Akıllı Süpürge

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Bende kedi var, manyak olur mu bu alet yüzünden?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    K4R4B4S4N bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    K4R4B4S4N bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı

Merhaba ustadlar geçenki tavsiyeleriniz için çok tesekkur ederim. Herşey bittikten sonra aldiklarimi fiyatlarını falan Yazicam sonrakilere tecrübe olsun diye:) sizlere bir soru sormak istiyorum bu akıllı süpürgeler var mı nin irobotun falan. Standart parke ve hali olan bir evde hangisi kullanışlıdır hangisini tavsiye edersiniz varsa tecrübeleriniz almak isterim şimdiden çok teşekkür ederim.

roborock s5 max kullanıyorum memnunum. Şu an vergi nakliye dahil 4900 e falan geliyor bakabilirsin ..

https://tr.banggood.com/Roborock-S5-Max-Laser-Navigation-Robot-Wet-and-Dry-Vacuum-Cleaner-2000Pa-from-Xiaomi-Youpin-p-1621077.html?utmid=14098&ID=233&cur_warehouse=HK

Bu cihaza mesela sabah 9'da çalış, bütün evi süpür dedik. Arada şarjı bitti, gidip şarj olup kaldığı yerden devam ediyor mu? (Çok saçma bir soru sordum sanki. akıllıysa yapması lazım)

Birde çok ses çıkarıyor mu? gece çalıştırsak ne olur?

Aynen dediğin gibi yapıyor ,şarzı bitince gidip şarz edip sonra kaldığı yerden devam ediyor. 3000 TL civarı olanların haritalama teknolojisi eski biraz gelişigüzel temizliyorlar 5.000 ve üzeri olanlar lazer tarama ve haritalama var mop özelliği halı üstüne çıkınca otomatik mod değitirme sanal duvar oluşturma, alan seçip belirli alanı temizleyme, uzaktan elle kumanda, şu odayı süpür,şurayı süpür ve mop yap, şurayı iki defa süpür gibi seçenekler ve ayarlar mevcut .. 3000 civarında olanlarda bildiğim kadarıyla saydıgım çoğu özellik yok .

Teşekkür ederim.

Birde sese yorum yapsaydın tam süper olacaktı :)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek

Hacılar irobot974 mü yoksa roborock s5 max mı? Mop olayı çok da lazım olan bir şey değil. Süpürme olayını iyi yapan, haritalaması olan ve mobil uygulama üzerinden kontrol edilebilen başka model öneriniz varsa onu da alabilirim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Mijia-Vacuum-Ak%C4%B1ll%C4%B1-S%C3%BCp%C3%BCrge/dp/B0852NHYC7 şunu aldım önce kendim süpürdüm odayı sonra bunu çalıştırdım bir sürü toz çekmiş memnunum.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    turkz bunu yazdı

https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Mijia-Vacuum-Ak%C4%B1ll%C4%B1-S%C3%BCp%C3%BCrge/dp/B0852NHYC7 şunu aldım önce kendim süpürdüm odayı sonra bunu çalıştırdım bir sürü toz çekmiş memnunum.

sağa sola tak tuk vuruyormu kendini ? 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    turkz bunu yazdı

Hacı bunların haritalama olayları nasıl? Haritayı kaydedebiliyor mu yoksa her seferinde yeni kayıt mı alıyor? Yeni bir güncelleme gelmiş ama onunla giderildi diyen de var giderilmedi diyen de var. Zone clean olayı yok galiba.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Xiomi mi vacumm mop aldim hocam haritayı kaydediyor sun sonra tekrar ister onu yap istersen başka. Çekiş gücü benim modelin cok yüksek gayet memnunum. Mop sökülebilir o yüzden dert etme onu. Çarpma olayı oyle sorun degil tak tak vurmuyor. Ama bazen dokunuyor o da olmasın dersen prosu var onu al onda ekstra sensor var fakat boyu büyüyor koltuk altı boşluğuna iyi bak. 

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

Xiomi mi vacumm mop aldim hocam haritayı kaydediyor sun sonra tekrar ister onu yap istersen başka. Çekiş gücü benim modelin cok yüksek gayet memnunum. Mop sökülebilir o yüzden dert etme onu. Çarpma olayı oyle sorun degil tak tak vurmuyor. Ama bazen dokunuyor o da olmasın dersen prosu var onu al onda ekstra sensor var fakat boyu büyüyor koltuk altı boşluğuna iyi bak. 

Mobilyalar neredeyse zemine yapışık o yüzden mobilya altlarından ümidi kestim :) Nerden aldın hacı? Mi store harici alınanlarda garanti olayı nasıl bilgin var mı? Fiyatlar zaten uçul bir de garantiden ters köşe olmayayım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    cicosz bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı

Mobilyalar neredeyse zemine yapışık o yüzden mobilya altlarından ümidi kestim :) Nerden aldın hacı? Mi store harici alınanlarda garanti olayı nasıl bilgin var mı? Fiyatlar zaten uçul bir de garantiden ters köşe olmayayım.

Tredyoldan aldim hocam 2600 e gecen 2400 e düşmüş fiyati garanti olayında elinde faturan oldugu surece sıkıntı yaşamasın hocam ya firma seni madur etmez 

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    cicosz bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı

Tredyoldan aldim hocam 2600 e gecen 2400 e düşmüş fiyati garanti olayında elinde faturan oldugu surece sıkıntı yaşamasın hocam ya firma seni madur etmez 

çok teşekkürler hacı

Toplam Hit: 9100 Toplam Mesaj: 67
supurge