Akıllı Telefon Öneri
-
Selamlar Arkadaşlar
Kredi kartına taksit olayı şubatta bitiyor deniliyor. ne kadar doğru bilinmez. bu olay bitmeden 750 TL ye kadar kullanışlı bi akıllı telefon almak istiyorum kardeşime. telefon önerirmisiniz ?
Teşekkürler Şimdiden -
general mobile discovery
-
kalibre bunu yazdı
general mobile discovery
Teşekkür ederim
-
şimdi sanal pazar gitti gidiyor felanda mı taksitli olamayacak ?
-
2. el temiz iphone 4s almanı öneririm. android derdiyle kasmasıyla uğrasırım diyorsan 2. el temiz s3 veya 0 gm discovery.
iphone alacak kadar para yok ama stabil olsun dersen lumia 820 felan.
-
zeybekustasi bunu yazdı
şimdi sanal pazar gitti gidiyor felanda mı taksitli olamayacak ?
her yerden kalkacak taksit diye biliyorum.
-
PanxeR bunu yazdı
2. el temiz iphone 4s almanı öneririm. android derdiyle kasmasıyla uğrasırım diyorsan 2. el temiz s3 veya 0 gm discovery.
samsunglar dayanıklılık açısndan zayıf diye biliyorum. telefonu kardeşim kullancak cok dikkatsiz kullanıyor. 2. el düşünmüyorum. ama discovery öneren cok oldu. teşekkür ederim.
HTC ler nasıl biliyormusunuz ? -
htcler saglam telefonlardir 3 sene kullandim hic problem yasamadim, cevremdende ayni
sekilde bilgiler aliyorum.
-
cute bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
samsunglar dayanıklılık açısndan zayıf diye biliyorum. telefonu kardeşim kullancak cok dikkatsiz kullanıyor. 2. el düşünmüyorum. ama discovery öneren cok oldu. teşekkür ederim.
HTC ler nasıl biliyormusunuz ?htc discoveryiden sağlamdır ama şunu söylim adam dikkatsiz kullanıyorsa bu iki cihazıda pert eder 1 ayda
discovery oldukça hassastır müdüdr söylim
sert kullanıyorsa 2. el ayfon 4 al gitsin yapacak birşey yok
yada lumia lardan 600 tllik olandan al oda sağlamdır
-
iphone(minimum 4s) candır 750 ye ikinci el olabilir, eğer istemem dersen;
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telcepsami8190&categoryId=371946
S3 mini var xda a da güzel bir rom ile canavar gibi kullanabilirsin. 679 mil (mavi-siyah)
xyzavp tarafından 28/Oca/14 00:30 tarihinde düzenlenmiştir -
teşekkür ederim arkadaşlar. dediğim gibi hor kullandığı için çok önemli seçmem lazm. fikirlerinz için cok sağolun