Akılınızın Ucundan Geçmiyecek İşkence Teknikleri Dikkat! +18
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca varmıdır yokmudur bilmem umrumdada değil ama seadog hocamın dediği şey biraz komik gibi.Ben inanmıyorum müslüman değilim diyeni öldürmüyorlarsa bu kadar insan gerzekmi neden ben inanmıyorum deyip yada örnek hristiyanım diip paçayı kurtarmıyorlar:)Bencede gözünün yaşına bakmadan herkezi recm ediyorlar gibi geliyor.
-----------------------------Aynen....
-
catlos bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
Hoca varmıdır yokmudur bilmem umrumdada değil ama seadog hocamın dediği şey biraz komik gibi.Ben inanmıyorum müslüman değilim diyeni öldürmüyorlarsa bu kadar insan gerzekmi neden ben inanmıyorum deyip yada örnek hristiyanım diip paçayı kurtarmıyorlar:)Bencede gözünün yaşına bakmadan herkezi recm ediyorlar gibi geliyor.
-----------------------------"Recmin amacı ise insanın işlediği günahların cezasını dünyada çekmektir. Eğer zina eden biri recm edilirse bunu ahirette Allahın zina günahına kefalet olarak alıp cehennem azabından korunması içindir.
Aslında bir müslüman gözünden bakılırsa recm büyük günahlara kefalet olarak yapıldığı için ahirette onun iyiliğine bile yarayabilir." seadog demiş zaten burda eğer dediğin gibi paçayı kurtaracaksa öbür tarafta elbet paçayı kaptıracaktır.
-----------------------------Abi bu mantıkda saçma sonuçta bunu yine senin soracağın insan o kişi olmalı.Belki bu dünyada değil diğer dünyada cayır cayır yanmayı yeyliyor?Sanane?Sıçarım senin bana bu dünyada yapacağın iyiliğe diyor.Komşumu zerre umrumda değil dün yanımda cuma kıldığım adam olabilir ama bugün inanmıyorum.Bugün inanmaya son verdim.Baktım recm var vazgeçtim islamdan.
Volaris hocama katılmıyorum diyecektim ama adam katılmıyorum denemeyecek kadar doğru yazmış.
Ben Recm edilen o insanların kendi rızaları ile o topraklara girmediğine adım gibi eminim.
-
Düşünsene :)
Planzero
O kazığa oturuyon :D
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Abi bu mantıkda saçma sonuçta bunu yine senin soracağın insan o kişi olmalı.Belki bu dünyada değil diğer dünyada cayır cayır yanmayı yeyliyor?Sanane?Sıçarım senin bana bu dünyada yapacağın iyiliğe diyor.Komşumu zerre umrumda değil dün yanımda cuma kıldığım adam olabilir ama bugün inanmıyorum.Bugün inanmaya son verdim.Baktım recm var vazgeçtim islamdan.
Volaris hocama katılmıyorum diyecektim ama adam katılmıyorum denemeyecek kadar doğru yazmış.
Ben Recm edilen o insanların kendi rızaları ile o topraklara girmediğine adım gibi eminim.
-----------------------------http://www.sorularlaislamiyet.com/subpage.php?s=article&aid=1729
Mâiz b. Mâlik, Hz. Peygamber'e gelerek "Beni temizle" dedi. Hz. peygamber "Yazık sana, çık git, Allah'a tövbe ve istiğfar et" buyurdu. Mâiz, pek uzaklaşmadan geri döndü ve "Ey Allah'ın Resulu! Beni temizle" dedi. Hz. Peygamber aynı sözlerle üç defa daha geri gönderdi. Dördüncü ikrarında "Seni hangi konuda temizleyeyim?" diye sordu. Mâiz; "Zinadan" dedi. Hz. Peygamber "Bunda akıl hastalığı var mıdır?" diye sordu. Böyle bir rahatsızlığı olmadığını söylediler. "Şarap içmiş olabilir mi?" diye sordu. Bir adam kalkıp içki kontrolü yaptı. Onda şarap kokusu tesbit edemedi. Hz. Peygamber tekrar "sen zina ettin mi?" diye sordu. Mâiz "Evet" cevabını verdi. Artık emir buyurdular ve Mâiz recmedildi. Recimden sonra onun hakkında sahabiler iki kısma ayrıldılar. Bir bölümü Mâiz'in helâk olduğunu, başka bir grup ise onun en faziletli tövbeyi yaptığını söylediler. Bu farklı yaklaşım üç gün sürdü. Daha sonra yanlarına gelen Resulullah (s.a.s) "Mâiz b. Mâlik için dua edin" buyurdu. "Allah Mâiz'e mağfiret eylesin" dediler. Hz. Peygamber şöyle buyurdu: "Mâiz öyle bir tövbe etti ki, bu tövbe bir ümmet arasında paylaştırılırsa onlara yeterdi" (Müslim, Hudûd, 22; eş-Şevkânî, Neylül-Evtâr, VII, 95,109; ez-Zeylaî, Nasbu'r-Râye, III, 314 vd.).
Hocam recm cezaları bu şekilde uygulanıyor bildiğim kadarı ile..
Yani zina'yı işleyen kişinin gelip tövbe edip temizlenmek istemesi itiraf etmesi gerek..
