Akıl Verin Müridler
-
Hali hazırda öğrenciyim malumunuz öğrencilik zor meslek maddi sıkıntı çok çekiliyor,yılbaşından beridir ailem maddi desteği çekmiş bulunmakta bazı nedenlerden dolayı öğrenimde almıyorum yılbaşından bugüne kadar kredi kartlarıyla ev kirası yol parası yemektir cart curt çektik şimdi para kalmadı tabi bulunduğum yerde part time işte yok para kazanmam lazım ne iş olsa yapıcam valla canıma tak etti limon satmaya razıyım yeter ki para getirsin bana akıl ya da fikir verin az yok torba tut yok çarka çık gibi saçma şeyler duymak istemiyorum gerçekten zor durumdayım
-
İş bulana kadar arkadaşlarından borç iste ama kesin iş bulman lazım.
-
hocam öğrenci için en iyi çalışma alanı kafelerdir.ben şahsen öyle yaptım.hemen çık dışarıya kafeleri dolaş.okuduğunu çalışmak istediğini,ders saatleri dışında çalışabileceğini söyle.ben 2. öğretimde okuyodum.dersten önce ve dersten sonra iş yerine gidiyodum.biraz yorucu oluyodu ama bana yetecek kadar para kazanıyodum.
-
kafeler 200 tl veriyor araştırdım hepsini benim kiram 200 tl zaten :S hatay da okuyorum bu arada
-
bşka bi seçenek daha var ama biraz sıkıntılı.ev arkadaşım üniversite party leri falan düzenliyodu.baya bi para kazanıyodu.valla aklıma gelen bunlar hocam.eğer ailenin para göndermemesinin sebebi sensen.bi an önce gönüllerini al derim
-
hocam git bi evin önüne koy bi masa ve kolonyanı , seyyar wc yap kendine , etrafa da bi örtü , bok gibi para var bu işte , latife yapmıyorum ciddiyim bennn ...
-
Mezantalac bunu yazdı:
-----------------------------
Hali hazırda öğrenciyim malumunuz öğrencilik zor meslek maddi sıkıntı çok çekiliyor,yılbaşından beridir ailem maddi desteği çekmiş bulunmakta bazı nedenlerden dolayı öğrenimde almıyorum yılbaşından bugüne kadar kredi kartlarıyla ev kirası yol parası yemektir cart curt çektik şimdi para kalmadı tabi bulunduğum yerde part time işte yok para kazanmam lazım ne iş olsa yapıcam valla canıma tak etti limon satmaya razıyım yeter ki para getirsin bana akıl ya da fikir verin az yok torba tut yok çarka çık gibi saçma şeyler duymak istemiyorum gerçekten zor durumdayım
-----------------------------Hocam torba tutmayı neden ciddiye aldın anlamadım..Yasa dışı olduğu için mi?..O işte iyi para var
-
Poet bunu yazdı:
Mezantalac bunu yazdı:
-----------------------------Hocam torba tutmayı neden ciddiye aldın anlamadım..Yasa dışı olduğu için mi?..O işte iyi para var
-----------------------------yok hacı burda çok yapan var kaçakçılık ülesi burası ondan birde ben yapamam o işi
-
Mezantalac bunu yazdı:
Poet bunu yazdı:
Mezantalac bunu yazdı:
-----------------------------yok hacı burda çok yapan var kaçakçılık ülesi burası ondan birde ben yapamam o işi
-----------------------------Anladım üstad..Bu ülkede tutunmak zor haklısın..Yasa dışı işler bile para kazandırmıyor artık,çünkü bu ülkede yasa dışı işler legal işlerin önüne geçmiş durumda..Nereye gidiyoruz böyle bilmiyorum..Allah hakkımızda hayırlı olanı versin,hepimize kolay gelsin..
-
kaçakcılık ülkesi demişsin hocam = ) il dışından arkadaşlarına söLe . .
kaçak sigara, kaçak telefon vs. maLzemeLeri kârını koyarak sat . . en azından ufakta oLsa ek geLir . .
-
up