folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AKP Başta Olduğu Sürece Neler Yaptı...

AKP Başta Olduğu Sürece Neler Yaptı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    ReDsEa bunu yazdı:
    -----------------------------

34- İlk defa bir Türkiye Başbakanı, 22 İslam ülkesinin
    sınırlarını değiştirecek olan Büyük Ortadoğu Projesinin eş
    başkanı oldu.

figuran olmaktansa yönetmen olmak daha iyi ;)

umarım başarır. http://www.bbc.co.uk/turkish/news/story/2008/04/080423_syria_israel.shtml

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaZenci
    beyaZenci's avatar
    Erkek

ben AKP li değilim ama bu muhalefetin sayesinde AKP ci olam az kaldı :)

aq 2002 ye kadar 50 senedir AB diye zırlıyolardı bize (AB karşıtlarına) yobaz geri kafalı kafa tasçı diyolardı AKP geldi AB ile müzakere aldı vatan haini oldu :)

gıptayla baktığınız  gelişmiş devletleri geliştiren  özelleştirmeyi hızlandırdı vatanı satmış oldu

20 yıldır liradan sıfır atılıcakdı adamlar geldi attı işde lira değer kazandı

enflasyonu söyledikleri kadar düşürmeselerde eskiden dah iyi olduğunu sizde biliyosunuz

falan fistan işde 

hee yanlışları yokmu vardır elbet  art niyetleri varmıdır bilmem ama sırf dindar kısma hitap ediyo diye ota b.ka muhalefetde yapılmazki kardeşim    

süleymanın akrabaları bankaları  hortumlasın dursun sorun yok tayyibin oğlu iş hayatına atılır ülke ayağa kalkar :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    beyaZenci bunu yazdı:

aq 2002 ye kadar 50 senedir AB diye zırlıyolardı bize (AB karşıtlarına) yobaz geri kafalı kafa tasçı diyolardı AKP geldi AB ile müzakere aldı vatan haini oldu :)

gıptayla baktığınız gelişmiş devletleri geliştiren özelleştirmeyi hızlandırdı vatanı satmış oldu

enflasyonu söyledikleri kadar düşürmeselerde eskiden dah iyi olduğunu sizde biliyosunuz

falan fistan işde

hee yanlışları yokmu vardır elbet art niyetleri varmıdır bilmem ama sırf dindar kısma hitap ediyo diye ota b.ka muhalefetde yapılmazki kardeşim

süleymanın akrabaları bankaları hortumlasın dursun sorun yok tayyibin oğlu iş hayatına atılır ülke ayağa kalkar :D

süper yorum arkadaşım hele en sonki cümlene bayıldım :D

bence bü ülkenin başına dindar olupta gelmicen. Din'nini gizli yaşa. Sonrada hortumla gene saygınla anılırsın 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    Memorial bunu yazdı:
    Rak_BenAdam bunu yazdı:

Memorial bunu yazdı:
    lafı dolandırmanın anlamı yok bence o maddelerin hepsinin aksini kanıtlarıyla beraber iddaa edebilicek varsa alkışlarım :) ne yazık ki durum bu :(

senin gibi düşünen adamlar oldukça bu ülke doğru dürüst bi hükümet göremez

sana göre görmez bana göre görür.

asıl sana görmez bana göre görür sen hiçbişeyi beğenmiyosun ki nası görüceksin 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

AKP'yi savunuyorsunuz ya hala gerçekten gözleriniz kör ya da hiç haber, kitap okumuyorsunuz demektir..

Bundan 1 sene önce Maliye Bakanlığında bir MÜFETTİŞ e modem kurmaya gitmiştim..Adamla konuşurken bana kurduğu cümle sadece şu "SİZ GELECEĞİNİZ WAR DİE SEVİNİYOR MUSUNUZ? HİÇBİRŞEYİNİZ KALMADI GİTTİ HERSEY" dedi ne anlıyosun "EKONOMİ" okuyan arkadasım sen bundan bi yorumla bakalım????

Aziz Nesin türklerin %90ı salak demiş ve çok tepki toplamıs zamanında ama görüyorum ki kendi düşüncem HARBİ Haklı.. diyorlar şimdi seçim olsa %70 oy alırmış evet kör insanlarımız olduğu sürece alırlar.. 

