AKP Allah"In Partisi!
-
AKP nin millet vekillerinden birisi oy almak için işte il il dolaşıyorlar ve diyorlarki, "Biz Allah'ın partisiyiz, bize oy verin" neyse A harfinden dolayı işte.. millet tamam diyor size verelimm.. aradan biraz zaman geçiyor bu sefer CHP liler gelior.. diyorlar oylanırınız bize falan millet yk diyor biz AKP ye vereceğz o Allahın partsi falan. olurmu diyorlar ya bizde Cenah-ı Hakkın partsiyiz demiş
:)
-
nonviolen bunu yazdı:
-----------------------------AKP nin millet vekillerinden birisi oy almak için işte il il dolaşıyorlar ve diyorlarki, "Biz Allah'ın partisiyiz, bize oy verin" neyse A harfinden dolayı işte.. millet tamam diyor size verelimm.. aradan biraz zaman geçiyor bu sefer CHP liler gelior.. diyorlar oylanırınız bize falan millet yk diyor biz AKP ye vereceğz o Allahın partsi falan. olurmu diyorlar ya bizde Cenah-ı Hakkın partsiyiz demiş
-----------------------------
Ya haci g*tünüzden element uyduruyorsunuz... Nerde hani nerde demiş aslı astarı nerde bunun vırek atmayın olum yazık yazık türkiyedeki en iyi parti akp... Bunu savunan tek müridim ben :) -
baba bende savunuyorum kötülemedimki akp yi de chp yide :D fıkra işte sabah kahvaltı ederken anlattı bi abi :D boğazıma kaçtı çay :P
-
nonviolen bunu yazdı:
-----------------------------AKP nin millet vekillerinden birisi oy almak için işte il il dolaşıyorlar ve diyorlarki, "Biz Allah'ın partisiyiz, bize oy verin" neyse A harfinden dolayı işte.. millet tamam diyor size verelimm.. aradan biraz zaman geçiyor bu sefer CHP liler gelior.. diyorlar oylanırınız bize falan millet yk diyor biz AKP ye vereceğz o Allahın partsi falan. olurmu diyorlar ya bizde Cenah-ı Hakkın partsiyiz demiş
hhahhaha AKP'nin harfler pek uyuşmuyoda CHP nin harfler uyuşuyo (:
-
beterin beteri var hoja...
Cem uzan oy için gecen secimlerde... kürtlerden oy alabilmek için un bugday tahıl benzeri şeler dagıttı....tonlarca hemde...
-
Cenab-ı Hak olacak :)
-
pardon abi utandaım şimdi eve CENAB-I HAK olacaktı herkesten özürr...
-
akp bu secimde kazanmaz bence..
sizce?
-
Fıkra lan fıkra akm hemen celallenmeyin :D
-
@dareselam
hacı kürtlere deil köylülere dağıttı her köylüyü kürtle karıştırmayalım lütfen.. ben bursada oturuom burda bizim bütün köylere dağıttı kürtlerden çok türkler faydalanıo.. bu arada kürt die bişey yoktur o da tatar gibi azeri gibi bi türk çeşididir ;)
-
akdenizlili3701 bunu yazdı:
-----------------------------akp bu secimde kazanmaz bence..
sizce?
olum dur lan :D naaptın hemen seçim şeyisi yaptın