D

bir örnek vermek gerekirse manyetik telefon kartlarında bu sistemi kullanıyorlardı...mesela adam bir kart aldı kontör bilgisini okuyucu ile okuyup bir kenara kaydetti ve daha sonra kartı kullandı kart boşalınca diğer kopyaladığı bilgiyi bu karta tekrar yükledi diyelim...dah sonra bu arkadaş deney amaçlı gitti denedi diyelim...ama o kartın içindeki bilgiyi kopyaladığında içindeki diğer güvenlik amaçlı geliştirilmiş olan komut satırlarınıda kopylamış oluyor...kısaca senin para verip aldığın kartın kontörü bittiğinde telekomun bilgi havuzuna şu seri nolu kartın kontörü bitti diye bir bilgi düşer...ama sen o kartı aldığın gibi kopyalar ve tekrar kullanmaya gidersen köntörü biten kartın seri numarası tekrar bilgi havuzuna düşerse basamak şeklinde ilgili kişileri uyarır bunun b..kunu çıkarırsanız ve aptallık edip aynı kulubeden konuşursanız çkerler :D

akbili bana daha ince ayrıntılı anlatırsanız ve döküman bulursanız ve bende zaman bulurda ilgilene bilirsem yardımcı olmaya çalışırım ama sadece kırmak için kırdıktan sonra bilgi paylaşmam :D sonra giren de bana girer....en güzeli başka yöntemler geliştirmek iş sadece protokolü bilmekten geçer bunun sayessinde hiç bitmeyen akbil dahi yapabilirsiniz.yeterki okuyan ve onay veren dalgalar bu akbillerin seri numaralarını ve kontör bilgilerini kaydetmesin..kolay gelsin...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

RFID ile ilgilenen arkadaşlar buradan da faydalanabilir.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=79677

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek

hortlatayım dedim arkadaslar bu konu hakkında bir gelisme warmıdır?

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

oyle kaldı ama inşallah birileri  cıkar bisiler yapar .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

bende meraklandım şimdi o kadar bilgi paylaşan çıkmış yapa bilecek kimse yok mu?

konu kenarda dursun ileryen zamanlarda kontrol ederük :D

i love tahribat

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    hrgun 3lra wrmktn ebem .., hacilar ypin bi guzellkte kurtlalm bari bndan maasn yarisi iettye gdio a.q :|

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
Toplam Hit: 31437 Toplam Mesaj: 45