Akp Baya Sarsılacağa Benziyor :)=
-
Ardahan için 1. doğru diğerleri yalan:) yani bu anket fos:)
1. AKP
ardahanda şu anda öyle gözüküyor ama ikinci az farkla dsp olacak. ankete göreyse 4. :) tkp'nin dp yigeçme gibi bir ihtimali yok. dp nin adayı mevcut bld başkanı ve onun kadar akrabası olan bi adam daha yok ardahanda:)
yani kısaca fos. dedikleri gibi anketlerin çoğu yanlış çıkar. tek gerçek seçimin kendisi
-
ben Cumhuriyet yürüyüşlerinde milyonlarca insan gördükten sonra akp %47 ile başa geldiyse anketler değil bütün dünya akp sarsılacak dese gene de inanmam.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------valla diyarbakırı alsınlar dtp nin elinden başka bişey istemem kim nere gelirse gelsin.
-----------------------------
Hacı diğer il ve ilçeleri alabilirde orayı zor alır benden söylemesıOrdakıler kımın aday olduguna bakmıyorlar partiye bakıyolar dtp ye şapkanı atsan hepsi o şapkaya oy verirler öyle bir yer yani...
-
İzmir %51,55 CHP, %27,91 AQP,KurtcuLarda %7,89'de kaLmış MHP seviLmio İzmir'de pek..
İstanbuL %40,36 AQP,İstanbuLdaki CHP oy oranı %36,56 az kaLmış Lan :D
-
beyler ben bu anketin biraz olsun gerçeği yansıttığına inanıyorum.Bakın akp kendi şirketlerine defalarca anket yaptırdı.Baktı ki büyük bir oy düşüşü var davosla durumu toparlamaya çalıştı ama emin olun büyük oranda oy kaybedecek.Davos'taki gösteri olmasa durum daha vahimdi.Bizim kırk yıllık bakkal amca da davostan etkilenmiş erdoğan'ı lider ilan etmiş düşünün yani.Ha bide artık tutarsız olan yardımlara gelelim.Akp devletin kasasından baya bi oy topluyor.Buna rağmen durum böyle.Bu seçimde ben %35 oy alacağını düşünüyorum diğer seçimde akp %15 'e kadar düşer.Bu benim görüşüm.
-
elevator bunu yazdı:
Maç sonundada akp kulislerinde şöyle derler; sallandık ama yıkılmadık:)
-----------------------------hamdolsun sdfsdgf
-
bingöl geçen seçimde %72 verdi bizim oralarda kimsede net yok .. bu anket o yüğzden pek dikkate alınmamalı bence
ayrıca akp sallansa nolcuak %50 in üstünde oy alırlar gene..
-
akp % 10 oy alcak olsa yine de bi ayar! çekerler
hayali seçmen di bilgisayar üzerindendi falandı filandı artar o oylar merak etmeyin :(
-
alibaba bunu yazdı:
ben Cumhuriyet yürüyüşlerinde milyonlarca insan gördükten sonra akp %47 ile başa geldiyse anketler değil bütün dünya akp sarsılacak dese gene de inanmam.
-----------------------------:D ya hoca bırak ya:) milyonlarca :) yada milyonlarca olsun Türkiyenin nüfusuda 70 milyon. Akp 'nin 22 temmuz seçimlerinde istanbul mitingini görmedin heralde:)bu seçimde deyine %40 - 50 arası alacak:)
-
Aq Parti bu secimde mantar olacak:) ama under abinin dedigi yine aQ partiye verirse milletimiz dedigi gibi öpülmeyi seviyor bu millet:)