Gecenlerde tv de bir programda ABDULKADİR AKSU beyfendinin İÇİŞLERİ BAKANI olduğu zamandaki olayları anlatıyor yorumcu:

İlk olarak 46’ıncı Hükümette yani 2’inci Turgut Özal Hükümeti’nde 31 Mart 1989 günü İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Aksu, daha sonra 9 Kasım 1989 tarihinde Yıldırım Akbulut Başbakanlığı’nda kurulan 47’inci Hükümetin de İçişleri Bakanı oldu. Aksu’nun bu ikinci döneminde görevine başlamasının üzerinden çok geçmeden Türkiye bir suikastle sarsıldı. 31 Ocak 1990 tarihinde Atatürkçü Düşünce Derneği kurucusu Prof. Dr. Muammer Aksoy evinin önünde uğradığı bir suikastle hayatını kaybetti. Sadece 1,5 ay sonra 7 Mart 1990’da bir başka suikast daha yapıldı. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Çetin Emeç, 7 Mart 1990’da İstanbul’da arabasının içinde öldürüldü. 1990 yılı bir bakıma suikastler yılı oldu. Sırasıyla 6 Eylül 1990 tarihinde Turan Dursun, 26 Eylül 1990 tarihinde MİT Müsteşar Yardımcılığı da yapmış olan Hiram Abas, 10 gün sonra 6 Ekim 1990’da İlahiyatçı Bahriye Üçok öldürüldü.9 Ocak 1991 tarihinde Emekli Yarbay Ata Burcu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayı TİKKO üstlendi.
      * Emekli Korgeneral Hulusi Sayın, 30 Ocak 1991 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
      * 7 Nisan 1991 tarihinde Emekli Tümgeneral Memduh Ünlütürk, İstanbul Üsküdar’daki evine gelen kimliği belirsiz kişiler     tarafından şehit edildi.
      * Emekli Korgeneral İsmail Selen 23 Mayıs 1991 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
      * Aynı gün Adana Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Temel Cingöz, makam otosunda saldırıya uğradı. Hastaneye      kaldırılan Tuğgeneral Cingöz, tüm müdahalelere rağmen 27 Mayıs 1991 tarihinde şehit oldu.
      *  1978 yılında MİT Müsteşarlığı yapan Emekli Orgeneral Adnan Ersöz, 13 Ekim 1991 tarihinde İstanbul’daki evinde   teröristlerin silahlı saldırısına maruz kalarak hayatını kaybetti.
      * Yine Aksu döneminde dönemin SHP Milletvekili Erol Güngör’ün oğlu Mustafa Güngör öldürüldü. 

2002 yılında AKP’nin iktidara gelip, Abdullah Gül Başbakanlığı’ndaki 58’inci Hükümet kurulunca İçişleri Bakanlığı görevini     Abdülkadir Aksu üstlendi. Aksu’nun bakanlığa başlamasından tam bir buçuk ay sonra,18 Aralık 2002 tarihinde, yaptığı   araştırmalarla Batılı güçlerin tepkisini çeken Doç.Dr. Necip Hablemitoğlu evinin önünde uğradığı bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Aksu, suikastin ardından Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Kim ya da kimler tarafından, hangi maksatla işlendiği konusunda bir şey söylemek için henüz çok erken” dedi. Aksu, olayı şiddet ve nefretle kınarken, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak, bütün boyutlarıyla devam ettiğini ifade etti.

Adı  ABDULLAH GÜL olan vatandaşın, bana  kimse cumhurbaskanı dedirtemez o adama, hani demişsiniz ya "AB AB ÇOK BÜYÜK ADIMLAR ATILDI" bakın 1995 yılında TBMM'de ne acıklama yapmıs;                                     http://www.youtube.com/watch?v=nKrrqzfB09M&feature=related

VE diyorsunuz ki arkadaşlar borçlar falan filan ödeniyor o borçlar nasıl ödeniyor telekomu sattık onu sattık bunu sattık ben ttnet de çalışıyorum ve adamlar saniye bası ne milyarlar kazanıyorlar, biliyormuydunuz tüm türkiye alt yapısınun telekoma ait olduğunu bir yolda bi kazı yapılmadan once elektirik,doğlagaz,su vsss hepsi telekomdan geçiyor arkadaşlar.İZleyin bu da türkiyede tüm satılan ve sözde borç ödemesi yaptıkları yerler;                                       http://www.youtube.com/watch?v=JAn0E8WhaJE&feature=related

EE arkadaşlar bu ülke nerden para kazanacak şimdi? nasıl kalkınıo? elektiriğe zam doğalgaza zam, sokak direklerinin parasını da artık elektirk faturasına yansıyacagını biliyorsunuz değilmi? Arkadaş demişki ben araba aldım nasıl aldın o arabayı paran olmadan kaç yıl borçlanarak????

TAYYİP ERDOĞAN konuşuyor: Pirinç yemeyiver nohut bulgur ye...Ağlanacak halimize gülüyoruz bir ülkenin basındaki adam eğer böyle diyorsa siz bundan ne bekliyorsunuz arkadaşlar..war mı mantıklı açıklamanız? siz bize söleyin kim satıosa o pirinci karaborsa biz ceza keselim diyor..Sen yakalayamıyormusun MALİYEDEKİ DENETÇİLERİN Görevi ne??? Tabi iki kuruş kazanan adamın defterini düzmek...

