Aklımdan Çıkmıyor !
-
2 sene önce LGS ye (oks ) girdim ve 336,788 puan yapmıstım ama tercihlerden dolayı and. lisesine gidememistim 331 puana giden vardı :( ve o kacırdım fatih and. lisesi hala aklımda yaw :( simdi and. lisesine gitseydm hersey cok daha farklı olcaqtı lise2 yim ama hala unutamıormmm ozamanlar fen dersinde 1 net yaptıgımı hatırlıorm sen 1 hafta adam akıllı fene calismistim ve 16 d 6 y yapmıstm ah ulan ah ve sunu anladm ki dersane özel ders boss lise 2 nin 1.dönemi beni gönderceklerdi dershaneye ben istemedim cünkü suan bende öle bi istek yoq öss yi... önce insanın icinde olmalı yoqsa özelders te alsan dershaneye de gitsennn boss.
-
Hoca bizde duz lise mezunuyuz,iyi yerlerdeyiz...yani anadolu lisesi fen lisesi hikaye abi...sen istedikten sonra bunlar bahane degil...
-
aynı sene gırmısız :D bnde 363.216 yapmıstım ahh ulan matematık olsaydı sole bı 8 9 net su an anadolu lısesındydım :)
Ama o ahh ulanlarla olucak iş deil onemlı olan onumuzdekı asıl onemlı sınava bakmak :D sahsen cok fena gaz yaptım ((:
-
ne acı ama and. gidememek adamalr haftadada 10 saat ing. görüo biz haftada 3 saat :) nerdeyse onların 1 haftada gördügü konuyu biz 1 ayda görüoruz aradaki fark bu :d
-
okuduğum anadolu lisesine lanet ediyorum! tek yararı oldu o da hazırlık okurken hafta da 20 saat ingilizcemiz vardı. iyi bir ingilizce temeli aldım ama okuldan bi sik almadım sadece kendi çabalarımla.
-
neden bi yararını görmedm ozaman sen düz liseye hic gelme orda hic bi hayır yoq :P
-
ben anadoluda 3 yıl okyuup sonra duz lıseye gecıs yapmıs bırıyım ve sana arasındakı farkı solıyım...anadoluda cok baskı vardır...hocalar gıcık ve daha fazla odev vermek ıcn gotunu verırıler...oraya gıtseydın eger.ç....ve eger ders calısmaya buyuk ıstegın varsa yanı kjendı ıcınde halletmıssen gercektende buyuk bı azmın varsa anadolunun egitimi bıraz sıkdıır o kadar...ama dıger yonlerıne gelırsek bu yonu harıc dıger tum yonlerı duzl lısesınden beterdir...enım ogrenmıs olduklarım bunlar...yanı duz lıse daha rahatsız fazla sıkı yonetım yok...hocalar fazla sıkmıyor...ve mal mal odevler vermıtyorlar....
-
Ben Kazandım Anadolu Liseside Ne Oldu 2 senedir Çakıyorum aq
bu sene atıcaklar benı:D
-
:S düz lisede aynı aq :D ozaman düz lisede ne ödew veriolar ne bise veriolar hocalar kendilerinden bıkmıslar aq müdür yardımcısıyla oturuoz muhabbet ediom adam 2 de 1 yarraam aq falan filn küfürlü konusuo ne güsel bise adama baba maba ayakları cekiolar elini öpüolar kapı nöbercisi oliolar veya gec kagıdı izin kagıdı aliolar böle seylerde var 2 sene dir sınfta kadlnda nas and. kazandn and. kazansaydm varya ben calisirdm vala düz lisenn ezikligi var beee :( ah ulan ahh herkezn bi hevesi olr ya bnm hevesde and. lisesiydi
-
Lan delimisin divanemisin yau :D lan ben meslek lisesi için can atıyomda evdekiler salmıyo aq.Anadolu lisesinde okucaz die yırtıoz aq.Aynı yıl girdim bende 394 yaptım.6anadolu 3 süper 3te meslek lisesi yazmıştım;6. tercihim(son anadolu lisesi) oldu işte.İlk sene ilk dönem teşekkür aldım,2. dönem 3 tane zayıf geldi birini kurtarıp sayısal oldum.Bu sene ilk dönem matla kimya bir geldi,şimdi 2. dönemde 3-5 tane zayıf gelicek rahat :D siz siz olun fazla kasmayın aq.Şimdi meslek lisesinde pc bölümünde olsam kimbilir neler olurdu =)
-
bende kazanmıştım a.q :) ama eve 25 km uzaklıkta diye gidemedim :) hea noldu düz lisede bendeki ders çalışma şevki gitti pijliğe sarmaya başladık herşeyi :) sonuç olarak mezun olucan düz liseden hele bi de bizim hocalardan warsa türev integral bi bok çözemeyecek şekilde mezun oluyosun :) abi okul değil de ders anlatan hoca ii olacak a.q şimdi açıköğretim dersanesinde kadın hoca anlatıyo dersi ben türevle integralle dans ediyorum :) eğer olursa da ea'dan bu sene 235 ham alırsam 305 puanla istanbul ünisi maliye yolcusuyum hayırlısı :) böyle işler kısmet işi hocadan yana şanslı olacan a.q :)