Suudların uyguladığı recm cezasının doğru olduğunu sanmıyorum..
-
FireX bunu yazdı:
İslam'a laf atılacak ya. Hemen nerde 3 kuruşluk arap geleneği varsa onlar çıkartılır karşımıza. 2 dk Google kullanmayı bilmez bu insanlar. Maksat provake etmek olsun ortalığı
Bakalım Kuran'da recm varmıymış ya da yok muymuş? Şu dine laf atanlar bir okusunlar.
---------------------------------------------------------
KURANDA RECM HANGİ AYETTE (#236)
İşte Kurana dayalı islamiyeti savunanlarla diğerlerinin yani gelenekçi islami kesimin tamamının zıtlaştığı bir konu; recm, yani zina edenin taşlayarak öldürülmesi olayı. Allah Kuran`ın eksiksiz bir şekilde tamamlandığını Kuran`ın Enam 38de şöyle diyor"... Biz bu kitapta, herhangi bir şeyi ne eksik bıraktık ne fazla yaptık... "Bütün mezheplerin ortak görüşü şudur ki (not=ortak görüşün ender olduğu bir konu)zina edenler taşlanarak öldürülür. Oysa Kuran`da zinanın cezası belirtilmiştir. Nur Suresi 2de "Zina eden kadınla zina eden erkek. Yüz vuruş vurun herbirinin ciltlerine... " Allah Kuran`da zinanın cezasının ne olduğunu şöylemişken gelenekçi islam grupları zinanın cezasının Kuran`ın aksine taşlayarak öldürme olan recm olduğunu savunmuşlardır.
----------------------------------------------------------
O çıkartılan işkence aletlerinin tamamı insanların içlerinde taşıdıkları canilikten kaynaklanıyor. Hristiyanlıkta da böyle birşey yok. Sırf bu yüzden Satanizm akımları ortaya çıkmıştır. Bugünkü siyah giyinip ters haç takan bebelerden bahsetmiyorum. Ortaçağ'ın gerçek Satanistleri neden ortaya çıkmışlar bir araştırın. Bu olan olaylar sahte din adamları yüzündendir. Kimsenin bilip bilmeden kafadan atarak dine yıkma gibi bir lüksü yok. Ateistseniz ateistliğinizi bilin.
-----------------------------sahih-i buhari 9.bölüm 1162. hadis ve 10.bölüm 1482. hadis:
sahih-i buhari islam dünyasının en güvenilir hadis kaynağıdır. buhari çok az şüpheli olan hadisleri bile almadığın bildirmiştir.
yukarıdaki hadislerde geçen durumda peygamber kafasına göre recm uygulamış o zaman öyle mi?
1162:... Bu Bedevînin karısına git! Günâhını i'tirâf ederse onu recm et! buyurdu. Râvî: "Üneys, kadına gitti. Kadın da fenâlığı i'tirâf etmesi üzerine Resûlullah salla'llahu aleyhi ve sellem'in emriyle kadın recm olundu" demiştir. ...
1482:...Bunun üzerine Tevrât'ı getirdiler. Ve kitabı açtılar. Yahûdîlerden birisi (Abdullah İbn-i Surya) elini Recim âyeti üzerine koyarak ondan önceki ve sonraki âyetleri okumağa başladı. Abdullah İbn-i Selâm ona: - Elini kaldır! dedi. O da elini kaldırınca Recim âyeti görülüverdi. Yâhûdîler: - Yâ Muhammed! Abdullah İbn-i Selâm doğru söylemiştir: Tevrât'ta hakîkaten Recim âyeti vardır, dediler. Bunun üzerine (Resûlullah zinânın vukuu hakkında şâhid istedi. Dört Yahûdî zânî ve zâniye aleyhinde vech-i mahsûs üzere şehâdet ettiler.) Resûlullah da bunların recm olunmalarına hükmetti de recm olundular....
-
Islam dinine bir dedigim yok ama gidin Allah icin Arap ibnelerini yerinde bir gorun derim.
Dininizden insanliginizdan tiksineceksiniz.
Ozellikle Arap zenginleri.
-
Antikky sen inanmakla inanmamak arasında gidip gelen adamın tekisin.Benim adımı ağzına alma lütfen.Benim fikir ve düşüncelerimin yakınından bile geçemezsin.Git ucuz yollarla ukalalık tasla.
-
testere işkencesi fenaymış :)
-
Antikky bunu yazdı:
catlos bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------"Recmin amacı ise insanın işlediği günahların cezasını dünyada çekmektir. Eğer zina eden biri recm edilirse bunu ahirette Allahın zina günahına kefalet olarak alıp cehennem azabından korunması içindir.
Aslında bir müslüman gözünden bakılırsa recm büyük günahlara kefalet olarak yapıldığı için ahirette onun iyiliğine bile yarayabilir." seadog demiş zaten burda eğer dediğin gibi paçayı kurtaracaksa öbür tarafta elbet paçayı kaptıracaktır.
-----------------------------nerden eminsin hoca gidip konuştun mu sanki
-
catlos bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
catlos bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------nerden eminsin hoca gidip konuştun mu sanki
-----------------------------Konuştum.