Arkadaşlar sakın tarih öncesinden bahsetmeyin sakın TÜRKİYE Hiçbir zaman bu kadar rezil edilmedi..Gecenlerde karayollarında çalışan birisiyle tanıstım adam dediki haftaya falan tvlerde izleyin karayolların özelleştirilmesini diye 1 hafta olmadı meclise tasarı verildi..SAT SAT SAT sonra ne olacak bittikten sonra ??? işte herkesin gözü o zaman acılacak...İzleyin arkadaşlar buna da verecek cvp bulursunuz elbet                                         http://www.youtube.com/watch?v=T5m6nNkfACk&feature=related

Neden kimse madenlerin işletilmesinden petrolün işletilmesinden bahsetmiyor??? Onlar bir çıkarılsa emin olun işte o zaman ülkede ne açlık, ne işsizlik, ne gerileme olur ama adamlar dökmüşler betonu çıkartamazsın bunu diyor..Böyle BAŞBAKANINIZ war DESİNYA AMERİKAYA ANANI DA AL GİT YEMİYOR MU?

Neyse iiyice gerildim ben yeter bu kadar..Selametle..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    Tahribatı siyaset formu sanmaya başladım mesela Akp başa geldiğinden beridir.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    36 > ayaklar baş olamaz : 1 mayısta göstercez ayakların baş olup olmadığını

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    36 > ayaklar baş olamaz :
    :DDD

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    beyaZenci bunu yazdı:

gıptayla baktığınız  gelişmiş devletleri geliştiren  özelleştirmeyi hızlandırdı vatanı satmış oldu

falan fistan işde 

hee yanlışları yokmu vardır elbet  art niyetleri varmıdır bilmem ama sırf dindar kısma hitap ediyo diye ota b.ka muhalefetde yapılmazki kardeşim    

süleymanın akrabaları bankaları  hortumlasın dursun sorun yok tayyibin oğlu iş hayatına atılır ülke ayağa kalkar :D

Evet 50 senedir AB diye zırladıgımız dogru ama düsüncelerin yanlış.. Biz hala AB yi istiyoruz fakat böyle aşşagılanmış ve onursuz bir şekilde degil!

Gıptayla baktıgımız gelişmiş devletleri geliştiren özelleştirmeden bahsediyorsun fakat AKP nin ve son 30 senedir basa gelenlerin yaptıkları Alaturka özelleştirmelerle al gülüm - ver gülüm ihalelerle degil!

Bilmiyorum senin o gıptayla baktıgın avrupa ülkeleri arasında Almaya varmı ama 16 şubat 2006 Tarihli yarı resmi alman 1. kanalı ARD nin haber sitesindeki baslıgı okursan Almanca şöyle yazar: '' Kartal alman ekonomisinin üzerinde koruyucu kanatlarını germeye devam ediyor!'' Konusuda şu : Rus Gasprom şirketi Almanyada bir şirketi almak istiyor fakat SPD başkanı '' Rusların 1 avrosunu dahi istemiyoruz ! Diyor .. Elin Almanı resti çekiyor bizimkiler ise takır takır satıyor bumu geliştiren özelleştirmecilik!

TL den 6 sıfır atılınca deger kazanmış :):):):):):)))) Saol güldürdün beni :):)) itibar kazanmıs desen  hadi neyse o zaman 6 sıfır daha atalım kuveyt dinarınıda geçsin TL :]

Enflasyonu düşürme gibi bi işleri yokki söyledikleri kadar düşürsünler..  Hiçbir gelişme yok aynı tas aynı hamam!

Din konusuna gelince kendi deyimiyle o gömlegi çoktan çıkarmış biri o :) Milli görüşe kazıgı cakmıs yani :) ee olmayan bişiden dolayı biz nasıl muhalefet yapalım  ^^

Son cümlende sanki Süleymanınkiler çok yedi birazda Rte ninkiler yesin gibi olmuş.. Yesin canım yesinde semirsin tosuncuklar .. Sonucta senin cebinden cıkıoda benimkinden cıkmıyo dimi.

Ha RTE  ha  Mücahit ha Baba ne farkeder .. Aynı takımın degişik formalı oyuncuları sanki.. ( Anlayan anladı :)

Ayrıca Aziz Nesinin dedigi %90 ı Tüik bir gecede % 98 e cıkarmayı planlıyomus :) yeni moda heralde.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    özetlemek gerekirse

Toplam Hit: 7415 Toplam Mesaj: 68